cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: rođendanske torte

clock-img

12.12.2015, 19:41

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Anči, imam ja svoj repertoar torti. Ova koju sam pravila mi izgledala baš lepo i kremasto (voooolim kremaste torte) pa kao da probam. Imam ja još njih u rukavu. Ta Bokina me nije privukla (iz ne znam kojih razloga)

Iskrena da budem, ona tiramisu mi nekako extra zvuči, ali nemam alat (mada mogu napravim rupu na kesi, ko kaže da mora da ima onako kao puslica kupovna hahaah)
Krenula sam sa tim čokladnim jer sam rešila da se odužim jednoj ženi tortom, pa pitala kakve torte vole i ona rekla čokoladne.

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.12.2015, 19:48

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Cokoladne torte i ja volim.Sto se tice fila ja najvise volim onaj od zumanaca.zumanca se kuvaju na pari i na kraju kada se skuvaju doda se cokolada za kuvanje.Taj fil je preedobar.Svidja mi se i od oraha,mleveni orasi se popare mlekom u kome se otopi cokolada za kuvanje.

clock-img

12.12.2015, 21:24

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Pa ne znam meni jedna drugarica rece da mogu da pravim i ovako i onako,ali meni bilo lakse sa hladnom pavlakom nego da cekam da se steze,ovako odmah dobila krem...ko zna mozda ja gresim...

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ado, zar ganaš nije sa vrućom slatkom pavlakom? Zagreje se skoro do ključanja pa se doda istopljena čokolada, sjedini i ostavi se da se stegne.

Inače, odlična vam je tortica user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

19.12.2015, 17:43

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Adulence,super je torta,vrlo originalna dekoracija ! Bas mi se svidja.
Sto se tice cokoladnog fila,slazem se sa Veselicom,i ja taj najvise volim,sa zumancima na pari i cokoladom na kraju,stvarno bude najlepsi.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

13.01.2016, 18:35

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Hmmm, eto novosti...

Torte sa poznatim animiranim junacima uskoro kažnjive u Srbiji

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

14.01.2016, 01:29

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Pakao user posted image

Živo e zanima kako će da kazne one koji prodaju preko FB na primjer? Oh wait....NIkako! Standardna balkanska storija - što više radiš na crno, bolje prolaziš user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.01.2016, 08:19

clock-img

cockic

pencil-img

4591

meni je ceri sad rodjendan u februaru pa cu jednu da narucim,a jednu da napravim.od kako sam sad otkrila gotove kore vise nepecem jer su ove jako ukusne.vincinni kore.i ovu sto pravim bice najverovatnije coko moko ukusna i brza.i naravno nemam dara za igranje sa fondanom tako da cu kupiti ratluk sliku,a ovu lepsu cu da narucim user posted image

clock-img

14.01.2016, 10:26

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Cockic,nedavno sam kod kume probala bas tortu coko moko sa vincini korama, prelepa je ! Tako da cu i ja probati sa njima nesto,bas su lepe !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

14.01.2016, 11:06

clock-img

jess021

pencil-img

13382

user posted image
Da se pohvalim tortom koju sam skoro pravila.
Bas sam bila zadovoljnauser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 14.1.2016 11:07:10 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

14.01.2016, 11:28

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Jess super ti je ispala tortica. Ja se jos nikad nisam igrala sa cokoladom.
Evo i moje torice od pre neki dan za rodjendan drugaricine cerke
user posted image
user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

14.01.2016, 11:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Jess user posted image skidam kapu!

Mišu, sjajno!!

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.1.2016 11:32:13 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.01.2016, 11:32

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jess user posted image torta je baš zanimljivo i lepo dekorisana...ideja je fantastična
Mamin mishu baš je lepo dekorisana torta

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

14.01.2016, 11:33

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

jess i mishu sjajno!! user posted image

jess koja je torta u pitanju?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

14.01.2016, 11:39

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Hvalauser posted image
Mod, Grcka torta po ovom receptu Klik.
Extra je.

clock-img

14.01.2016, 11:45

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Hvala zene.
Jess mira da je super torta. Probacu jedan dan da je napravim. Mozda i kumovima za Jovana ako ne pre

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

14.01.2016, 11:54

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Mamin mishu i tvoja torta je bas lepa.
Ja nikad nisam radila sa fondanom, nesto ga ne volim.

clock-img

14.01.2016, 12:05

clock-img

Anoniman

Jess svaka cast, prelepo, jednostavno, a odlicno! Bas me zanima kako si radila ovo oko nje?
Misu i tvoja je divna prava za princeze!user posted image

clock-img

14.01.2016, 14:58

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Odlične obje! user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.01.2016, 15:16

clock-img

jess021

pencil-img

13382

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jess svaka cast, prelepo, jednostavno, a odlicno! Bas me zanima kako si radila ovo oko nje?
Misu i tvoja je divna prava za princeze!user posted image

UM, kad ukucas na netu ograda od cokolade izbacice ti recept na coolinarici, bas je jednostavno.

clock-img

14.01.2016, 16:49

clock-img

superm

pencil-img

3244

Jess, divno!
Ja sledeće nedelje pravim torte za starijeg sina, obavezno ću napraviti ovakvu dekoraciju, mnogo mi se sviđa.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

14.01.2016, 21:08

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Wow,jessuser posted image nisam znala da si takva majstorka za torteuser posted image
Misu,barbina haljina je diiivna!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.01.2016, 21:44

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Branki, sta da ti kazemuser posted image
A dok sam pravila ovu ogradu, na pola je L morala da siki, pa je bilo veselouser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 15.1.2016 5:57:16 >

clock-img

15.01.2016, 12:55

clock-img

cockic

pencil-img

4591

Bokina mi je super pravila sam je mnogoo puta,sad za ng nju samo sa ovim gotovim korama do tad sam uvek pekla ali nisam imala vremena pa se setila da kupim gotove ispala je super.onda vocnu sa piskorsma i pavlakom,moskvu ali za nju mi treba pola dana user posted image i ova coko moko je super.

clock-img

15.01.2016, 21:43

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zene,svaka cast,obe torte su mi lepe !
Tu dekoraciju sa cokoladom sam gledala par puta na netu i nikako da probam,deluje mi bas jednostavno za uraditi,ali opet..ako ima kakva caka Jess,kazi nam user posted image
Taman ako ne budem pre,onda cu mm za rodjendan u februaru ..

clock-img

16.01.2016, 22:15

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Mila, ako mislis na ogradu evo ovde je super objasnjeno klik, a za ovu paukovu mrezu stavis glazuru od crne cokolade, a sa belom iscrats krugove, zatim cackalicom vuces od unutrasnjosti prvog kruga ka spolja, stvarno je prelako. ( ako ovaj izraz uopste postoji)user posted image