cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje

clock-img

04.07.2018, 08:35

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super. Imam i fleka za skidanje user posted image
A i rernu koja pod hitno treba da se oriba user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

04.07.2018, 10:06

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja sam sve sredila kada smo se vratili sa odmora, jedno po jedno, ali sam zato orgijala po kuhinji 4 sata, te supa, te musaka, te salata, nabavka, 100 puta tamo ovamo. Moram da rasklanjam sve jer ako nesto bude viska, to je kataklizma.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.08.2018, 09:53

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

I meni je neizvodljivo da postignem sve od jednom spremanje hrane deca se vrzmaju po kuhinji i da perem sudove nema sanseuser posted image

clock-img

01.08.2018, 10:19

clock-img

nata11

pencil-img

9216

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Super. Imam i fleka za skidanje user posted image
A i rernu koja pod hitno treba da se oriba user posted image

Ja to jednom pokusala da oribam. Skinula staklo, razdvojila i kada trebala da se sastavi nastaje haos...
2 dana sam ja plakala od besa a i svi oko mene. Umalo nervi slom nisam dozivela. Tada mi mm reko: Zeno i onako ne kuvas bog zna sta, neka je pa kada pocrni uzecemo novu. Tako i bese. Niti je ribam, niti imam nameru.