cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Youtube za klince

clock-img

22.07.2011, 11:32

clock-img

Anoniman

Luka je ocaran LA LINEA-om. :)

clock-img

22.07.2011, 22:44

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Lenka obožava MIĆU I AĆIMA

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.11.2011, 10:41

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Wheels on the Bus u svim mogućim varijantama. Ako je laptop, pokazuje koji klip da se pusti. Ako je telefon, koij je touch screen, ja mu pustim, a on posle sam bira, vrti kroz listu klipova... ja sam bila u šoku kad je to prvi put uradio user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

02.12.2011, 12:17

clock-img

minna

pencil-img

3196

Vlada ovo moze da slusa do iznemoglosti MIGNON MIGNON

clock-img

05.03.2012, 12:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lesica

Lenka obožava MIĆU I AĆIMA

Ne znam gde sam pisala o ovome , mi smo pratili svako jutro na rts 2 , sad nesto nema ne znam sto , i ja i deca smo ih obozavali user posted image Pre neko jutro smo gledali Branka Kockicu ali neku novu epizodu , nije mi se puno dopala , pa sam ga onda nasla na YT one stare user posted image ne mogu da pronadjem diskove sa tim epizodama , mozda sam ih i pozajmila nekom a imala sam ih dosta ..

clock-img

10.03.2012, 08:45

clock-img

Anoniman

Petra obozava OVO user posted image

clock-img

06.06.2012, 10:14

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Danima se trujemo ovime KLIK mada kad se odgleda nekoliko epizoda shvatite da su odlicni.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

02.06.2013, 15:16

clock-img

LORELAY1

pencil-img

21

Posto je gangam vrlo popularan kod male dace, a moj sin obozava i traktore, ovo nam je postao veliki hit
http://www.youtube.com/watch?v=LX153eYcVrY&list=PLJ35uKnK5XzZtejJUi8ZeA3l-Q55DOVQx&index=14

http://joksijoy.blogspot.com/

clock-img

02.06.2013, 22:53

clock-img

magde

pencil-img

1463

clock-img

03.06.2013, 10:17

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Gledamo ovo do beskonačnosti, pa u krug i svaki put se smeje kao blesav svakoj epizodi MAŠA I MEDVED

clock-img

03.06.2013, 11:43

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

I mi obožavamo Mašu (u poverenju, tata i mama se više smeju zgodama i nezgodama Maše i medveda nego Lana user posted image )

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

04.06.2013, 18:56

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja slucajno pogledala Masu i sad im skidam s neta ( a net mi usporen kao baba, istekao onaj brzi)...al curama se bas svidja ne trepcu dok gledaju!
Hvala za preporuku user posted image

clock-img

04.06.2013, 19:14

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Andrea voli da gleda Pink Pantera i Mister Bina(crtac).Voli i Patka Paju.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

04.06.2013, 19:36

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Posto je jos mali Mihajla za sada privlace pesmice uz koje igra/skakuce user posted image i cim vidi da palim laptop vice kva-kva
evo ga nas favorit Paciji ples a svidjaju mu se i ove:

nije lako bubamarcu

slon lepotan dodolan

pilici

< Poruku je uredio Leax RR -- 4.6.2013 19:38:03 >

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

12.06.2013, 13:55

clock-img

Anoniman

mi smo se navukli na youtube kad je bila bolesna i sad nam je to ostalo kao losa navika. kako je pitam da li je gladna, tako ona vice "la la", laptop mi je kao jelovnik, sve se vidi sta je jela, a nema strpljenja pa odslusa pola pesme i vec trazi drugu. voli reklamu za coca cola sa polarnim medvedima, volela je i neke glupe grcke rekla, slusamo kolibre i zouzounakia (grcka verzija kolibrica), mama voli bebu, pilice, mekane zvekane, i gledamo klipove sa mackama.

clock-img

12.06.2013, 14:21

clock-img

sanji

pencil-img

1583

IZVORNA PORUKA: bea83

Gledamo ovo do beskonačnosti, pa u krug i svaki put se smeje kao blesav svakoj epizodi MAŠA I MEDVED

Kako je ovo dobar crtać!
Mi smo ga slučajno našli. Fenomenalni su. Ja inače izbegavam da im puštam crtaće na kompu
tako da one nemaju prečesto to zadovoljstvo.

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

12.06.2013, 14:38

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma mi smo se potpuno zarazile.... poskidala sam s neta 30 tak epizoda i sad samo pice!
A mala Masa me jaaako podseca na moju vrcku Hanu user posted image

clock-img

12.06.2013, 14:45

clock-img

minnica

pencil-img

2295

M je bila luda za pilićima kad je bila jako mala, a sad gleda crtaće - Nodija, Malu princezu, Anđelinu balerinu, Lenji grad i još svašta.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

25.02.2015, 16:42

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Nama YT uglavnom sluzi za slusanje decijih pesmica,Branka Kockice, nekih emisija o zivotinjama i ponekih crtaca. Vole Masu i medveda, ponekad Mr Beana, Pink Panthera...neko vreme su i Strumpfovi bili hit.

clock-img

25.02.2015, 17:22

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

I nama isto,prvenstveno pesmice crtace ne moze jos da prati,sve zna sama da nadje samo joj dam tablet u ruke. Instalirala sam one aplikacije za njen uzrast pa tu slaze slagalice,zvukovi zivotinja,razne fore na pipkanje itd. E sad,posebna je tema koliko je preporucljivo dnevno da gledaju u ekran...

clock-img

26.02.2015, 11:59

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Trenutno samo decje pesmice i Masu i medveda.Inace se sete nekih starijih crtaca kojih vise nema na tv-u pa i njih gledaju.

clock-img

04.03.2015, 14:27

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo sta je nama bio hit juce popdne KLIK

Cak je i beba bila zainteresovana user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

05.03.2015, 22:50

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Kod nas trenutno pesmice,danas ceo dan padala prvo kisa pa sneg i onda se setile svih mogucih pesmica:
Zakleo se bumbar
Mis je dobio grip
Zeko zekane
Zasto da se zubi peru user posted image

clock-img

06.03.2015, 07:01

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Kad je komp.ukljucen kod nas se obavezno slusaju Pilici i Mama voli bebu,to bebac obozava....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

06.03.2015, 07:36

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Kad je komp.ukljucen kod nas se obavezno slusaju Pilici i Mama voli bebu,to bebac obozava....

Isto. Plus "Ide zmija".