cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako vam se dijete ponasa u kafe slasticarni

clock-img

23.07.2017, 22:42

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hahah Emice,razumem te skrozuser posted image
Mi smo bili sa Ninom dva puta negde ,jednom na pice to je prespavala u kolicima,drugi put na pizzu,jela je rucak i onda se dokopala vlaznih maramica i htela da ih pojedeuser posted image

clock-img

23.07.2017, 22:48

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

On je inace super kad odemo negdje na veceru ali to jutro je bio nemoguc.Zamisli tog dorucka user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

21.07.2019, 14:01

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Sada ok, nekada nije mogla.mirno ni 5 minuta da sedi.

clock-img

14.11.2019, 15:44

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Nevodim ih na takva mesta jer mislim da bih se samo nervirala nebi bili mirni ni sekunde

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image