cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: O cemu trenutno razmisljate???

clock-img

15.10.2013, 21:35

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

o tome šta me sve čeka narednih 20 dana

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

22.04.2014, 20:49

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Razmisljam da li da cutim ili da otvorim Pandorinu kutiju. Da li da da ili da ne....Da li je vredno toga ili nije? Ipak nije. Ipak g*vno treba ostaviti u cucavcu i ne prljati ruke ciscenjem WC-a, jer i onako svi zapamte samo akt ciscenja, a ne zbog cega se moralo cistiti. Neka spava Pandora sa svojim zlom i bolescu, pasce kisa pa ce sama ocistiti toalet.
I eto, razmisljam o wc papiru sadauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

22.04.2014, 20:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

kako cu sutra opet da vodim dete lekaru jer ima temp user posted image

clock-img

22.04.2014, 20:51

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

E, bem muuser posted image
Pa je l' visoka?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

22.04.2014, 20:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Guramo do 39...

clock-img

22.04.2014, 20:52

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

o tome dal sam istegla neki mišić il će da mi otkaže slepo crevouser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

22.04.2014, 20:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Guramo do 39...

user posted image

I mi od nedelje temp preko 39 user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.04.2014, 20:57

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Guramo do 39...

Virus, bem mu...user posted image

clock-img

22.04.2014, 21:14

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Razmisljam da li da idem u hitnu ili da se opet nakljukam lekovima,ubise me bubreziuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

22.04.2014, 21:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

O upali misica I to gadnoj koja me ocekuje ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

22.04.2014, 21:18

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Da mm prestane toliko da se nervira...user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.04.2014, 21:19

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: serpica

Razmisljam da li da idem u hitnu ili da se opet nakljukam lekovima,ubise me bubreziuser posted image

Ma bre, idi lekaru! Serpi, mozes li ti laserom da razbijes to kamenje? Zao mi je sto se toliko mucisuser posted image

clock-img

07.06.2014, 12:37

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Pricam sa drugaricom i razmisljam o osobama koje se trude da se prikazu kao cool persone, a u stvari im to uopste nije tesko za prikaz jer su u sustini potpuno bezosecajne, pa se i ne uzrujavaju oko bilo cega. Prazne ploce emocija. Mislim da je za mene prazan covek najgori covekuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 7.6.2014 12:38:36 >

clock-img

07.06.2014, 12:41

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

razmišljam,kakvu li će toaletu Verka obući 14.juna..živo me interesuje do koje boje i šnajderke je stigla a da ih nije ubila u pojam??
i tako..razmišljamuser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

07.06.2014, 12:42

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: anci kv

razmišljam,kakvu li će toaletu Verka obući 14.juna..živo me interesuje do koje boje i šnajderke je stigla a da ih nije ubila u pojam??

Bombaj nas ceka user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

07.06.2014, 12:43

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ha ha ha ha hauser posted image
Ispadoh ja nateza za saradnjuuser posted image

clock-img

07.06.2014, 12:44

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Razmisljam sta jedan telefonski poziv moze da uradi..
Da skrati 5 sati cekanja u redu sa malom bebom i detetom,pored 150 nervoznih,oznojenih i ubiliacki nastrojenih ljudi...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

07.06.2014, 12:45

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

razmišljam,imaš jop 7 dana,koliko još možeš kombinacija da smisliš?user posted image

clock-img

07.06.2014, 12:46

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Da skrati 5 sati cekanja u redu sa malom bebom i detetom,pored 150 nervoznih,oznojenih i ubiliacki nastrojenih ljudi...user posted image

misliš jedan čovek...

clock-img

07.06.2014, 12:54

clock-img

serpica

pencil-img

8707

misliš jedan čovek...

Ma covek moze svasta,ali jedan poziv,stvarno nisam znala da moze toliko da ucini user posted image

clock-img

07.06.2014, 12:57

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

ih bre,pa kako tebi da ne učini...

clock-img

07.06.2014, 13:03

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Razmisljam jos cime sam to zasluzila user posted image

clock-img

07.06.2014, 13:10

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

razmišljaj,razmišljajuser posted image

clock-img

07.06.2014, 13:26

clock-img

branki*

pencil-img

20828

videla skolsku drugaricu na tv-u,pa me nesto obuzela neka seta..kao da nisam dala svoj maksimum profesionalno,zivotno,kao da sam mogla mnogo vise,sta znam,samo misli....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

07.06.2014, 13:31

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

e branki,to pojavljivanje na tv,ne znači nikakav uspeh,niti savršenost,veruj mi