cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Farbanje jaja

clock-img

27.02.2017, 11:28

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Mati, juce sam gledala cene online, cene idu od 40 do 130 din user posted image Nije to mala razlika.
Ja sam sa krepom radila umesto sa flasom sa onom kartonskom kutijom u kojoj se kupe jaja, umocim iseckan krep i oko jaja, razlicite boje krepa, i stavim u to da se susi. Prvo ti se prsti super ofarbaju, pa su rukavice pozeljne user posted image

clock-img

27.02.2017, 12:46

clock-img

mati

pencil-img

6667

Pa da moze i na kartonu, ja ih tu susim, ali ako zelis sarena i da se boje razlivaju, onda je za to flasa.
A ja poslala mm da dokupi jos dve boje, koje je on placao negde oko 150 jednu, a ja 50. Za tih 300 din sam mogla da dokupim jos sest boja.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

27.02.2017, 19:44

clock-img

mati

pencil-img

6667

user posted image
Ovo je od prosle god, a na prethodnim str ima i pre dve god. Samo je krep papirom sarano.

< Poruku je uredio mati -- 27.2.2017 19:52:04 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

27.03.2018, 10:37

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ajmo cure..kako ove godine planirate da farbate jaja?

clock-img

27.03.2018, 10:39

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super tema, bas sam juce guglala, svasta ima, svakakvih nacina

,,Carpe diem"

clock-img

27.03.2018, 10:42

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sam mislila mozda cveklom, i plavim lukom il kupusom da probam. Videcu od raspolozenja

clock-img

27.03.2018, 10:45

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Meni je omiljeno u lukovini. I ono sa carapama i biljkama.
Mada de a vole boje , sljokice i sl.
Uzimam i nalepnice i svasta.

clock-img

27.03.2018, 10:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moja mama pravi u lukovini, i devojcice su prosle godine uzivale u pravljenju sara sa cveticima i liscem. Ono s bojama mi je vec dosadno

clock-img

27.03.2018, 11:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i ja cu ove godine prvi put isprobati u lukovini,ali od onog ljubicastog luka.Mi samo njega i koristimo.
Ostatak sam kupila svakakvih boja zbog Dore da melja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.03.2018, 11:35

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Moja mama pravi u lukovini, i devojcice su prosle godine uzivale u pravljenju sara sa cveticima i liscem. Ono s bojama mi je vec dosadno

Meni je najlepsa lukovina i zdrava je, za razliku od boja! Moze i od ljuske od mladih oraha, bude braonkasto-zeleno..

clock-img

27.03.2018, 17:00

clock-img

mati

pencil-img

6667

user posted image
Imali smo radionicu u boravku user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

30.03.2018, 00:37

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Mati, diivnoo je, bravo, bravo!!

clock-img

31.03.2018, 09:57

clock-img

Queen Lady

pencil-img

948

CItala sam temu, ali ne mogu da se setim sta sam sve procitala, a oskreno mrzi me da prelistavam. Jel farbala neka jaja krep papirom? Ja bih da probam ove god

clock-img

31.03.2018, 16:23

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: superm

Prošle godine sam ofarbala jaja ta ko što sam kupila krep papir, isekla ga na trake, stavila trake u sirće, umotala jaja u šarene trake,stavila ih u kutiju jedne preko drugih. Boje su se divno izlile, pomešale, jaja su bila prava umetnička!

Koristila sam rukavice!

Queen evo ga user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

31.03.2018, 17:29

clock-img

Queen Lady

pencil-img

948

Pa ja bih rekla da sam videla. Javljam i saljem sliku kad ofarbam.

clock-img

31.03.2018, 19:16

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja sam farbala jedne godine u krep papir. Pa sta znam. Ja nisam nesto odusevljena. Ove godine sam kupila u Veru grcke farbe za jaja. Javljam kakve su. I to sam kupila zbog deteta. Inace ja i mm najvise volimo jaja u lukovini.
Sto se krepa tice...ja ne bi nikad vise. Taj krep ko zna cime se farba, pri tom sav krep na nasem trzistu je iz Kine. Tako da ne hvala. Ja vise necu u krep. To je moje misljenje...mozda gresim...

clock-img

31.03.2018, 19:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jao Mati sto je dobro to od rolne toalet papira user posted image

clock-img

31.03.2018, 19:25

clock-img

Bunnyca

pencil-img

464

Mi smo posednje dve godine radile dekupaz jaja, cerkici j to zanimljivo bilo. Ove godine smo htele da probamo krep papir, izgledalo mi lepo na netu.Sad me Maraj pokolebala, nisma ni razmisljala o sastavu krepa i bojama.A opet dosadno mi nesto opet dekupaz i obuci jaje

clock-img

02.04.2018, 17:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja cu obavezno probati, jer mama I ja zajedno ove godine, kod njih kuci, ne mogu da drobim ovde po stanu, D vise nije miran kao proslle godine, nemam minuta slobodnog. U petak se bacam na umetnost.Ja necu puno da farbam, jer je malom drugi dan Vaskrsa rodjendan, imacemo jaja, previse.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

02.04.2018, 18:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja cu vjerovatno na par jaja uraditi dekupaz za svoju dusu.I malo sarati sa travkicama.Ostalo nek Dora lijepi slicice.

clock-img

02.04.2018, 19:35

clock-img

lokicagagica

pencil-img

287

Jel probao neko onu marble tehniku sa lakovima za nokte? Izgleda mi zanimljivo na snimcima pa me zanimaju iskustva :)

You will never understand life until it grows inside of you...

clock-img

05.04.2018, 20:19

clock-img

Queen Lady

pencil-img

948

Ja mislim da je moja kuma jedne godine farbala lakovima, ali ne znam tako. Ja sam ipak kupila tecne prehrambene boje za jaja. Sta ce da ispadne videcemo....

clock-img

05.04.2018, 20:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja najviše farbam u lukovini, najlepša su mi. Neću puno farbati, ali biće par komada u lukovini, par u cvekli, spanaću i probaću u vinu, jako mi se sviđa kako izgledaju.

< Poruku je uredio Ana RR -- 5.4.2018 20:25:38 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.04.2018, 20:25

clock-img

Queen Lady

pencil-img

948

cu sledece god da eksperimentisem malo vise, posto cu biti na porodiljskom, a i bicu sama u kuhinji.... user posted image

clock-img

05.04.2018, 23:00

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja najviše farbam u lukovini, najlepša su mi. Neću puno farbati, ali biće par komada u lukovini, par u cvekli, spanaću i probaću u vinu, jako mi se sviđa kako izgledaju.

Nemoj dzabe bacati spanac, ne uspeva. Kuvala sam u vinu, fenomenalna su. I ove godine cu. Kazu da su dobra i sa kurkumom, narociti kad su jaja bela.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!