cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Na Ringeraji sam upoznala ...

clock-img

13.08.2011, 17:45

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja eto još nikog nisam upoznala lično, ali ima tu žena sa kojima bih se rado srela user posted image

Isto user posted image

clock-img

13.08.2011, 17:51

clock-img

soni

pencil-img

5581

macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge

virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme

< Poruku je uredio soni -- 13.8.2011 17:52:00 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

13.08.2011, 17:52

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

preduhitrila si me verolinouser posted image user posted image
nisam ni verovala sta sve moze lepo da donese ovaj virtualni forum,i koliko divnih ljudi ima na njemu!
drago mi je sto sam upoznala jednu divnu,pozitivnu,iskrenu osobu,i nekoga ko nije sebican,materijalista,.(nazalost danas je previse takvih ljudi,okrenutih samo sebi)
jednostavno mogu reci da je zelim u okruzenju,kao prijatelja,jer je danas jako tesko naci takve ljude!user posted image user posted image user posted image
a da ne pricam koliko slicnosti smo pronasle,a i muzici bi nam se sloziliuser posted image user posted image user posted image
a evo i slicice user posted image
bez fotoaparata ne idem nigdeuser posted image user posted image
nadam se da cu upoznati jos dragih ljudi,jeste da sam iz Pa,ali nismo preko sveta!user posted image

clock-img

13.08.2011, 17:54

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 17:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: soni

macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge

virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme

Nekad saka reci cini zivotuser posted image

clock-img

13.08.2011, 17:56

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

2 cica mace user posted image super ste!

clock-img

13.08.2011, 17:59

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

tri!user posted image user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 13.8.2011 18:00:17 >

clock-img

13.08.2011, 20:08

clock-img

degu

pencil-img

11332

Soni lepotice moja divna si user posted image
Nadam se da ćemo se jednog dana sve okupiti user posted image
Vi ste mi spas i ulepšavate mi svaki dan user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.08.2011, 20:34

clock-img

soni

pencil-img

5581

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

13.08.2011, 23:09

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Hej vas tri, superrrrr steeee, zavidim vam samo da znate user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:13

clock-img

Anoniman

JMPM, sa tobom cu biti bolja riba...Von me zatrefi sa izrastkomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:16

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Obavezno da se doceras user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:16

clock-img

Inica

pencil-img

3098

clock-img

13.08.2011, 23:17

clock-img

Anoniman

Verka samo da te podsetim Popu si zaboravila da metes na svoj spisak user posted image , ali nema veze ja nisam user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:20

clock-img

Anoniman

A, vala, jest..turih je...dje priku da ne upoznam...Idemo kad se porodi...user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:22

clock-img

Anoniman

Nego sta sa sve pogacom user posted image , ja Popu moram upoznati pa i da je na kraj sveta user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:23

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Ja sam upoznala Klaritu i oduševljena sam.Kao da je poznajem celog zivota,divna je.Opuštena,pametna ,zanimljiva ,pozitivna.Bilo mi je zadovoljstvo provesti dan sa njom i Klarom

clock-img

13.08.2011, 23:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: miljanaM

Nego sta sa sve pogacom user posted image , ja Popu moram upoznati pa i da je na kraj sveta user posted image

Hahhahaha...ona i jest na kraj sveta...user posted image
Razbice me ko Pantu kad ovo procitauser posted image

clock-img

13.08.2011, 23:34

clock-img

Anoniman

Ženice divno ste ispale. Ja mislim da sam dužna jednu kafu Von još na početku kad sam došla sam zvala na kafenisanje i nikako. Oću i ja te upoznam uživo! Možemo da se dogovorimo za septembar a može i sa sve Verkom, jer ona jeste jedno jako divno biće da poželim stalno da kafenišem sa njom. user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:36

clock-img

Anoniman

Soni divna si! I pošto ja neću stići sigurno do tvog kraja, ako ti nekad budes u Bg-u javi se pa da se vidimo. user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

a može i sa sve Verkom, jer ona jeste jedno jako divno biće da poželim stalno da kafenišem sa njom. user posted image

Uobrazicu seuser posted image

clock-img

14.08.2011, 00:23

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: verolino

JMPM, sa tobom cu biti bolja riba...Von me zatrefi sa izrastkomuser posted image user posted image user posted image

luda si stvarno!user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: JMPM

Hej vas tri, superrrrr steeee, zavidim vam samo da znate 

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Ženice divno ste ispale. Ja mislim da sam dužna jednu kafu Von još na početku kad sam došla sam zvala na kafenisanje i nikako. Oću i ja te upoznam uživo! Možemo da se dogovorimo za septembar a može i sa sve Verkom, jer ona jeste jedno jako divno biće da poželim stalno da kafenišem sa njom.

neku kombinaciju cemo sigurno napraviti! i naravno sa verkom! bice neko kafenisanje u BGu!

a popadiju ne smemo da zaboravimo..i idemo kod njeeeeeee!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2011, 00:27

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

IZVORNA PORUKA: verolino

Nekad saka reci cini zivotuser posted image

user posted image
user posted image user posted image degu -grga

< Poruku je uredio ^iva^ -- 14.8.2011 0:29:51 >

iva

clock-img

14.08.2011, 01:05

clock-img

World

pencil-img

4234

Jos uvijek nikoga, vecina vas je daleeeko...user posted image
Ali nadam se da cu uspjeti upoznati bar nekoga od veselih zenica....... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

14.08.2011, 08:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bokicans

Ja sam upoznala Klaritu i oduševljena sam.Kao da je poznajem celog zivota,divna je.Opuštena,pametna ,zanimljiva ,pozitivna.Bilo mi je zadovoljstvo provesti dan sa njom i Klarom

user posted image Videla sam slike, divne steuser posted image