cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Grejač za vodu

clock-img

14.09.2010, 14:13

clock-img

red sonia

pencil-img

633

vucko ja videla juce ovde kod nas za 10 eura neka sklj marka,a ovo moje gorenje je 20 eura

clock-img

14.09.2010, 14:21

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

Ma ovo bira što sam imala je neka bosanska marka, tačnije to je ex yu gorenje, pa smo se raspali, pa ovi neki bosančerosi kupili tu fabriku i postala bira, e sad ta bira il fercera il nikako ne fercera, moj brat i ja u isti vakat kupili njemu odma riknulo i reko Bira nikad više, a meni evo nakon 5 godina i više riknulo

u merkatoru vjeruj mi niti jedno grenjevo nema ispod 40 i kusur eura ... ane pada mi na pamet da dam tolike pare ...danas ću do robota pa da vidim tamo šta ima

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

14.09.2010, 15:33

clock-img

red sonia

pencil-img

633

onda je kod vas  duplo skupljeuser posted image

clock-img

15.09.2010, 11:10

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Vule ako hoćeš jeftno imaš marku vivax, 20km

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

15.09.2010, 11:14

clock-img

Anoniman

Ja sam uzela vivax pre 2 godine, manje od 10 eura (990dinara). Radi super, čistim ga limunom, samo se isključi kad voda provri uz glasno "klik"user posted image

clock-img

15.09.2010, 14:41

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Vule ako hoćeš jeftno imaš marku vivax, 20km

ne stigoh juče otići, nego ću danas ... a naravno da ću jeftino, nije mi ni na kraj pameti da plaćam porez na budale

nešto sam ja imala vivax al ne mogu da se sjetimuser posted image  

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

15.09.2010, 14:44

clock-img

viking

pencil-img

6644

kakva zanimljiva informacija! baš sam se pitala čiji je to brend user posted image

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Ma ovo bira što sam imala je neka bosanska marka, tačnije to je ex yu gorenje, pa smo se raspali, pa ovi neki bosančerosi kupili tu fabriku i postala bira

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

15.09.2010, 14:46

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

samo pitaj puna sam ti informacija user posted image user posted image user posted image user posted image

Bihaćka industrija rashladnih aparata (Bira)

e pa nisam se pohvalila imam i njihov fen koji radi još uvijek a jedinac u mene mi  (cca ima mu 7-8 godina) ,

a već sam napisala da moj brat za njih ne želi ni da čuje

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 15.9.2010 14:48:03 >