Poslednji tekstovi

10 najstresnijih odluka koje čovek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
Vesti

Šta vreme kada kitite jelku govori o vama?
Bez obzira da li počinjete sa prazničnim ukrašavanjem u novembru, početkom decembra, čim se leto ...
Novogodišnji i Božićni praznici

još mu slaninica da lep miris mmm.
uvek u frižideru imam konzervu, dve pasulja i onda kad je frka imam brzi ručak. Isečem crni luk na trakice i izdinstam na malo ulja, dodam isečenu papriku (svežu, pečenu, svejedno je), beli luk, nalijem sa paradajz sosom, istresem pasulj iz konzerve, začinim, ostavim malo da krčka i da se zgusne i gotovo. Ja volim uz zelenu salatu sa mladim lukom. Nekad za mm dodam neko meso ili kobasicu, meni je dovoljan samo pasulj. 
