cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Farbanje jaja

clock-img

17.04.2012, 08:40

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

magde, prelepa!
evo i mojih

user posted image

clock-img

17.04.2012, 08:58

clock-img

magde

pencil-img

1463

uhuuu odlicniii

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

18.04.2012, 12:07

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

user posted image

Baba Radino delo!

clock-img

18.04.2012, 12:11

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Vauuuuu fantasticno user posted image

clock-img

25.03.2013, 13:47

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Do sada sam farbala jaja obicnim bojama,ali sada bi da dam Andrei i Vuku da sami oboje jaja,umesto samo da nam pomazu,pa me zanima da li imaju neke boje koje se mazu cetkicom,ili tako nestouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

25.03.2013, 13:53

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Figaro , znas sta je radim , dam zvercici vostanu bojicu i pustim je da crta , to se ne vidi naravno i onda ih farbam u lukovini i kad su skuvana lepo ostanu njeni crtezi
a moja mama je nama davala tempere i onda kad se osusi duvala ih je lakom za kosu , iskreno ne secam se kako su izgledala ali se secam da smo sarali tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.03.2013, 13:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Figaro, napravi sama boje- kupi i razmuti sa malo vode razne prehrambene boje, stavi im na paletu ( to imaš u svim knjižarama) i pusti ih da uživaju. I da, prvo skuvaj jaja user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

25.03.2013, 14:02

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Lesice,Olga hvalauser posted image Uradicemo i jedno i drugouser posted image
Kada sam isla u srednju skolu bilo neko takmicenje za najkreativnije jaje i ja moje naravno ne skuvam,a direktor uzme bas njega,jao kad je puklo i kad je krenulo da se sliva po njemuuser posted image Sreca pa se nije i pokvarilo od stajanja...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

25.03.2013, 14:07

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Meni sad pade nešto na pamet - ako imam neke mrežaste čarape (čuj AKO imamuser posted image ) i ako ih svežem u iste, hoće da ostanu tu bela? moram li da lepim to nečim?

jaja mislim, hoće jaja da ostanu tu bela (naravno u kuvanju user posted image joj svašta mi pada na pamet sada)

I flunked anger management! }:->

clock-img

25.03.2013, 14:09

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Trco, ja jedino znam za džak (svejedno da li je od krompira,paprika,krastavčića user posted image ) nisam baš sigurna za čarape,mislim da su suviše mekane tj da se svakako natope bojom, pa da ne ostane belo.

clock-img

25.03.2013, 14:13

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Trco ako imas ( cuj ako imas user posted image ) mrezaste carape i ako ih doooooobro svezes trebalo bi da ostane mreza na jajima ( i meni svasta pada na pamet user posted image ) kad se skuvaju

clock-img

25.03.2013, 14:14

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Misliš nesu plastične, pa će upiju bojuuser posted image eh ja , mozak mi radi sa pola kapaciteta

clock-img

25.03.2013, 14:16

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Trco ako imas ( cuj ako imas user posted image ) mrezaste carape i ako ih doooooobro svezes trebalo bi da ostane mreza na jajima ( i meni svasta pada na pamet user posted image ) kad se skuvaju

Pa ja se kao kroz maglu sećam kad smo kao deca skupljali listove da je ostajalo ono od čarape, doduše čvor gore, ali kao da je sotajalo?user posted image
SAd mogu samo pahulje snega da skupljam, ali one će se sigurno otopiti user posted image

btw htela ja da radim sa salvetama, ali nisu imali ni jedne sa manjim, a lepim motivima, tako da je to palo u vodu

clock-img

25.03.2013, 14:22

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ma što si blesava-daj Ani četkicu i mirna si jedno 2 sata, a dobićeš ofarbana jaja.

clock-img

25.03.2013, 14:24

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ma što si blesava-daj Ani četkicu i mirna si jedno 2 sata, a dobićeš ofarbana jaja.

user posted image user posted image user posted image jok, hvala - radije ću farbam sama pre podne, nego da ribam 2 sata kuhinju

clock-img

25.03.2013, 14:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Trcosava , ja ti ozbiljno kazem ako dooobro zavezes te mrezaste carape trebalo bi da ostane trag , ja sma jednom probala al nije ostalo na celom jajetu , nekako se olabavilo i skroz se pokvasilo

clock-img

26.03.2013, 07:09

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Trco sveži koncem kad dobro zategneš naravno.
I daj Ančici da se igra, imačeš najljepša jaja na svijetuuser posted image
Ja stavim plastični stoljnjak, obučem R one tanke rukavice i dam mu boje u gelu koje se ne kuhaju i milinauser posted image
Mi bi već mogli početi sa pripremama materijala, eh nemam mržeste čarape  kakvo sam ja žensko, ma nemam ni najlonke sram me bilo, moraću da kupim nove i izrežemuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

26.03.2013, 07:57

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

moze i sa onim gumicama za tegle, poznatim pekmezusama...stavis ih na jaja kako oš i tu ce ostati belo ispod

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

29.04.2013, 17:05

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Danas sam kupila sve sto mi je potrebno za farbanje jaja ,samo nisam jaja. Njih cu verovatno sutra. Jedva cekam da farbam sa Vukomuser posted image
Bice veseloooiuser posted image u to sam sigurnauser posted image

clock-img

29.04.2013, 19:16

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Ovo su od prosle godine.. za sestricinu i sestrica user posted image
i Spajdermen je radjen dva dana kasnije ali nisam ga ovekovecila
i naravno: bili su lepsi uzivo user posted image

user posted image

clock-img

30.04.2013, 07:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

ja cu ove godine probati vise , i to sa gumicama, i ono s markerima, prosle godine sam s gliterima i bezveze, nista posebno :P

clock-img

30.04.2013, 07:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: lesica RR

A i ovo bi mogli, a kojim bojama?

clock-img

30.04.2013, 07:39

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Anck, razmuti prehrambene boje kao tempere, i daj šmizlama da uživaju.

clock-img

30.04.2013, 08:30

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ja planiram u petak da farbam jaja. U stvari najverovatnije ću ih ofarbati u četvrtak uveče, kad Danilo zaspi, a u petak ćemo ih ukrašavati zajedno. Iseckaću mu od kolaž paira razne oblike pa nek lepi. A imamo i sličice iz jedne slikovnice koje nigde nije lepio pa sad mogu da posluže za jaja. Planirah i da napravim ukrase od kartona u obliku jaja i da ih pokačimo po kući. Ali sve to zavisi od ove moje trudnoće i od poludele štitne. U svakom slučaju zabavićemo se!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

30.04.2013, 09:51

clock-img

mati

pencil-img

6667

U knjizari sam nasla super stvar, jaje , plasticno sa nekim motivom i sa bojama, kao vodene i cetkicom, mada pise da je Kina , ali nisam gledala tamo po prodavnicama. Za decu je super. Jedno jaje je 80 din. A pakovanje sa dva, od njih se jedno navija i ima nozice i isto se farba , kupili smo u tempu oko 230 din je. Stvarno su interesantno napravili..
A prosle god sam kupila i "blanko" drvena jaja pa smo iscrtavali razne crtane junake. Treba imati samo malo maste , i nesto malo para... kao i za sve ostalo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...