cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: The Sims

clock-img

22.03.2010, 08:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja sam pukla, instaliracu je ponovo ovih dana (dvojku), pa ako me nema par dana na RR-u, da znate gde sam (ako ikoga interesuje). Samo jos da pronadjem disk. Nisam karakter

user posted image user posted image user posted image  Zanimaj se Lily dok ne stigne bebe! user posted image

clock-img

22.03.2010, 08:33

clock-img

Anoniman

Poskidala sam sa neta neki nov namestaj, evo slicice decje sobice user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

22.03.2010, 08:37

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Nejtiri, pokrij tu decu, prehladiće se user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

22.03.2010, 09:44

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Igrala sam pre nekih 5 godina (bar mi se tako čini daleko) SIMS 1 za vreme godišnjeg odmora... NON STOP user posted image

Imala sam porodicu sa dvoje dece i odlučila jedan dan da muž ne ide na posao nego ostane kod kuće i da dočeka lepo svoju ženicu. Skuvali smo ručak na super duper šporetu, i to se sve naravno upalilo. Žena dotrčala kući sa posla, trčala da ugasi vatru i izgorela. I onda je njen pepeo tamo stajao u kuhinji na podu, a deca su prolazila i plakala....

... milo rečeno: prestala sam tada da igram user posted image

clock-img

13.04.2010, 22:21

clock-img

Anoniman

Sve sam igrala sem 3,ne usudjujem se da je instaliram jer cu opet postati zavisnik user posted image , ali igrica je divna

clock-img

13.04.2010, 22:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Evo bas cu da je igram kad odem na trudnicko bolovanjeuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.04.2010, 22:25

clock-img

Anoniman

Sanjice pa to ti uopste nije losa ideja user posted image

clock-img

13.04.2010, 23:12

clock-img

sanji

pencil-img

1583

IZVORNA PORUKA: miljanaM

Sve sam igrala sem 3,ne usudjujem se da je instaliram jer cu opet postati zavisnik user posted image , ali igrica je divna

Potpisujem!!! user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

15.04.2010, 21:54

clock-img

Anoniman

Kako da skinem sims3? Posaljite mi pp.

clock-img

15.04.2010, 22:06

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

18.04.2010, 11:34

clock-img

Cvetana

pencil-img

314

Ja navucena na SIMS vec godinama, nikad mi nije dosadila. Uvek neka iznenadjenja. Imala i trudne muskarce s vanzemaljcima i male zelene bebe, jedan muskarac je umro na porodjaju.
drugarica mi je jednom rekala "sta ce tebi prijatelji kad imas ovo"user posted image
Posldnjih meseci sam navucena i na FB Farmu.

clock-img

27.04.2010, 22:31

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ja imam poslednju verziju, ali mi se pogled nije svideo, navikla sam da vrtim kameru kako hocu, a ovo me nervira... instaliracu je u junu, pa ako me ne ubiju rokovi, tj. kad mi istekne otkazni i zavrsi se ispitni... user posted image  

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

26.10.2016, 15:01

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Imam instaliran na kompu dvojku, ali se retko kad setim da igram. Obicno nocu kad A. spava, jer je nemoguce "boriti" se za komp.