cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hoće/neće da deli igračke

clock-img

28.06.2017, 12:29

clock-img

Viksica

pencil-img

84

Zavisi od deteta do deteta, ali mahom oko 2-3 godine su sebicni i smo da su u centru paznje i da su sve igracke njihove :D

clock-img

30.06.2017, 00:18

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Baš tako, zavisi od deteta.

clock-img

30.06.2017, 01:23

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ova mala zlo pečeno, ništa ne da user posted image Šta god da se napravi, kupi, odmah prva govori: Ja ću, to moje!! Strašno. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

30.06.2017, 01:27

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Boka nije bas darezljiva i nervirA me to.nadam se da je do uzrasta,samo vice moje,moje i cim neko nesto uzme,a njoj to cak nije ni zanimljivo,odmah trazi to isto i ona.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.06.2017, 09:20

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Branki, to je do uzrasta. Još je mala.
Moj G je sa 3 god počeo da deli igračke, onda kad je počeo i da se igra sa decom. Pa je počela razmena igračaka.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

30.06.2017, 09:35

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Moguce,sanjalice,bas su oko nje bili neki trogodisnjaci i malo veci,sve su joj davali,a ona samo kmeciuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.06.2017, 09:51

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Najteze je naci sredinu :D.

Moja L ne poznaje osecaj da nesto ne zeli da da, jednostavno ona sve ZELI da da.
Takva je. Mene to bas nervira. Ja joj stalno pricam da ako se njoj u tom trenutku igra sa tom lutkom, ne mora da da ...
Ali ona da - i skroz joj je to ok, nista na silu.

Problem je sto sam i ja iiiiista takva bila.
Sve babe su me obozavale jer sam "jedina nesebicna jedinica" user posted image , ali ja sam stalno sve sto jedem, pijem i sl na igralistu donosila na sve sa igralista i besomucno davala.
I uzivala u tome. Bas se secam i osecaja ....

Sada i nije bas tako user posted image . Nisam cicija, ali naravno ne bih bas svakom, sve iako se u parkicu naravno svi igramo sa svacijim igrackama.

E, ali kod L mi smeta. Ona sve daje, sve moze, trenutno su u vrticu 3 devojcice u grupici samo, ona je jutros ponela 3 igrackice, da svaka ima, stalno me pita kada cemo ovoj, pa onoj da kupimo - spiner, loptu, sladoled i sl ... user posted image .

I oduvek je takva. Nikada nije bila cicija. Sto opet kazem je sasvim druga krajnost, koja nikako nije dobra.
I ne samo za to. Ja sa njom generalno imam veliki problem sto je mnogo dobra (osetljiva). Ne kazem to kao pohvalu, vec kao pravi problem...

clock-img

30.06.2017, 09:51

clock-img

Divnica

pencil-img

186

Moja Ije dobrica i deli igracke a kada joj polome ona je tuzna a meni jos vise zao, a N ne deli sve je njeno i prica to je moje ali jos je malena user posted image

clock-img

09.07.2017, 23:05

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mi smo jos u fazi kada ne zelimo da delimo igracke i meni je to sasvim ok. Necu da je silim. Vremenom ce shvatiti da je normalno da ih deli

clock-img

21.07.2019, 13:54

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Hoce da deli i cak voli da ih nudi i pokazuje kad joj neko dodje kuci, a sa bratom se samo.otima oko svega, mada mislim da je strah da ce da joj.pokvari nesto :)

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image