cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Osip

clock-img

18.03.2012, 22:11

clock-img

Anhelito

pencil-img

188

Da da znam mi uvek u kuci imamo pantenol krem, meni to krema za sve user posted image Probacu sa tim user posted image

clock-img

29.03.2012, 17:34

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Help...
pre dva dana nam je izasla na jednom obazu kao par sitnoh crvenih bubuljicica i tako stoji
A od danas popodne i na drugom obrazu ali manje dal nije mozda od vrucine jer kod nas je preeetooploo nemogu da rashladim jer su mi svi prozori na strani gde sunce greje po celi dan
Sta mislite da joj namazem??
A ako se ne povuce ujutru zovem dr?

clock-img

29.03.2012, 17:47

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

sesilija,od toplote je..tako i mojoj izadje i dan danas..a kao maloj jos vise...mozes da mazes pantenol kremu (ako je nadjes,jer je nestasica galenikinih lekova)..tako je meni dr rekla da mazem!

clock-img

29.03.2012, 17:55

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

imam pantenol mm kupio 2 tubice jer on to njemu maze za sve
Predpostavljala sam da je od toplote i vose neznam kako da rashladim a radijatori su mi svo na nuli samo uvece zagrejem malo kad je kupam
Al opet jbg
Probacu sa pantenolom
Hvala Vonuser posted image

clock-img

29.03.2012, 18:09

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image

clock-img

29.03.2012, 22:10

clock-img

Silvi TD

pencil-img

103

meni uvek prodje samo sa cinkovom krenom, drugo nista ne pomaze...e sad ima neka zelena u DM-u, ta je kvalitetna, a nije mnogo skupa, traje bas dugo. Necete pogresiti ako probate.

clock-img

29.03.2012, 22:15

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Ako mozes uzmi bepanten mast jako je dobra bolja od pantenola.Doduse meni je tetka donela iz nemacke ali pretpostavljam tj nadam se da nije losa ni ova za nase trzisteuser posted image

clock-img

16.04.2012, 13:25

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.04.2012, 15:16

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

user posted image
user posted image
Cure,na cega vam ovo lici?
Tackice nisu ovako blede(slikano izbliza,bljesnuo blic),nego jarko crvene.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

25.04.2012, 15:29

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Bio je u kontaktu sa devojcicom boginje sedmi dan i decakom rubeola prvi dan,ali dr to iskljucuje,i kaze virusni osip,kakav ne rece...
Mogu ga kupat,nesmem ga brisat,i ne treba mazati,da se vratim ako dobije crvene pecate.
Juce predvece dobio tek po koju tackicu,a do jutra osut ceo stomak,cela ledja,grudi,vrat,testisi,prepone.U kosi,iza usiju i na licu ima tek po koju,a na rukama,nogama i guzi nema uopste.Nisam menjala prasak,omeksivac,kupku,kremu,pelene,nije jeo nista sto vec nije,pije antibiotik koji je vec pio,jedino novo je multivita junior po savetu lekara,ali nije od toga.Nije ga svrbilo,ali se sad od pre sat vremena poceo cesati.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

25.04.2012, 15:32

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da se nije osuo od vrućine? Upravo tako izgleda kad se Andrej ospe od vrućine. Mada, to ne svrbi... Kad ga kupaš, nemoj ga kupati u vrućoj vodi, već mlakoj, da ga ne iritira još više.
Nemam pojma šta bi drugo moglo da bude? Javiće se žene koje imaju više iskustva sa ovim.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

25.04.2012, 21:58

clock-img

aster

pencil-img

625

Moje dete se jednom osulo i to pošto je odležao grip. To je bio pokazatelj da je infekcija virusna i da je prošla.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

clock-img

25.04.2012, 22:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Daca88

pije antibiotik koji je vec pio,

Bez namere a plašim, ali ću ipak da napišem, alergija na antibiotike se često ne javlja pri prvom konzumiranju već pri drugom ili trećem. Ništa ne tvrdim, samo kažem.
A ako je virusni osip, čemu antibiotici?
Može biti trodnevna groznica (imaš temu), može biti Šarlah, mislim da i o tome ima tema).

clock-img

17.05.2012, 13:11

clock-img

Anoniman

Nam sa osule prepone, prvo je bila jedna crvena bubuljica, pa se prosirilo na tri cetiri, a sada su i neke sitne, ne znam cime da mazem dr.nam je dala hipermangam, i hidrokortison, ali se rasirilo... cime da mazem..

clock-img

17.05.2012, 13:15

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja uvek prvo probam pantenolom,ako nece predjem na sebamed protiv ojeda i osipa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.05.2012, 13:19

clock-img

Anoniman

branki hvala na odgovoru.
imam pantenol, mazem joj lice probacu posle da vidim sta ce se desiti, a ako ne kupicu sebamed....

clock-img

17.05.2012, 13:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

UMuser posted image
bozi se bas pre 2 nedelje ojela guza,i to baaas.jednom ga nisam odmah presvukla,bili smo napolju,on se ukakio,a kaka mu bila malo kiselija.dok smo stigli kuci,ojeo se.pranje vodom vise puta na dan,lepo osusim i trpam sebamed,i opet je trebalo nedelju dana da skroz prodje.

branki

clock-img

17.05.2012, 13:26

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nama , posle kisele kake, pomaže jedno jedino mazanje cansen kremom. Namažem uveče pred spavanje, ujutru već nema ničega.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

17.05.2012, 13:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mina,bas cu da kupim tu kremuuser posted image

branki

clock-img

17.05.2012, 13:32

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ma to je ona obična protiv gljivica. VAnja ponekad ima kiselu kaku, što bi značilo da se neka gljivica malo namnožila, i to mu se dešava posle pavlake i palente. Jogurt pije svaki dan, ali očito probiotik iz jogurta radi pravu stvar, pa problema nema. Čim smaže malo više pavlake, kaka bude kisela i ako se odmah ne presvuče, pojede mu guzu načisto.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

17.05.2012, 13:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

e,a znas da sam kao i ja pocela da sumnjam da je do palente.

branki

clock-img

17.05.2012, 22:50

clock-img

Anoniman

e a da li pomaze bebi puder kod ojeda, i koji je najbolji...

clock-img

17.05.2012, 22:56

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

UM, ja ga ne bih koristila, on isuši kožu. Mi smo koristili Sebamed protiv ojeda kad smo se jedan jedini put ojeli, i ja sam prezadovoljna.

clock-img

17.05.2012, 22:59

clock-img

Anoniman

uzela sam danas i sebamed u apoteci, posto sam je opet vodila do dr., ona mi je prepisala neku kremu triderm da mazem tri dana, a ojela mi se bas kod prepona, strahm da joj ne ode u usnice, prvi put se ojela....

clock-img

17.05.2012, 23:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Nama , posle kisele kake, pomaže jedno jedino mazanje cansen kremom. Namažem uveče pred spavanje, ujutru već nema ničega.

Ja tako mažem Nistatin.

UM, moje iskustvo je da se puder zgrudva čim se beba upiški, i tada napravi još veći haos jer trenjem uništi kožu. No, to je moje iskustvo, možda drugi imaju drugačije.
Jednom mi je lekar rekao: na mokre ojede (koji cure) ide mokro - kreme, na suve ojede ide suvo - puder.
Ja se toga ne držim baš, provalila sam kod Marka šta je šta i šta treba namazati da prođe što pre.