IZVORNA PORUKA: Ana RR
Maslackic, možete podeliti imanje na nekoliko manjih placeva, to se lakše prodaje.
Moji imaju veliko imanje, šumu, livade, boga pitaj šta sve ali na jugu Srbije u selu gde jedva da ima i starih ljudi a kamoli mladih. Daj bože da ima 50ak stanovnika sada.
MMovi imaju ogromnu zemlju na Kosovu, nekada je vredela milione, sada ne mogu ništa da uzmu za nju.
Džaba sve to, treba misliti mnogo unapred i prdvideti ratove, krizu, elementarne katastrofe i ko zna šta sve da bi u budućnosti imao neke koristi od toga.
I mm ova zemlja je na jugu(nasledio od tate) , mm ova mama ima imanje jos vece, ( oba imanja se nalaze na jugu Srbije) mm ne moze da proda nikako svoje , a svekrvu mi jure kupci svaki drugi dan i samo se utrkuju za cenu, a dva imanja na par kilometara jedno od drugog...
IZVORNA PORUKA: jelena038
desava se i da mene udare kola i dete mi ostane siroce. mislim, desava se svasta,
sama pomisao na ovo me uzasava
i potrudicu se da sto vise sacuvam za decu da imaju u bilo kom obliku, da li nekretninama ili kesu, jer sada nista nije stabilno ali bar nesto da imaju, jer ako mene nema ili mm a, nece doci komsija da im pomogne , taj novac ne moze da nas zameni ali moze da im pomogne...
sa 19 god sam ostala bez roditelja sa mladjom sestrom..od njih mi je ostalo samo kredit da vratim, i to kredit koji je tata podigao meni za skolarinu , i nas dve smo morale u trenutku da mislimo, nalazimo poslove i nikako ne bih volela da tako nesto moje dete dozivi...
< Poruku je uredio maslackic -- 27.2.2012 14:00:27 >