cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: rođendanske torte

clock-img

02.05.2015, 18:02

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo neke od tortica koje sam pravila svojoj i deverovoj deci user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Jeste da treba i vremena i strpljenja,ali zadovoljstvo je vece ! Usteda nije bogzna kakva,u odnosu da se naruci gotova. Ali uzivam u tome, a i klinci budu bas uzbudjeni !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

02.05.2015, 18:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mila svaka cast user posted image
Ja volim da kuvam. Torte i kolaci mi idu od ruke al nemam nesto zivaca za to ukrasavanje

clock-img

02.05.2015, 18:19

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Mila, Little-one, jeste Minjin recept i odlican je ja pravim od 2011 kad se sin rodio i svaki put je savrseno uspe, ne pravim bas cesto ali svaki put je super,
ove god nas decak narucio kamion vatrogasca pa cu se verovatno pomuciti, ipak je autobus lak.
Mila super su torte i kamion je favorit :)
Pravila sam i za drugare Andjelinu i jos neke figure, ali ne radim cesto pa mi treba dosta vremena da bude dobro.
inace za druga kucna slavlja koristim slag ili cokoladu, mada ja ne jedem slatkise zbog dijabeta, ali uzivam da pravim :)
pozz odosmo napolje prelepo je sad :)

< Poruku je uredio amdn -- 2.5.2015 18:20:03 >

clock-img

02.05.2015, 18:59

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala devojke !
Amdn,reci mi samo, na cega sme fondan da se stavlja?Da li sme preko neke kreme,slaga,kore?Kakvo je tvoje iskustvo ? A taj kamion sam napravila jer nisam znala kako da dobijem crvenu boju za vatrogasni ! Meni uvek izadje roze slag od crvene boje , i one u prahu i tecne.user posted image Ali se sin odusevio i sa ovim slatkim kamionom !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

02.05.2015, 19:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

amdn wooow ja tek sad vidim tvoje majstorije! Svaka cast!

clock-img

02.05.2015, 21:01

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Vauuu, amdn, Mila, svaka vam cas_t, prelepe torte!
I ja pravim sve sama, volim. Cerki je u sredu rodjus, slavicemo u utorak, pravim jednu cokoladnu i jednu vocnu, e sad se kolebam za tu Princess vanilu, umesto vocne... Mada, smizla je trazila vocnu sa visnjama, a da nije Svarcvald.. Videcu jos, imam dan fore da odlucim. Mozda, Princess sa visnjama user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 2.5.2015 21:02:15 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

02.05.2015, 21:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Torbi sto ne napravis Moskvu. To su visnje i ananas. A najbolji recept je dala Minja takodje. Torta je fenomenalna. Ja pravila pre neki dan. 4korice se peku po 15 min. Ma fenomenalna je.

clock-img

02.05.2015, 21:27

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Maraj, odo'' da zvirnem, hvala na ideji!
Lepaaaa! Samo bih je smanjila. Plafon od 10 jaja.. Ovu Princess bih pravila od dve kore, pa svaku na pola. Mmmm, mrtva trka! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 2.5.2015 21:30:40 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

02.05.2015, 21:28

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Maraj,ajd daj recept.Imam u sledecu subotu krstenje kod kumova,krste drugog sincica.Mozda da pravim Moskvu.Ja imam neki recept,ali bez ananasa.

clock-img

02.05.2015, 21:31

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Samo u Google ukucas, Moskva Snit torta, Minjina kuhinjica, izadje odmah!

Patrijarh Pavle

clock-img

02.05.2015, 21:35

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Super,hvala ! da ,sad sam skontala da je Maraj napisala da je Minjin recept.user posted image

clock-img

02.05.2015, 21:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Opasno zvuci ova torta. Moram da smislim neku priliku ili uopste da ne smisljam.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.05.2015, 21:42

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Tako je Sanjice,moze torta svaki dan,bar kod mene je takav slucaj ! user posted image

clock-img

02.05.2015, 22:42

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Maraj , Torbice hvala, super je osecaj kad ispadne dobro.
Mila fondan nece preko slaga nikako, jer je secer pa ce se topiti, mozes preko kore, nekog malo gusceg fila, cesto namazu malo margarina, ja to ne radim.
Premazem poslednju koru filom i sa strane i tako stavim fondan, malo je teze kad se razvuce kora da ne pukne. Licno volim da je tanji fondan,
jer je to secer da se ne jede previse, posto klinci polude za tim sarenisem.
U poslednje vreme mi je nekako lepse ukrasavanje sa slagom, podseca me na detinstvo :)

clock-img

02.05.2015, 22:50

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

zene svaka cast,za ovo stvarno treba biti rodjen da bi covek znao napraviti tako lepouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

03.05.2015, 11:05

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja sam navikla sa slagom, to sam od malih nogu gledala kako moja mama ukrasava sa slagom,zato i volim i zanima me,a i mene podseca na detinjstvo user posted image Ali volela bih da probam fondan, ima tako mozda specificnih stvari koje lepo ispadnu sa njim.I meni je groznog ukusa.

clock-img

03.05.2015, 21:36

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Svaka cas Mila prelepo je draga....user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

03.05.2015, 22:14

clock-img

nata11

pencil-img

9224

IZVORNA PORUKA: jess021

Nato, jel to ona se belim koram i zutim filom?
princess vanila

Joj nije Jess. Bila je neka kao Milka ili tako nesto coko fazon.

clock-img

03.05.2015, 22:18

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image

Posto je cera odabrala ove junakinje Zaledjenog kraljevstva, nije mi ostalo prostora za kreativnost user posted image
Fenomenalna cokoladna torta sa 4 kore, dva crna coko fila i jedan beli coko fil. Kombinacija neka moja, nemam link za recepat. Ubacicu presekic kad je nacnemo. user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 3.5.2015 22:19:21 >

Patrijarh Pavle

clock-img

03.05.2015, 22:51

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Vau, Torbi! Kaca bi odlepila! :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

03.05.2015, 23:38

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Bibi,hvala ! Torbi,torta je fenomenalna ! I kod nas je Frozen aktuelan,sjajna ideja i dekoracija ! Bravo ! Mojoj M je u julu rodjendan i trazila je upravo tu temu !

clock-img

04.05.2015, 09:08

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Hvala puno,ja sve mislim da nisam ništa posebno uradila!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.05.2015, 09:29

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Torbi svaka cast! Ja ne znam ovo ni da nacrtam a kamo li da ukrasim tortu ovako

clock-img

04.05.2015, 09:59

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Predivno si to izvukla Torbi,treba tu i vremena i strpljenja i inspiracije.Tako i ja za svoje torte milsim, da to nije nista posebno i da svako,uz malo truda i volje moze uraditi slicno.

clock-img

04.05.2015, 10:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja nemam zivaca za ovo. Bas mi deluje pipavo. Zato kazem svaka čast! Jer ovo od fondana ova slika?