cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja

clock-img

01.12.2010, 22:39

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: šarolta

Eeee, ja u ovoj temi mogu samo da kukam.... Znala bih se i ja organizovati da imam decu kao vi... Kupanjac, mleko i spavanjac, a oni lepo spavkaju do ujutru. Kod nas to ne ide tako, od rođenja još nijednu noć nisu prespavale, bude se nekad 1, nekad 100 puta. A i kad spavaju, kao da osete kad mi je mm prišao, odmah počinje buđenje, nesme čovek pošteno ni da me poljubi jer neka od dve šmizle dežurauser posted image . Više ni ne znamo kako se to radi, moraćemo ponovo sve učiti, i vežbatiuser posted image

Šarlota,stvarno,svaka čast,uz te duple princeze,ja se stvarno divim,jedva napravih neki tempo uz ovog jednog nemirkauser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

01.12.2010, 22:44

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: sneza24

Ja jedino da odem kod tog kog bih privela jer živimo u zajednici pa se svekijevci vazda muvaju po kući i bila bih sumnjiva.user posted image

E,jbg,Snežo.Pa čak i isti sprat? Hahaha,a čuj mene,ja bih vam tako želela uneti živosti i nepredvidivosti u zajednicuuser posted image

Nemamo sprat u tome je stvar.
Inače da imamo sprat ne bih se ja ovde žalila.user posted image user posted image

clock-img

01.12.2010, 22:48

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sto se ove teme tice, nama sin spava od 21 h do 8, 9 ujutru, tako da mi pametno koristimo vrijeme. user posted image user posted image user posted image ALI, zadnjih dana nemam kad, jer mlatim po RR da mi sto ne promakne!!! user posted image

clock-img

01.12.2010, 22:51

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Snežouser posted image
Iva i ja tako sad,mada se David sad budi čini mi se više nego pre,svakih sat i po siki.A,takođe,ovisna sam o RR

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

01.12.2010, 22:55

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I ja sam zavisna od...RR naravno! user posted image  

clock-img

01.12.2010, 23:02

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Dada81

Snežouser posted image

Zezam se ja malo.Mogu ja bez seksa kad se mora,šta da radim.A nikad i nisam bila zavisna o sexu tako da mi ova trenutna situacija ne pada teško.

clock-img

02.12.2010, 10:47

clock-img

Anoniman

Nisu ni moje uvek spavale celu noc....al onda smo npr ako je klopa u 22h....one jedu...zadremaju....i znam da treba da jedu oko ponoci ili 1h...onda mi svakako ne vredi spavati...pa onda tushiranje, akcija...opet klopa...i spavanje...user posted image

Ma uostalom...svako zna kako ce...neko nema zelju...neko vremena...nekom deca ne daju....al onaj ko zeli...nacice i vremena i nachina....o tome je suvishno prichati user posted image

clock-img

03.12.2010, 18:44

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

joj žene pomagajte, mnogo me boli!
user posted image
prvi put smo probali 2 meseca posle porođaja i mnogo me je bolelo ali malo dublje unutra user posted image  pre neki dan opet probamio i isto boli samo malo manje???
da li da opet idem kod ginekologa? mada sam bila na kontroli pre mesec dana...

clock-img

03.12.2010, 18:55

clock-img

Trbica

pencil-img

118

Kad ga ima fenomenalan ali posto ga uglavnom nema user posted image Bas mi tesko pada.....

clock-img

03.12.2010, 18:56

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Maska i meni se to nekad desi-mislim da je to od oziljcanog tkiva-ja sam pukla i usivana, pa znam da ga ima, mogu i da ga osetim....mislim da ce to vremenom biti malo bolje, mada mi je ginekolog rekao da stvari nikad ne budu potpuno iste....

clock-img

03.12.2010, 19:05

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ja na porodjaju prvi put cuh za vaginoplastiku...Uglavnom,hvala doktorki na tome,sada je sex daleko bolji nego sto je bio pre trudnoce,mada se nisam ni pre zalila. Mashka,i mene je u startu prva,dva tri puta nesto sa leve strane malo bolelo tj.bolje reci zuljalo ali to je samo zbog toga sto jos sve nije bilo zaraslo,sredice se sve ne brini!

clock-img

03.12.2010, 19:10

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

hvala vam drugarice, baš sam se zabrinula. a ja mislila da je sve zaraslo i spremno za akciju...

clock-img

03.12.2010, 19:13

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Treba vremena da zaraste sve,ne brini. Ja sam skoro bila na pregledu kod doce i jos uvek ima malo tkiva koje jos uvek zarasta. Docice sve na svoje user posted image

clock-img

03.12.2010, 19:23

clock-img

Verus

pencil-img

11942

lesice, sta je to radjeno sa vaginoplastikom?  Jesu li ti nesto "popravili"?  Znam da zvuci smesno, ali pitam>

clock-img

03.12.2010, 19:59

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

IZVORNA PORUKA: Verus RR

lesice, sta je to radjeno sa vaginoplastikom?  Jesu li ti nesto "popravili"?  Znam da zvuci smesno, ali pitam>

i mene interesuje? user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:05

clock-img

lesica

pencil-img

12015

I mene je zanimalo user posted image Pre nego sto je zasila epiziotomiju doktorka je pritegla visak rastegnutog tkiva i iznutra i spolja,zve lepo zategla a onda se bacila na usivanje rane i od svega toga ja sad imam jedva vidljiv maleni spoljni oziljak. A meni je kroz smeh ukratko objasnila da meni taj deo treba jos uvek jer sam mlada i da treba da i dalje uzivam u svom seksualnom zivotu user posted image I hvala joj na tome user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:08

clock-img

Anoniman

Gde si se poradjala ,da idem tamo sledeci put? user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:12

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

E i mene su zašili tamo gde i Lesicu, svaka im čast! Stvarno su maksimalno profesionalno odradili posao!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

03.12.2010, 20:13

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Snelle

E i mene su zašili tamo gde i Lesicu, svaka im čast! Stvarno su maksimalno profesionalno odradili posao!

user posted image Ovo može da se protumači dvosmisleno user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

03.12.2010, 20:15

clock-img

Anoniman

Moze moze user posted image
Hocete li mi reci gde ?user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:21

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Dragiša Mišović!

"Bato, puno te volim"

clock-img

03.12.2010, 20:45

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ja zato resih da kad mi sledeci put treba "osvezenje i podmladjivanje" opet odem da se poradjam u Misovicu.Em dobijem bebicu,em se "podmladim"

ccccccc,Snelle user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:50

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Mashka proći ćeuser posted image
Uživaćeš ponovo...user posted image  E, sad, koliko ćeš čekati...posle prvog porođaja (prirodnog) trebalo mi je par meseci.
Ovaj put sam bila veoma brzo spremna za akciju user posted image user posted image user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

03.12.2010, 20:55

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Ja sam se porodila CR-om i moja user posted image je i dalje k'o nova, da prostite, a i sex je odličan.... možda ga malo manje ima zbog vremena ali je još bolji nego pre... Mislim da nam je ovo malo čudo koje smo napravili od čiste ljubavi postalo kao afrodizijak.... volimo se mnogo više i sex je samo jedan dokaz... 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

03.12.2010, 21:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Čitam šta ste napisale i hvata me trema...
U ponedeljak idem kod dr i taman sam mislila da "stupim u akciju" samo da dobijem zeleno svetlo!
Tek pre 20ak dana prestalo da boli i krvari...
A tako mi se hoće... Nije da se mi ne igramo... Maštoviti smo...
A ovaj moj se svako veče šepuri i izaziva me!