cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart

clock-img

11.03.2013, 09:03

clock-img

bea83

pencil-img

5169

8.mart ima potpuno drugu dimenziju ove godineuser posted image Dobila sam prvu majčinsku čestitku od mog bebcauser posted image

clock-img

11.03.2013, 09:06

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Jao kako je to lepo kad deca poklanjaju mamama.user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

21.02.2015, 13:15

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Valjda svaka mama jedva ceka tu prvu cestitku za 8.mart od svog deteta! Nikad necu zaboraviti taj osecaj, Milicinu prvu priredbu za mame i njenu cestitku, a kao ni sinovljevu od prosle godine! To se vise ne ponavlja <3

clock-img

21.02.2015, 18:44

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

To je najlepsi poklon koji zena dobije za 8 mart.Sta god da nacrtaju ili naprave moja deca bude mi prelepo.Imam punu kutiju njihovih poklona od 8marta

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

07.03.2015, 16:04

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Jao moji se vec nesto domundjavaju,Mima nesto crta,ne smem da udjem u sobu user posted image Jedva cekam da vidim cestitiku! a bata izgleda sa tajkom uci neku pesmicu user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

07.03.2015, 17:20

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Moja A,uvek u skoli napravi cestitku,jos me laze.kaze mi "uciteljica nam rekla da smo sada veliki,pa nismo pravili" user posted image

clock-img

03.03.2016, 00:08

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mame,cekate li sa uzbudjenjem ovogodisnje cestitke? Moji klinci su jako uzbudjeni,Mima je vec pravila nesto danas u skoli,sin u vrticu isto,naucio je pesmicu i danas mi je dao pozivnicu sto su radili , za priredbu u utorak.A doneo je i nesto iz skolice engleskog,i tamo su nesto radili..Boze sacuvaj da ja to vidim do utorka,sakrio negde user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.03.2016, 00:38

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

L se danas "ispalila". Ide na hor i recitatorsku sekciju, i ja kažem možda ćete nešto spremiti za 8.mart (misleći na priredbu). Kaže ona: "A ne, već smo napravili sa učiteljicom!" I onda oooops faca user posted image

Naravno, najdraži dar mi je od njih i jedva čekam da vidim šta su se to trudili da naprave user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.03.2016, 00:54

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Cao drage moje evo napokon i mene...konacno proradio internet ... Prvo se javih u ovoj temi jer sam bas veceras pravila sinu neke cvetne aranzmane povodom 8.MARTA i bas sam zvoljna ... Pokazacu vam sutra slike....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

03.03.2016, 06:54

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moj stariji sin je juce u skoli pravio cestitku i kada je dosao kuci zaboravio je da je sakrijeuser posted image i ja uzela torbu da uzmem neku knjigu i nadjem ...

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

03.03.2016, 08:18

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Meni cerka juce kaze mama pravim ti iznenadjenje za osmi mart

clock-img

03.03.2016, 11:13

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Meni je Aki najavio da mi pravi iznenađenje za 8. mart u školici. A Ika je odneo salvete ,kaže prave neki dekupaž... Jedva čekam da vidim šta će da naprave user posted image

clock-img

19.03.2016, 14:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Evo šta smo mi tj.moja deca poklonila svojoj kumi za 8. mart

user posted image
user posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 19.3.2016 14:54:21 >

clock-img

19.03.2016, 20:33

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Bas je lepo :)

clock-img

20.03.2016, 00:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Imala sam dosta tih napravljenih čestitki još i lepših, ali nisam slikala,a deca podelila kome je trebalo da podele...samo ovu sam stigla da uslikam

clock-img

05.03.2018, 13:13

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ako krene bar E u vrtic, ocekujem neku lepo ukrasenu cestitku user posted image user posted image