cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li su jedinci razmaženi?

clock-img

11.07.2019, 19:56

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Slozila bih se da je do roditelja.

Moj sin u odeljenju ima 80% dece koja su jedinici. Sve ok deca, ali roditelji izrazeno ambiciozni, deca im dodju kao projekti, 100 vannastavnih aktivnosti, to su telefoni, satici, po 10 baybladeova itd itd.. Komentari na viber grupi da ne verujes sta citas prepucavanja cije je dete bolje... Da me ne razumete pogresno, ne mislim da je po defaultu tako,taman pisla. Moj sin se druzi najvise sa jednim decakom koji je jedinac, divno dete, divni, fini, NORMALNI roditelji. Ali nazalost vecina nije bas takva, barem u ovom nasem okruzenju. 
A da dodam da dete moze da bude bezobrazno i nevaspitano pa sve da ih je deset_oro dece

clock-img

11.07.2019, 19:59

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Takodje kod nas primeri u vrticu, vrlo slicni.. 

clock-img

11.07.2019, 20:00

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Slozila bih se da je do roditelja.

Moj sin u odeljenju ima 80% dece koja su jedinici. Sve ok deca, ali roditelji izrazeno ambiciozni, deca im dodju kao projekti, 100 vannastavnih aktivnosti, to su telefoni, satici, po 10 baybladeova itd itd.. Komentari na viber grupi da ne verujes sta citas prepucavanja cije je dete bolje... Da me ne razumete pogresno, ne mislim da je po defaultu tako,taman pisla. Moj sin se druzi najvise sa jednim decakom koji je jedinac, divno dete, divni, fini, NORMALNI roditelji. Ali nazalost vecina nije bas takva, barem u ovom nasem okruzenju. 
A da dodam da dete moze da bude bezobrazno i nevaspitano pa sve da ih je deset__oro dece

U potpunosti se slažem sa tobom.I deset_oro da ih je,ako su nevaspitani i bezobrazni,ništa ne vredi.

clock-img

11.07.2019, 20:21

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Deca kao projekti, bas grozno zvuci.

clock-img

11.07.2019, 20:23

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kod nas je slycaj da iskreno mislim da roditelji svoje komplekse lece kroz dete, i da je problem u prezasticenosti deteta.

clock-img

11.07.2019, 20:25

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Kod nas je slycaj da iskreno mislim da roditelji svoje komplekse lece kroz dete, i da je problem u prezasticenosti deteta.

Ma ko bi ga znao šta je,ode narod u aut

clock-img

11.07.2019, 20:27

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

I uglavnom su dete kasnije dobili, barem nasi primeri, i verovatno iz zelje da mu nista ne nedostaje, naprave glupost

clock-img

11.07.2019, 20:28

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Kaze mm ako se i razmazi, odmazice ga zivot kasnije :)

clock-img

11.07.2019, 20:28

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

IZVORNA PORUKA: MimaKos

I uglavnom su dete kasnije dobili, barem nasi primeri, i verovatno iz zelje da mu nista ne nedostaje, naprave glupost

E tu se ne slažem,ja 46,muž 48 a dete 9,a nije razmaženo

clock-img

21.07.2019, 13:34

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kod nas je takav primer, ne znaci da je pravilo. Ima i kod roditelja u 25 razmazene dece