IZVORNA PORUKA: Nedja
Posto je sve ovo manje-vise vezano za Pcelicu,sto je napisano, ja osecam potrebu da naglasim da oni nemaju gde da zive zajedno, a ako su oboje bez posla,ne mogu ni u podstanare, i mislim da je opravdano sto po tom pitanju nisu spremni za dete.Mm i ja kad smo se uzeli i kad sam ostala trudna smo dobili stan od njegovih,na koriscenje,i samo je on bio zaposlen. Nije nam lako sa jednom platom,ali sreca je sto ima ko da nam pomogne kad nam nesto fali. Da nismo imali gde da zivimo, ne bismo pravili bebu nikako, jer od njegove plate nismo mogli u podstanare.To nije stvar da li bi beba imala ovakvu ili onakvu garderobu, nego cista racunica:njegova plata,minus kirija,minus racuni,minus hleb,mleko i pelene jednako je 0.Bez preterivanja.
Ja moram prvo da naglasim zenama zbog kojih sam ispala lencuga i nezainteresovana za posao,da ne znaju nista o meni... Al evo da vam kazem da sam isla od kineske radnje,do kiosa sa brzom hranom,pitali svi moji da li je negde potrebna radnica,slala na net,bila na zavod,zavrsavala kurseve da bih imala vise mogucnosti za pronalazenje posla i td. i opet kazem da je ovde nemoguce da se nadje posao!
MV treba sada da izdvoji 1500e za posao u Boru,a odakle? Njemu isto radi samo otac i znaci to otpada.
Hvala Nedji koja je sagledala stvari iz mog ugla!
Ne znam zasto se opet potegla prica o meni i uopste nisam htela da ova tema dodje do ovde!
Ne cekam idealne uslove i ja se slazem sa vama da ako cekamo idelane uslove
nikad nece biti! Ja samo cekam da se mrdnemo od ove 0!
A sto se tice tog oblacenja na poslu,pa podrazumeva se da covek treba uredno da izgleda!
Prvo smo mislili da ako ostanem trudna pomocice nam nasi malo i lakse cemo da nadjemo posao,ali to nije izvodljivo jer u najvece otpustaju ljude!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 11.3.2010 12:54:55 >