cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Na Ringeraji sam upoznala ...

clock-img

01.06.2011, 10:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eni26

IZVORNA PORUKA: verolino

Ognjenkuuser posted image user posted image user posted image
Lepo smo se iskafarile i izdivanileuser posted image

ko je to?user posted image user posted image

Slabo zalazis u crticeuser posted image user posted image user posted image Jedna od devojaka cekalica...
P.S. Imam da ti kazem jedno- pravac prasici!

clock-img

01.06.2011, 10:36

clock-img

minavb

pencil-img

12959

zVerka, leba ti, ti zaredjala celu rr da upoznas.user posted image  Mene jos nisi zakazala, d aznas da sam uvredjena.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

01.06.2011, 10:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

zVerka, leba ti, ti zaredjala celu rr da upoznas.user posted image  Mene jos nisi zakazala, d aznas da sam uvredjena.user posted image

Hahhahahahahah..........
Zakazujem te za kraj juna-pocetak jula...

clock-img

01.06.2011, 10:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Verka, vas dve ste mogle da produžite do mog kraja user posted image ima kod mene (čak) dva kafića user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.06.2011, 10:38

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jel treba nesto da ponesem od analiza, krvnu sliku, sedimantaciju, bris grla, nosa, gospodjice?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

01.06.2011, 10:39

clock-img

Anoniman

Vec vas zamisljam kao npr u emisiji dvougao ili nesto tog tipa user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Vec vas zamisljam kao npr u emisiji dvougao ili nesto tog tipa user posted image

Ti si takodje pozvana, posto dvougao ne zvuci lepo, ali trougao zvuci superuser posted image
P.S. Nadam se da ovo niko nije pogresno protumaciouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio verolino -- 1.6.2011 10:41:55 >

clock-img

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nas dve cemo jednog dana kod Olje Beckovic.user posted image

clock-img

01.06.2011, 10:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Jel treba nesto da ponesem od analiza, krvnu sliku, sedimantaciju, bris grla, nosa, gospodjice?user posted image

Jok..Povedi dete da se izigram...

clock-img

01.06.2011, 10:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Verka, vas dve ste mogle da produžite do mog kraja user posted image ima kod mene (čak) dva kafića user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2011, 13:38

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Je l' bi hteo neko mene da upozna kad dođem u moj Beogradić? user posted image

clock-img

01.06.2011, 13:54

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

ja upoznala odaaaaaaaaavno, samo nisam pritefterila taj momenat user posted image opaljenu JMPM user posted image user posted image user posted image user posted image
i opaljenu SM user posted image user posted image user posted image user posted image

a videle ste slike

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

01.06.2011, 13:59

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Pretty, uljudi se, kako tako pricas o nama user posted image

clock-img

04.06.2011, 16:01

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

plačljivuuser posted image , koja nije plačljiva, već divna žena, blago njenim pacijentima!
user posted image

sjajnih li žena, ovde na RR!

< Poruku je uredio moja ciklama -- 4.6.2011 16:04:04 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

04.06.2011, 16:05

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: JMPM

Pretty, uljudi se, kako tako pricas o nama user posted image

Hahahahhahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2011, 22:45

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: smeško

Je l' bi hteo neko mene da upozna kad dođem u moj Beogradić? user posted image

Javi se kad dodješ pa da organizujemo Bg druženje user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

04.06.2011, 23:00

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ti si takodje pozvana, posto dvougao ne zvuci lepo, ali trougao zvuci superuser posted image
P.S. Nadam se da ovo niko nije pogresno protumaciouser posted image user posted image user posted image

Nije niko! user posted image user posted image user posted image

pretty user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.06.2011, 01:11

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja sam upoznala divnu nočnu ekipu (prepoznače se-sve do jedne!!!)!!! Nema veze što vas nikad nisam videla-sve vas mnoogoooo voooooooliiiiiiiimmmmmmm!!!!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 14.6.2011 12:17:46 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

05.06.2011, 17:34

clock-img

plačljiva

pencil-img

2118

Ja sam upoznala jednu veselu i divnu moju ciklamu.P:S:Jedva čekam kada ćemo ponovo na kafu user posted image

clock-img

05.06.2011, 23:09

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: liliana

Ja sam upoznala divnu nočnu ekipu (prepoznače se-sve do jedne!!!)!!! Nema veze što vas nikad nisam videla-sve vas mnoogoooo voooooooliiiiiiiimmmmmmm!!!!!!!!!!user posted image

user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

06.06.2011, 00:45

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ja sam upoznala Vucka uzivo na kafici i Eni26 neki dan preko skajpa avaljda se i to pika pricale smo :) A Beograd jedva cekam nije sto ga samo volim i sto mi se svidja taj grad za moj krakter, nego najvise zbog vas jer sam i vas zavoljela i ovdje mi je ko kod moje kuce prijatno se osjecam user posted image

clock-img

14.06.2011, 12:12

clock-img

Anoniman

Ja sam juče upoznala Dunju RR. To vam je ljudi (žene) jedno predivno, plavo, nežno žensko biće! Pozdravljam Dunju, a Smesko ti se najavi kad dolaziš, možemo se videti sigurno. Verka kad su te kafe za upoznavanje?user posted image

clock-img

14.06.2011, 12:15

clock-img

Anoniman

Pa ti si me upoznalauser posted image user posted image user posted image
Sad mozes samo da utvrdjujes gradivouser posted image
Bravo za vas susretuser posted image

Videcu da se organizujemo sledece nedelje.

clock-img

14.06.2011, 12:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Nije niko! user posted image user posted image user posted image

pretty user posted image

user posted image user posted image user posted image
Znala sam....

clock-img

14.06.2011, 12:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Pcelice i ako nisam upoznala Dunju imala sam utisak da je divnauser posted image Sad si ti i potvrdila. Trebalo je da se upoznamo pre dva meseca, ali meni se nesto izjalovilo .Nadam se da cemo uskoro da se vidimo.user posted image