cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Brzinski ručkovi

  
clock-img

11.03.2013, 12:00

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

cini mi se da ce ova tema biti vrlo potrebna ovih dana user posted image
znaci : sta na brzinu
supa iz kesice iiiii , hm paaa recimo testo sa pavlakom ili makom ili tunjevinom ili cime god user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2013, 12:05

clock-img

snovi

pencil-img

283

makarkone sa sirom

clock-img

11.03.2013, 12:07

clock-img

MajaMV

pencil-img

347

pekarski krompir sa slaninicom ili kobasicom, vrlo jednostavno i vrlo brzo

clock-img

11.03.2013, 12:07

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Iseci piletinu na kockice, malo proprziti I preko stsviti smrznuto povrce po zelji I peci 15-ak min mmmmm.

clock-img

11.03.2013, 12:21

clock-img

Ognjenka

pencil-img

1152

Ko ima aparat za kuvanje na pari, nesto ovako: KLIK
Lepo stavim pilece belo na vrh, povrce dole (sargarepica, kukuruz, prokelj, luk), ukljucim i odem...zavisno od kolicine, sve je gotovo za 25-35 min.
Povadim sve to i istresem zajedno u vatrostalnu ciniju, zacinim svezim persunom, uzmem onu vodicu sto se ocedila na dno, i prelijem.
Preukusno! I veoma, veoma zdravo!

< Poruku je uredio lesica RR -- 26.8.2013 11:52:40 >


_____________________________

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

clock-img

11.03.2013, 12:43

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

Mm i ja obozavamo gulas iz kesice. Meso proprzim malo stavim onaj zacin za gulas iz kesice promesam dolijem vodu za to vreme skuvam makarone i gotovo! Ukus je fenomenalan ali zacin za gulas mora da bude Alevin. Drugi su fuuuuj...user posted image

_____________________________

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

11.03.2013, 12:58

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Crvena supa.
Nasuvo s krompirom.
Makarone sa tunjevinom.
Spanac, pire krompir, jaje na oko, slanina pecena..

clock-img

11.03.2013, 13:01

clock-img

Torbica

pencil-img

8283


IZVORNA PORUKA: jovana13

Mm i ja obozavamo gulas iz kesice. Meso proprzim malo stavim onaj zacin za gulas iz kesice promesam dolijem vodu za to vreme skuvam makarone i gotovo! Ukus je fenomenalan ali zacin za gulas mora da bude Alevin. Drugi su fuuuuj...user posted image



Slazem se!
Ovo mi je inace omiljena tema! Bas mi je drago da se pokrenula!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.06.2013, 13:24

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Meni sve sto natrpam u vatrostalnu spada pod brzi rucak user posted image

clock-img

12.06.2013, 14:09

clock-img

viking

pencil-img

6644

Kupiš smrznutu mešavinu za sataraš, dodaš malo soka od paradajza, jedno jaje, kašiku brašna, so i biber i eto ručka za 10 minuta. Ja volim da u tanjir dodam i malo jogurta.

Takođe, stavila sam davno recept za Meksički pasulj, i to je baš ozbiljan ručak za pola sata.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

12.06.2013, 16:07

clock-img

viking

pencil-img

6644

Evo ga još jedan brzinski ručak - čorba od bundeve i garlic bread (ima da se kupi poluzamsrznut, samo se ispeče u rerni 10 minuta). Iako deluje kao da je ovo pola ručka, verujte da je čorba baš zasitna tako da vam stvarno ne treba ništa više.

Čorba se pravi tako što na malo ulja i dosta vode skuvate oko 500 g bundeve isečene na kockice, 2 isečena krompira, 2-3 isečene šargarepe, glavicu crnog luka. Dodati povrtnu kocku za supu, posoliti i pobiberiti i kuvati 15-ak minuta, dok sve ne postane mekano (da se raspadne kad ubodete viljuškom). Izmešati štapnim mikserom, dodati malo kiselie pavlake, peršuna i semenki od bundeve. Vrlo ukusno!

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

12.06.2013, 16:48

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja najvise koristim kese za rernu, to mi je ekstra, potrpam svasta unutra sa zacinima i prste da polizes. Meso, riba, povrce, krompir, kako kad. To svicnem i za sat vremena gotovo. Imam rernu sa odlozenim startom, programiram kad da krene i ne budem kuci kad pocne da se pece. user posted image

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.06.2013, 17:14

clock-img

igorino

pencil-img

25

E ovo mi je trebalo. Ziva neostajem poslednjih deset meseci od kuhinje. A kad odem u nabavku obicno zaboravim na brza jela.

clock-img

13.06.2013, 17:17

clock-img

adulence

pencil-img

7314

obozavam kese ,bude tako socno i ukusno...

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja najvise koristim kese za rernu, to mi je ekstra, potrpam svasta unutra sa zacinima i prste da polizes. Meso, riba, povrce, krompir, kako kad. To svicnem i za sat vremena gotovo. Imam rernu sa odlozenim startom, programiram kad da krene i ne budem kuci kad pocne da se pece. user posted image




_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

30.10.2016, 15:55

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ako imam neku mesavinu povrca eto rucka na brzaka. Pljusnem jaje na to , dodam iseckanu piletinu a i ne moram i wala.. eto rucka!

clock-img

30.10.2016, 15:59

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429


IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja najvise koristim kese za rernu, to mi je ekstra, potrpam svasta unutra sa zacinima i prste da polizes. Meso, riba, povrce, krompir, kako kad. To svicnem i za sat vremena gotovo.



Jel imate neki odredjeni predlog sta.. nisma ih nikada koristila a volela bih da probam i to.

clock-img

30.10.2016, 16:22

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639


IZVORNA PORUKA: jovana13

Mm i ja obozavamo gulas iz kesice. Meso proprzim malo stavim onaj zacin za gulas iz kesice promesam dolijem vodu za to vreme skuvam makarone i gotovo! Ukus je fenomenalan ali zacin za gulas mora da bude Alevin. Drugi su fuuuuj...user posted image


Moram probati ovaj zacin za gulaš.


_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

30.10.2016, 16:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i ja koristim taj zacin za gulas,drugacije i ne umem da spremim gulas.
anck,ja u tu kesu uglavnom nabijem krompir i meso.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.10.2016, 16:28

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja koristi m zacin za Gulas horgoski mislm da je..odlican je!

clock-img

30.10.2016, 16:30

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Bas su probati.
Imam neko meso u ledari, već iseckano.
Koliko dugo traje priprema?

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

30.10.2016, 16:33

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa dok bude gotovo meso
Ovo posle samo malo se kuva i gotovo za 5 min.
Znaci izdinstas meso i sipas vode da se kuva...kad je gotovo meso uspes smesu malo prokuva i kraj.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.10.2016 16:34:28 >

clock-img

30.10.2016, 17:46

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja nikad nisam probala taj Alevin zacin, a gulas ide sa dosta luka? Kako zacin nadomesti sav taj lukuser posted image

clock-img

30.10.2016, 17:47

clock-img

branki*

pencil-img

20828

moze da se proprzi luk,doda meso i onda doda taj zacin koji se pripremi po uputstvu,bude ok.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.10.2016, 17:49

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam uvek gulas sa alevom paprikom zacinom c spremala stvarno moram taj mix da kupim...
Probala sam zacin za lazanju sa makaronama kako je dobar... bas dobar zacin mada sam stavila sve duplo nego sto pise na keaici. Nikad bolje lazanje a sa makaronama...user posted image

clock-img

30.10.2016, 18:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Ja nikad nisam probala taj Alevin zacin, a gulas ide sa dosta luka? Kako zacin nadomesti sav taj lukuser posted image


Pa luk stavis sama, izdinstas, pa meso i dok se ne skuva meso, posle samo ubacis zacin i to je sve .... taj zacin ti da malo gustine i super ukus!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.10.2016 18:02:02 >