cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Na Ringeraji sam upoznala ...

clock-img

14.05.2011, 00:43

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam skoro upoznala Madre. Baš je mila i draga user posted image

jaooo, ja tek sada vidim ovouser posted image user posted image user posted image
šnele, moj drugaruser posted image
a, inace, bilo bi lepo da se uskoro vidimo, da se malo cascavamo na nas racunuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

14.05.2011, 00:45

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ma pusti ti to čašćavanje, nego da ti vratim ovaj akumulator od kolica, zauze mi ceo stan user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

14.05.2011, 00:47

clock-img

madre

pencil-img

6600

eto nas sutra u parkicuuser posted image javicu se da se dogovorimo... ako uopste planirate da idete sutra?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

18.05.2011, 18:35

clock-img

Anoniman

Napokon licno Verkuuuuu user posted image , do danas sam joj znala samo glas user posted image

clock-img

18.05.2011, 18:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sad joj znas i stasuser posted image
Ja sam upoznala neke mnogo dobre zene, i jedva cekam opet da ih vidim!!!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.05.2011, 18:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Prosle nedelje sam upoznala Bojanicu, BubaMiru, New Mom i Diamond.

A, pre dve nedelje Alekxis79. Sve su divne devojke. Bas onako kako sam ih zamisljala. user posted image

clock-img

18.05.2011, 18:57

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

user posted image
Ja te već opisah u Kako zamišljate forumašice (a sestra me tvoja iskritikova da sam ćoravauser posted image ).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

18.05.2011, 19:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sad sam procitalauser posted image

clock-img

18.05.2011, 19:35

clock-img

Dora

pencil-img

3456

...divne devojke i njihovu slatku dečicuuser posted image

clock-img

18.05.2011, 19:36

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja sam upoznala neke mnogo dobre zene

Takođe

i jedva cekam opet da ih vidim!!!

još jednom takođe

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

18.05.2011, 20:06

clock-img

Anoniman

Ja sam se odusevila i Miljanom i njenim muzem, a posebno Milicicom..Kakav mali djzvolak...Provela sam divan dana sa njima i ZNAM da sam otpocela graditi jedno lepo prijateljstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2011, 20:37

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja sam upoznala neke mnogo dobre zene

Takođe

i jedva cekam opet da ih vidim!!!

još jednom takođe

Bas mi nedostajesuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.05.2011, 20:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

Ja sam se odusevila i Miljanom i njenim muzem, a posebno Milicicom..Kakav mali djzvolak...Provela sam divan dana sa njima i ZNAM da sam otpocela graditi jedno lepo prijateljstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Nego sta! Jos samo da upoznam Milosa user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2011, 20:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: miljanaM

user posted image user posted image user posted image Nego sta! Jos samo da upoznam Milosa user posted image user posted image user posted image

Ma cim mi prodju ispiti, pravimo rostilj...A onda je celo leto tu za nas....
I za Sandru obavezno...
Zao mi je samo sti su Eni, Morena, Jeca 038 i Anuk daleko....Ali doci ce io one u zemlju Serbijuuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.05.2011, 20:47

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam skoro upoznala Madre. Baš je mila i draga user posted image

jaooo, ja tek sada vidim ovouser posted image user posted image user posted image
šnele, moj drugaruser posted image
a, inace, bilo bi lepo da se uskoro vidimo, da se malo cascavamo na nas racunuser posted image

mrzim vas, hocu ja da se druzim,fuck zrenjaninuser posted image user posted image

clock-img

25.05.2011, 16:51

clock-img

Anoniman

Danas sam upoznala Misha, Ciklamu i Pcelicu Lenu....Sve su slatke..
Ali moram da iskomentarisem Misha-prvo, zena izgleda kao da joj je 22. Drugo, ona je sve ono sto ja zelim, a nikad necu biti-neopterecena nebitnimuser posted image
Sjajne su....user posted image
Samo Pcelka nije mogla da dodje do reci od silnog kokodakanjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2011, 16:53

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Drugo, ona je sve ono sto ja zelim, a nikad necu biti-neopterecena nebitnimuser posted image

Treba da drži časove neopterećenja user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

25.05.2011, 16:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Drugo, ona je sve ono sto ja zelim, a nikad necu biti-neopterecena nebitnimuser posted image

Treba da drži časove neopterećenja user posted image

Upila sam ja vec lepu dozu...user posted image

clock-img

25.05.2011, 17:00

clock-img

Anoniman

Stvarno ima devojaka da te iznenade, a ocekivala sam po postovima da ce Verolino nekako da zagrmi, a ona je tako nekako nezna i ima umiljat glas. I jedva cekam da je vidim opet.

Pcelka je fina ali od nas nije uspela da se izbori da se prezentira, a Ciklamu znam i ona je neko ko me uvek nasmeja jako i pri tom je sve sto ja nisam i to mi, mad mi samoj vuci neverovatno, uopste ne smeta.

clock-img

25.05.2011, 17:03

clock-img

Anoniman

Wow, cure, baš vam zavidim na druženju. Ja sam upoznala NSađanke i neke pridošlice user posted image . Nisu loše, tja ... user posted image

clock-img

25.05.2011, 17:03

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Verolino nekako da zagrmi, a ona je tako nekako nezna i ima umiljat glas. I jedva cekam da je vidim opet.

Vidis ja bas imam utisak da je ona tiha i mirna, da ne grmi nikad i da dobro odmeri sta ce da kaze.user posted image

clock-img

25.05.2011, 17:07

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

a Ciklamu znam i ona je neko ko me uvek nasmeja jako i pri tom je sve sto ja nisam i to mi, mad mi samoj vuci neverovatno, uopste ne smeta.

opet moram na googleuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

25.05.2011, 17:07

clock-img

Anoniman

Za to da dobro odmeri se slazem, ali po postovima i po slikama koje sam videla ocekivala sam prodorniji glas i da je nekako stroga user posted image Mozda sam se utronjala zbog pravopisa user posted image a mozda sam je vise zamislajla kao profesorku-nastavnicu, pa sam ocekivala da mi se obrati kao djaku user posted image

clock-img

25.05.2011, 17:08

clock-img

Anoniman

mada mi samoj zvuci neverovatno user posted image Gladna sam, i klopam salatu a izgleda i slova

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

a Ciklamu znam i ona je neko ko me uvek nasmeja jako i pri tom je sve sto ja nisam i to mi, mad mi samoj vuci neverovatno, uopste ne smeta.

opet moram na googleuser posted image

clock-img

25.05.2011, 17:09

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ti cuti, ja se tebe plasim posle nekih tvojih hitlerovskih postova. user posted image