cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: rođendanske torte

clock-img

11.12.2015, 14:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja kao obožavatelj čokoladnih torti moram glasati za drugu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

11.12.2015, 15:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ja kao obožavatelj čokoladnih torti moram glasati za drugu user posted image

user posted image ali obe su čokoladne haha

elem, muž izabrao onu msznutu, tako da to pravim sutra. A onu drugu ću verovatno napraviti ženi od njegovog gazde, da joj se zahvalim za neke stvari koje je poslala Ani, jedini bedak što je neću probati user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

11.12.2015, 16:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ok to ali ova druga divnije izgleda user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

11.12.2015, 16:14

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

A onu drugu ću verovatno napraviti ženi od njegovog gazde, da joj se zahvalim za neke stvari koje je poslala Ani, jedini bedak što je neću probati user posted image

Napravi pravougaonu tortu, pa otkini vama komad, a da torta ostane kvadratna user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

11.12.2015, 16:20

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

A onu drugu ću verovatno napraviti ženi od njegovog gazde, da joj se zahvalim za neke stvari koje je poslala Ani, jedini bedak što je neću probati user posted image

Napravi pravougaonu tortu, pa otkini vama komad, a da torta ostane kvadratna user posted image user posted image

Khm, torta je okrugla, ali opet mogu je napravim na kvadratnu!! Super ideja user posted image user posted image

clock-img

11.12.2015, 20:55

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jao Chupo sad si me odusevila idejom ! Da znas..nekad te kopka kako je ispala torta koju neces posle imati prilike da vidis u preseku i probas user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

11.12.2015, 21:09

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Meni obe torte deluju super na ukus,ona druga mi lici na onu standardnu cokoladnu koja i ja pravim,meni je ona preukusna!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.12.2015, 07:25

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Evo da vam se pohvalim ,moja prva torta i to za Ivkin rodjendan...
Jos jednom hvala lela igor na pomoci user posted image [/url]

< Poruku je uredio adulence -- 12.12.2015 7:26:15 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

12.12.2015, 10:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ado divna je, sve ukrase bih pojela, pogotovo kinder jajeuser posted image
Trco javi kakva jenta smrznuta, dobro mi izgleda.
Ja cu praviti za Matejin rodjendan coko moko, sama cu ukrasavati, nadam se da ce ispasti ok, jedino ne znam da li da pravim jednu ipo meru pa da bude kao torta na sprat, bice mozda 20-ak gostiju i jos ako nam neko bude kuci dolazio...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.12.2015, 10:08

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Hvala isi bas sam ponosnna,iva isto obozava kinder,malo mi je muka od fondana...ovo je bilo zanimljivo..

clock-img

12.12.2015, 10:44

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Adulence super je,drugacija user posted image Isidora mi smo pravili coko moko i od jedne mere sa onim kupovnim korama bude bas velika,a imali smo dve torte i gostiju kao i ti i bas nam je ostalo.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

12.12.2015, 10:50

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ado, divna je tortauser posted image Svaka cas_t! Jel to Milka torta? Tako mi izgledauser posted image
Trco, ja pravim ovu cokoladnu tortu, ali mozes slobodno pola mere, jer je ogromna, moze i u zamrzivac.

< Poruku je uredio jess021 -- 12.12.2015 10:51:49 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

12.12.2015, 11:33

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Adulence, ne znam da li je tvoja ili njena ideja ali izgleda prekrasno!user posted image

clock-img

12.12.2015, 13:23

clock-img

adulence

pencil-img

7314

To je plazma torta po receptu lelaigoe,predivna...a premazana je ganache-om,a mm i ja smo dekorisali...jedno vece smo sedeli i gledali alike tortica i nju je ova odusevila jer kao i svako dete obozava kinder,a meni se mnogo svidelo sto je drugacija...

clock-img

12.12.2015, 13:36

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image adulence torta je zaista super,dala si mi ideju...ovo bi se deci najviše svidelo,dekoracija od kinder jajauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.12.2015, 13:48

clock-img

madre

pencil-img

6600

adulence, totalno je drugacija a prezanimljivauser posted image je l to obicna torta, plazma i sokuser posted image ili malo komplikovanija varijanta? kakav je to premaz u pitanju?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

12.12.2015, 13:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao adulence...sinu sam pokazala sliku i evo već me napada da mu ovakvu tortu napravim za N Guser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.12.2015, 13:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

U tortu ide plazma,mleko,margarin,cokolada za kuvanje i malo secera,preukusna je,a premaz je ganache slatka pavlaka i cokolada...da da i ja cu je ponoviti za novu godinu,ali manju,ovo je dupla mera...

clock-img

12.12.2015, 14:00

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Adulence, a kako ide taj ganache premaz? Ima li taj recept ovde na RR?

clock-img

12.12.2015, 15:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dakle ovako uzela sam 200 ml slatke Hola pavlake i 200gr menaz cokolade...znaci razmera 1:1...umutila sam hladnu slatku pavlaku,na pari rastopila cokoladu,alk cokolada ne sme da bude vruca,u umucenu slatku pavlaku,dodati toplu vokoladu i nastaviti sa mucenjem jos par min,ukusniji krem nisam probala...

clock-img

12.12.2015, 18:27

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Moze recepat?user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

12.12.2015, 18:32

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ado super je,pogotovo dekoracija user posted image

clock-img

12.12.2015, 18:49

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ja samo da javim utiske torte - nešto nisam oduševljena. Kore mi nekako uff.. ne znam da se odrazim. Žilave, a fil se rasteže po ustima. Nikako da ga progutam i nekako mi mnogo čokoladna. Ne znam. Kore inače izgledaju divno, vazdušasto. Ali kad ih jedem... ne znam.

Ostaje ona druga da se proba.

Crna Jess DVADESET JAJA!!!! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.12.2015 18:50:08 >

clock-img

12.12.2015, 18:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Ado, zar ganaš nije sa vrućom slatkom pavlakom? Zagreje se skoro do ključanja pa se doda istopljena čokolada, sjedini i ostavi se da se stegne.

Inače, odlična vam je tortica user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 12.12.2015 19:54:41 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.12.2015, 19:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Trco, jel ti treba baš čokoladna torta? Mi smo ljubitelji pa imam više isprobanih recepata, mogu da prosledim.

Imaš i na RR Bokinu tortu, odlična je

< Poruku je uredio Ana RR -- 12.12.2015 19:02:31 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!