cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta radite....

clock-img

22.05.2011, 03:49

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Brana

Trenutno uzivam sa porodicom i razmisljam gde cemo sutra na izlet..user posted image

mi smo bili danas u nekom parkicu, uzivala je, gledala u drugu decu, bila mirna ceo dan i nasmejana. idemo sutra opet ako bude lepo vreme user posted image

clock-img

22.05.2011, 18:48

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Oporavljam se od nocasnjeg ludila zvanog Sensation...dozivljaj za sva vremena!!!!I super se osecam bez obzira na spavanje od citava 3huser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

22.05.2011, 18:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Marija, znači bilo je ludo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.05.2011, 18:50

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Ana, bilo je fantazijauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

22.05.2011, 18:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Uffffff, mogu da zamislim user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.05.2011, 18:56

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: marija32

Oporavljam se od nocasnjeg ludila zvanog Sensation...dozivljaj za sva vremena!!!!I super se osecam bez obzira na spavanje od citava 3huser posted image

user posted image user posted image user posted image Mari!
Ja trenutno dojim i kuckam..user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

22.05.2011, 18:57

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Marija32 user posted image user posted image user posted image
Ja malo odmaram od čistog vazduha user posted image   Malo pre smo se vratili iz vikendice i ja reših sa da pravim sok od zoveuser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

22.05.2011, 18:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Mmmmmmm, zova user posted image gde si je nabrala? Da pošaljem mm u berbu user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.5.2011 19:00:09 >

clock-img

22.05.2011, 19:04

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Na Trešnji. Mada Anči ako mi misija uspe dobijaš jednu flašu,ipak si ti jedna naša draga trudnica a trudnica kad nešto hoće ne odbija se user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

22.05.2011, 19:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2011, 15:36

clock-img

viking

pencil-img

6644

Kucam li ga kucam... Mislim da od kada sam član(ica) nisam otkucala ovoliko postova u jednom danu...a tek je 15.30h! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

03.06.2011, 15:39

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: viking RR

Kucam li ga kucam... Mislim da od kada sam član(ica) nisam otkucala ovoliko postova u jednom danu...a tek je 15.30h! user posted image

user posted image user posted image  i mene danas krenulo

sad gledam sa strane ono jedan tvoj pa jedan moj pa jedan tvoj pa jedan moj user posted image user posted image (mislim na post)

< Poruku je uredio lanajelena -- 3.6.2011 15:41:25 >

clock-img

03.06.2011, 15:43

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

sedim i gledam sta ima na netu user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.06.2011, 15:46

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image Gledam Radnu akciju na Prvoj i placem...Sto od tuge sto od sreceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Ali neka poslednji bude osmehuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2011, 15:47

clock-img

viking

pencil-img

6644

jezivo user posted image

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: viking RR

user posted image user posted image  i mene danas krenulo

sad gledam sa strane ono jedan tvoj pa jedan moj pa jedan tvoj pa jedan moj user posted image user posted image (mislim na post)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

03.06.2011, 15:50

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Objasnjavam gostu koji je upravo dosao da NIJE za danas rezervisao sobu, nego za sutra... i da danas NEMAM slobodnih soba jer smo prebukirani. Ma...user posted image

clock-img

03.06.2011, 15:57

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Krećem u centar da se družim i da dam podršku traktoristima. Ajd ćao..

clock-img

03.06.2011, 16:08

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image user posted image user posted image Gledam Radnu akciju na Prvoj i placem...Sto od tuge sto od sreceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Ali neka poslednji bude osmehuser posted image user posted image user posted image

Obozavam Radnu akciju, stalno gledam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

03.06.2011, 16:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Krećem u centar da se družim i da dam podršku traktoristima. Ajd ćao..

Zivela revolucijauser posted image user posted image

clock-img

03.06.2011, 16:14

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: verolino

tako je meni sinoc bilo dok sam gledalauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.06.2011, 16:16

clock-img

Anoniman

Zar je moguce da neko tako mlad mora da prolazi kroz tako grozne stvari???Ma dao joj Bog nekoliko dece da ima i da uziva u svojoj sreciuser posted image

clock-img

03.06.2011, 16:21

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

i meni je bilo tesko kada sam gledala radnu akciju!user posted image user posted image

clock-img

05.06.2011, 14:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

MM radi u potkrovlju a ja gledam SAT umesto njega user posted image

clock-img

05.06.2011, 14:33

clock-img

Anoniman

Virtuelno ratujem sa Portugalcima user posted image

clock-img

16.06.2011, 14:57

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

krenula sam sa pakovanjem letnjih stvarcica..