cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rođendanske torte

clock-img

17.05.2013, 17:02

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Prelepe torte! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

29.05.2013, 00:00

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Torta iz Anci kolaci je bila izuzetno ukusna. Sve preporuke za njih.
Postavicu i slike uskoro.

< Poruku je uredio pandina -- 29.5.2013 0:03:17 >

clock-img

31.05.2013, 22:42

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Evo nase torte
user posted image

A ovu smo dobili na poklon
user posted image

clock-img

31.05.2013, 22:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image user posted image user posted image Prelepe!!! Sve najlepse mu zelimo user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

31.05.2013, 22:56

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Hvala, Torbice!

clock-img

31.05.2013, 22:57

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Pandina, divne su torte! Joooj što ja volim kad su tako šarene i vesele user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

19.06.2013, 14:06

clock-img

mati

pencil-img

6667

Evo i Matine rodjendanske torte. Obecala sam mu, i morala ovako kilava da je napravim. Ima i visak i manjak delova, ali to je uredjivao moj verni pomagac. user posted image
user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

19.06.2013, 18:51

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Bravo!

clock-img

20.06.2013, 18:26

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

user posted image user posted image user posted image Nase torteuser posted image

clock-img

20.06.2013, 21:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sanchy, preeeeelepe su user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.06.2013, 00:45

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Zaista su prelepe! Vidim da si uzela Anchy, stvarno su sjajni!

clock-img

22.06.2013, 20:28

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Pandina,Mati,Sancy torte su prelepeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

26.06.2013, 10:42

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Divne su vam torte, divne. Ja sam u fazi trazenja za moju devojcicu. Iako stvarno nisam u fazonu plavo za decake, roze za cice,,ali bas bih da torta za prvi rodjus bude roza. bas roza :-). a nekako su mi lepse torte za decake, tj veci izbor je plavih i tako tih

clock-img

26.06.2013, 10:48

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

koliko otprilike ima kg torta na dva sprata

clock-img

26.06.2013, 10:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Zemunka, mislim da mora imati minimum 5 kg. Ja sam više za jednu okruglu tortu + cupcakes , to mi je savršeno user posted image

klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 26.6.2013 10:58:56 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.06.2013, 11:34

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Dada hvala.
uuuuuuh svega ima, moram preseci.

problem mi prave figurice. nekako nista me ne vezje za nju nesto spec. svemvoli i likove sa bebyja i plisane igracke koje imamamo iz crtaca. . ne znam. .
a medica neki mi je opet bzv nema veze sa njom..a bez figurice necu.. i taaaakoooo :-).
imam jos fore sutra nam je deset meseci.

clock-img

26.06.2013, 11:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

I meni je to bio problem jer on ni sada nema nekog omiljenog lika, niti ima omiljenu igračku. Prošle godine se najviše radovao kada na baby tv ugleda Olivera i Tulija pa sam se za njih odlučila, ove godine bi to možda bili Maša i medved ali nisam videla da neko ovde to radi. Mada, najverovatnije će biti neka šarena torta i cupcakes user posted image

clock-img

26.06.2013, 14:10

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Ja sam za sinovo krstenje birala temu "vreme za spavanje" u zutoj, tirkiznoj i braon boji. Tako da sam tortu ukrasila baloncicima od sapunice, medama, mesecom, zvezdama i usnulom bebom.
Kad smo mu slavili rodjenje bila je braon sa prugicama i medom na vrhu i cupcakes sa stopalima, kolicima, bodicima isl bebi detaljima.
Za prvi rodjendan ce biti Nojeva barka al ako pratim interesovanja treba da mu stavim usisivac, masinu za sudje i majmunce posto se pentra za medalju user posted image
A ceri sam za krstenje crveno belu tortu sa tufnicama i bebi cipelicama na vrhu. Za prvi rodjus tri torte: zivotinjsko carstvo, klovn i meda. Za drugi Winnie the Pooh, treci Fifi-na kucica, cetvrti vile, peti konj posto je bio na trkalistu i leptir za kuci.
Njoj cu ove godine princeze, tj nasu princezu user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

26.06.2013, 14:15

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Bebilina, daj neku fotku da vidimo kako su izgledale torte user posted image

Joooj, što ja volim te dečije torte, a još više izraz na licu dece kada se oduševljavaju pred duvanje svećica.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

26.06.2013, 14:39

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Ja uvek pravim i cupcakes i/ili cookies i to pakujemo da deca ponesu kuci. Uz temu vile su bili cookies u obliku zvezde na stapicu, poput carobnog stapica.
U nedelju je mm-ovom bratancu krstenje, pravim mu cupcakes u dve boje (na istoj) jer sam kupila novi spric pa da ga isprobam user posted image

clock-img

26.06.2013, 14:41

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Lesice ne znam da li mogu da uploadujem sa iPada, sa iPhone mi nije davao pa sam odustala... Probacu kad imam vremena, sad zurim a veceras izlazim pa necu stici...

clock-img

26.06.2013, 14:57

clock-img

Moiraina

pencil-img

944

Sanchy, koje si ukuse uzela? Vidim da ste imali 3 torte, koja od njih ti je bila najbolja (mislim na ukus)? Nama ide 3. rođendanac, bila sam se naložila da ću sama da pravim, pa sam se u međuvremenu "odložila" user posted image . Sad gledam gde bih mogla da naručim... Moraće da bude ili Mickey Mouse, ili Noddy, ili Munja, ne znam još...

clock-img

28.06.2013, 22:39

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Hvala svima,Zemunka,minimum 5 kg torta na dva sprata,mi smo imali tri ,dve po 5 kg i treca je domaca ,ne znam koliko je bila teska,odprilike tridesetak ljudi i sedmoro dece ,i dosta mi je ostalo,,kuci su nam posle dolazile komsije itd.. i pored toga ostao mi je ceo jedan sprat donji,dakle veci ,koji sam zamrzla..,Moiraina.,izvini ja nesto u poslednje vreme redje dolazim na forum,ukusi su bili Kremissimo i Black forest,treca koja je bila domaca je bila neka cokoladna ,ne znam koja jer se inace u torte slabo razumem,,po meni black forest ,vocna je bila najbolja,cokolada.maline i kupine..kremissimo mi je bila malo suva,izgleda da su im se kore malo vise osusile ,posto idu kore od belanaca..to je jedina zamerka inace su ukusi odlicni mislim nisam primetila da je ova domaca bila nesto bolja po ukusu od ovih iz Anci...tako da preporucujem,i stvarno mozete da birate ,ja mislim da imaju preko hiljadu razlicitih sto za devojcice sto za decake..jedino ako volite da pravite,ja licno ne volim..

clock-img

28.06.2013, 23:00

clock-img

Moiraina

pencil-img

944

E super, meni je inače ta Black Forest već zapala za oko, baš mi se dopada ta kombinacija, a sad još više kad iz prve ruke čujem da je ukusna. Mi ćemo definitivno od njih naručiti tortu, moje dete je izabralo, biće Munja Mekvin user posted image

clock-img

30.06.2013, 23:13

clock-img

sarti

pencil-img

328

Evo i nase torte za 6. rodjendan!

http://www.stavi-sliku.info/images/2013/06/30/IMG0410.jpg

< Poruku je uredio sarti -- 30.6.2013 23:15:04 >