Slazem se sa oba misljenja, da ne treba preterivati i biti nemaran, narocito ako tezis tome da detetu obezbedis osnovne stavri za zivot, da ima pristojnu garderobicu, kvalitetan odmor, sve sto treba, ali ko voli i moe sasvim je ok. Isidora, razumem te, razumem i mame koje imaju 3-4 dece, bravo za vas, dok sam ziva divicu se svima koji to urade, divno je biti mama.
Naravno da ne razumem zene i muskarce koji ne radjaju decu, ne zelim da upotrebim drugi izraz, ima ih 4-10, ispada sirotinjska zabava taj sex. A sa druge strane, neko je iskomentarisao, ta su deca srecna i zadovoljna, nasmejana, lepoo vaspitana.
Ja sam licno odrasla u veoma skromnim uslovima kod roditelja, naucla sam da cenim, potujem, zaradjujem i sa time zivim. Sve ima svoje, divno je imati veliku porodicu, to mi je oduvek bila zelja, ali sve kockice su se okretale i ta zivotna Rubikova kocka se skockala tek prosle godine na leto.
SRecna sam jako.