cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja

clock-img

06.11.2015, 20:41

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ni mi jos nista,iskreno pored njih dvoje mm i ja zaspimo uvece dok ih uspavljujemo...ahahah...bice nesto valjda uskoro...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

06.11.2015, 21:44

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Maraj, nisam jos bila kod ginekologa. Imam zakazano 16.11.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

06.11.2015, 21:58

clock-img

degu

pencil-img

11332

Svaka čast Jess user posted image Mene je rana bolela 7 meseci nakon porođaja, bilo je grozno, sex je bio skoro nepodnošljiv, al hvala Bogu sad je odličan, pu,pu,pu user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

06.11.2015, 22:27

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Posle ovog poslednjeg porodjaja...... user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

06.11.2015, 22:51

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: serpica

user posted image Da l' da te potpišem??? user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

06.11.2015, 22:57

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: choopa choops

user posted image Da l' da te potpišem??? user posted image user posted image

user posted image ti mozda imas fore jos malo a ja tesko,a nemam ni sobe vise user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

07.11.2015, 07:51

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image ti mozda imas fore jos malo a ja tesko,a nemam ni sobe vise user posted image

Kuhinja je sjajna za te stvari user posted image
user posted image

Nego neko pitao da li smo išli kod ginekologa. Ja posle prvog i da sam htela, nisam mogla. Ovaj put smo čim je prestalo da curi. Nekih 2 nedelje kasnije sam išla na pregled.

I flunked anger management! }:->

clock-img

26.11.2015, 23:19

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Sta mislite o cemu razmisljam kada u ovo.doba trazim temu user posted image . Iskreno, vrebamo se po kuci i mjerkamo ali jos cekamo. Ja sljedece sedmice idem na kontrolu. Ne cekam ni zeleno svjetlo od doktora koliko cekam depilaciju...hocu onako po ps-u kao kad smo se tek poceli zabavljati pa nam bio bitan svaki detalj.
Bas mi fali seks, jos smo mi bili aktivni sve do osmog mjeseca....mogu misliti kako je vama koji niste smjeli.
Nego kontam, nema.vise seksa u spavacoj sobi user posted image

clock-img

26.11.2015, 23:39

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ma kako nema breuser posted image
Prvi put kad smo se sexali mm mi je nabio cebe preko glave da sam ja `ladno pomislila da mi je zadnji sex jer necu prezivetiuser posted image
Kaze da nas dete ne vidi, a L tada imala mozda 3 nedelje.
Samo napred!
Zamisli kako nam je kad smo se nakon porodjaja jedan dan 3x dovatiliuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 26.11.2015 23:40:31 >

clock-img

26.11.2015, 23:52

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ja oplakah na ovaj tvoj post user posted image . S tim cebetom na glavi ko u onim domacim pervernim filmovima sa mikijem manojlovicem!
Ma jedva cekam da nekog obrlatimo da ostane kod kuce a da se mi provozamo autom user posted image . Trenutno mi u zivotu fali egzibicija!

clock-img

27.11.2015, 09:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao ziva se ismejah sa ovim ćebetom user posted image
mi smo pre otprilike nedelju dana a nismo od 15.januara.... znam datum jer smo posle radili vto....
sunce ti.... da l sto se nisam poradjala prirodno vec cr kod mene da prostite sve zapeklo user posted image cini mi se da sam izgubila nevinost po drugi put user posted image

a da mi smo dete ostavili na ugaonoj garnituri u dnevnoj pa skoknuli do spavace sobe user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 27.11.2015 9:58:28 >

clock-img

27.11.2015, 11:28

clock-img

Anoniman

kod mene krvarenja skoro da nemauser posted image i bas mislim o ovome, al rekoh da sacekam jos malo, jer sam ipak pre 8 dana imala reviziju, a na otpusnoj mi pise kontrooa kod ginekologa za 6 nedelja, to znaci da moram jos 5 da cekam, videcemo sta ce biti, mada izbegavam mm u sirokom luku, kada me zagrli sve me prodju neki zmarci, ipak ce uskoro godina kako nisam nista radilauser posted image

bebi u kolimauser posted image nasmeja me postenouser posted image

clock-img

27.11.2015, 11:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Joj Jess user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.11.2015, 12:09

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jess legendo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.11.2015, 12:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Maraj

sunce ti.... da l sto se nisam poradjala prirodno vec cr kod mene da prostite sve zapeklo user posted image cini mi se da sam izgubila nevinost po drugi put user posted image

joj, vrlo dobro se secam i kod mene je isto ovako bilo! rekla bih da nema veze sa CR nego sa visemesecnim nekoriscenjemuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

09.12.2015, 02:41

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Odlican je ..:)

clock-img

08.01.2016, 21:43

clock-img

borica

pencil-img

690

Kad smo kod sexa nakon porodjaja, uff bilo je kao da ponovo gubim nevinost. Imali smo ga nakon 40 dana.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

clock-img

14.05.2016, 21:11

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Posle prvog porodjaja smo cekali mesec dana i bilo je kao prvi put, bolno i jako bolno... Ali sam se navikla i bilo je bolje nego pre porodjaja... Dok posle drugog smo cekali dva meseca, sada je vec sedam proslo i ne mili mi se... Boli a i nemam zelju... Bila sam kod dr posebno to da ga pitam, kaze mozda ce trebati cak godinu dana da se sve vrati na svoje... user posted image

clock-img

14.05.2016, 21:37

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Posle ovog drugog odlican user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

14.05.2016, 21:41

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Nemam uopste zelju, osecam se totalno neprivlacno. Svaka vam cast kad mozete da uzivate tako brzo posle porodjaja, ja bih uzivala da nemam ovaj visak kguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

15.05.2016, 09:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Nikakav.ali,mislim da to kod mene nema veze sa porodjajem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.05.2016, 11:32

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Brankiuser posted image !

clock-img

15.05.2016, 12:00

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Isidora, ali to je nesto sto samo ti mozes da resis, ja sam sigurna da si ti tm privlacna bez obzira na kg, ali ako tebi smetaju, pod hitno u temu vezbajmo i smrsajmo zajednouser posted image
Ja mogu otvoriti novu temu sex posle porodjaja i u novoj trudnociuser posted image
U svakom slucaju odlicannnnn! Valjda sam se navikla na sex sa stomakomuser posted image

clock-img

15.05.2016, 12:06

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Khm khm. Meni su u ovoj temi "najbolji" postovi od jess user posted image jess samo napred

nama je sad super. Inace i dalje bolno na pocetku , da l sto se hormoni jos nisu vratili u normalu

clock-img

15.05.2016, 12:08

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Maraj, sad sam se smejala sama sebi kad sam videla sta sam pisala, ono za cebeuser posted image