cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: trajna epilacija

clock-img

14.02.2012, 15:40

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Videla sam na jednom sajtu sa grupnim popustima, piše 4900 za trajno glatku kožu. Nigde ne piše da treba više tretmana, ali pretpostavljam da treba.

Da, treba,secam se,jos dok smo bili u Srbiji,2009, jedan tretman je bio oko50 eura...treba nekoliko tretmana...onu cifru od 600 eura sto je neko pominjao,mislim da je realna definitivno oslobadjanje od dlaketina...user posted image

clock-img

29.04.2012, 16:09

clock-img

faraonka

pencil-img

108

ne znam kako je danas, ja radila epilaciju ali mi to nije pomoglo. mislim da je to hormonski, uzalud mi sve user posted image

clock-img

17.05.2012, 13:28

clock-img

minna

pencil-img

3196

Jel zna neko da li moze najnormalnije da se radi preko oziljka od cr, mislim oko oziljka,jer na samom ni nema dlaka naravno... verovatno to nije problem, pozvacu i njih pa cu pitati, al reko mozda neko zna?
Sad se nesto premisljam da li ipak da idem na brazilsku epilacijuuser posted image

clock-img

12.03.2013, 18:19

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja bi da uradim epilaciju brkova,dosadilo mi je vise da ih cupam voskom a oni samo rastu....Bas sam citala o tome pre neki dan,a nije ni skupo....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

13.03.2013, 14:00

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Figaro i meni su nausnice prve pa onda prepone. Raspitivala sam se i nije preskupo. E sada kazu da je najbolje i najbrze kod onih koji nisu cupali ranije preterano, da treba najmanji broj tretmana. A posto ih ja skidam svakih 2 nedelje onda ce mi trebati nekih 20-tak tretmana user posted image

clock-img

10.06.2013, 23:14

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

radila cele noge i prepone i bila mirna mozda 2,5 meseca i sad sve po starom...

clock-img

02.03.2017, 22:46

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da li je neko skorije radio epilaciju? Kakva su iskustva?

clock-img

24.02.2018, 01:08

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ja sam radila pre godinu i po.Pazusne jame.Nisam zadovoljna.Radila sam kod sestre jedne nase pevacice i dlacice rastu

clock-img

20.06.2018, 14:19

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Najradije bih uradila trajnu epilaciju celog tela...
Uzasno me nerviraju dlacice user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

20.06.2018, 21:53

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ima onaj sad neki aparat za hiljadu evra, poludese zene, kao da je dzaba, philips cini mi se... nisam ni pokusavala, niti bih, ni salon ni kuci..

clock-img

19.04.2025, 00:08

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Da podignem malo i ovu temu. Krenula sam na epilaciju celog tela krajem oktobra. Do sada sam imala 3 tretmana, sledeće nedelje imam 4. Ukupno 7 tretmana je u paketu. Prilično sam zadovoljna, s obzirom na to da imam baš guste i crne dlake, već ih nema poprilično.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.04.2025, 15:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34368

Super Didy user posted image ja sam prošle godine odradila pazuh i prepone (na rukama i nogama nemam dlake) i prezadovoljna sam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!