cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta radite....

clock-img

02.09.2014, 23:33

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

UM, da nisi ti zabebila, majku mu....user posted image Mislim, i vreme je i trebauser posted image
Stigao mm...eno ga prica mi neke nebuloze user posted image user posted image

clock-img

02.09.2014, 23:35

clock-img

Anoniman

Hahhahahha kasni 2 dana user posted image sve je moguce dok ne stigne, ali pre 8.9. necemo znati!

Ahahhahha moj vec uveliko spavauser posted image

clock-img

02.09.2014, 23:38

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Dada pijem od juce, treba malo vremena...
hahaha mm radi i upravo mi salje poruke, preti sta ce mi raditi ujutro kada dodje... reko, mozes jedino da mi skuvas caj i masiras noge
user posted image

clock-img

02.09.2014, 23:41

clock-img

Anoniman

hahhahhaha Bubi, vi jos uvek skidate peskireuser posted image

clock-img

02.09.2014, 23:43

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

sad kad nas ozezu za ovaj offuser posted image ali kad se spomenu peskircici, ja se pogubim od smeha i ne mogu a da ih ne prokomentarisem....user posted image

clock-img

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

naravno user posted image . u prvoj trudnoci nije hteo da me pipne a sada me ne pusta da disem...
evo sama cu da se opomenem za off : pec pec user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

ahahaaha moderatori spavajuuser posted image

clock-img

02.09.2014, 23:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

a dok one spavaju vi samo mislite o peskiricima i ne birate temu gde cete pisati o istim user posted image

clock-img

02.09.2014, 23:48

clock-img

Anoniman

ahahahhaha sta radite trenutno?
mislimo o peskirimauser posted image

i zadavicu vas , odoh da uzmem plazmu da umacem u krem

clock-img

02.09.2014, 23:52

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Placem ko kisa...procitala sam mail koii mi je Andrijin tata poslao, i ne mogu da vjerujem dokle ide sa rijecima, uvredama, psovkama, proklinnjanjem????? Kakve rijeci on meni pise pa to je katastrofa... Sta li se tom covjeku desilo Boze dragi????Sta mu je s mozgom???Ko da nije isti covjek koji me zavolio, ozenio, dobio dijete samnom???? user posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

02.09.2014, 23:55

clock-img

Anoniman

Mtajcice, ne znam sta da ti kazemuser posted image user posted image user posted image drzi se, da bar mozes svaki kontakt da prekines sa njim, ali tu je dete..

clock-img

02.09.2014, 23:58

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

A to je tek posebna prica kad je tu, pa je Andrija sa njim...Sta mi sve onda poruci po njemu da mi prenese...Dijete sta ce...kaze pa posle ukapira bude mu zao..Pisala sam u nekoj temi vec o tome prije nekoliko...user posted image

clock-img

02.09.2014, 23:59

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mtajcice, ne znam sta da ti kazemuser posted image user posted image user posted image drzi se, da bar mozes svaki kontakt da prekines sa njim, ali tu je dete..

Da bar mogu svaki kontakt da prekinem i sa njim i sa njegovom ludom familijom user posted image ...

clock-img

03.09.2014, 00:00

clock-img

Anoniman

strasno,on uvlaci i dete u sve to, kako se ljudi promeneuser posted image

clock-img

03.09.2014, 00:01

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Mtajcice, mnogo mi je zao, pamtim iz tog drugog vremena price o svrcu i tm, kad sam se uclanila ovde...saljem ti jedan big hug i puuuuuno pozitivnih vibracija da sve prevazidjes i izdignes se iz svega, a nas mali Andrija poraste u predivnu i kvalitetnu osobu user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2014, 00:05

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mtajcice bas mi je zaouser posted image . A dete kada poraste, a to ce biti vrlo brzo, shvatice kakav mu je otac nazalost. Saljem ti puno pozitivne energije

user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.09.2014, 00:05

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Hvala vam user posted image user posted image

clock-img

03.09.2014, 00:10

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

A to je tek posebna prica kad je tu, pa je Andrija sa njim...Sta mi sve onda poruci po njemu da mi prenese...Dijete sta ce...kaze pa posle ukapira bude mu zao..Pisala sam u nekoj temi vec o tome prije nekoliko...user posted image

Secam se da si pisala,a mene je stvarno i rastuzilo i naljutio, i evo opet je. Znam da si rekla da je nagovorio dete svasta da kaze....

Ne mogu doci sebi,i to mi je najteze,tako kada ti neko otvori oci ipokaze svoje drugo liceuser posted image najgore zbog decice,sve pamte.

Draga user posted image ne znam kako da ti olaksam..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

03.09.2014, 00:16

clock-img

superm

pencil-img

3244

Mtajcice, ma pusti kretena... Gledaj ti sebe i svoje dete, a njegove uvrede posmatraj kao skrabotine zaostalog coveka.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

03.09.2014, 05:31

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

mislile ste da spavamo e prevarile ste se ,spavamo na smenu ,dakle pece pec ,drzimo se teme user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.09.2014, 10:35

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Protezem se..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.09.2014, 10:37

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Pijem kafu user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

03.09.2014, 11:23

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Grickam lesnike

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.09.2014, 11:27

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ahahaaha moderatori spavajuuser posted image

gle ih ove smizliceuser posted image !iskoristile priliku da se dovate peskira kad me nemauser posted image

mtajcice,bas mi je zao sto je tako kod vasuser posted image

ja citaam rr i pijem 3u 1 trenutno sklupcana na podu ispred lap topa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.09.2014, 11:40

clock-img

Anoniman

Ja se nerviram, ne mogu nista da obucem koliko mi je stomak naduven smetaju mi farmerke grrrrrrrr mrzim ovaj period kada treba user posted image da dodje! Ako hoce da dolazi, neka dodje vec jedno da bar u subotu u haljini ne izgledam kao naduvena zaba grrrrrrrrrrrrrruser posted image