cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Slane-pizza "krofne"

  
clock-img

08.03.2010, 08:19

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

E danas ću da isprobam ovaj recept.user posted image

_____________________________

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

10.03.2010, 18:47

clock-img

Anoniman

Idem da ih pravim .... user posted image

clock-img

10.03.2010, 18:50

clock-img

Anoniman

ček*.. pitanje za one koje su pravile ovo.
Jel ide i kvasac i prašak za pecivo? user posted image

clock-img

10.03.2010, 19:06

clock-img

Unica

pencil-img

481

daaaaaaaa... obauser posted image

_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

11.03.2010, 15:28

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Kako ja ovo nisam prije vidjelauser posted image
Ne radi glupi slikomat ali sam po receptu zaključila da to mora da valjauser posted image


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

11.03.2010, 15:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Evo moje se peku. Bas su fine.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

11.03.2010, 15:30

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Meni su super.Ukusne su samo mi kvasac nije bio najbolji pa nije ispalo kako sam zamislila al svejedno baš sam zadovoljna

_____________________________

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

14.03.2010, 14:55

clock-img

gaganica

pencil-img

128

ima li nekoga ko je ovo pravio da mi kaze da li treba ovo da se ususka i da narasta kao svako kiselo testo kad se zamesi, ili se odmah cupkaju loptice i pune pa onda stoji i narasta user posted image malo mi je nejasno user posted image

_____________________________

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

14.03.2010, 15:00

clock-img

Anoniman

Draga ja sam odmah čupkala .. testo sam ostavila da stoji tek toliko koliko mi je bilo potrebno da izrendam sir i naseckam šunku...
Brzo narastu dok stoje na plehu dok ih puniš... kad sam napunila poslednju ostavila sam ih možda 5 min da stoje i gurnula u rernu...
narasle su nenormalno!   user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2010, 15:09

clock-img

gaganica

pencil-img

128

Joj bas ti hvala draga user posted image Nameracila sam se danas da ih pravim, ali mi te pojedinosti nisu bile bas najjasnije. Moracu malo da modifikujem recept i punjenje jer je mm dijabeticar, pa nije bas najpozeljnije da bude sve kao u receptu, mada je originalan sigurno najbolji user posted image Ali sigurna sam da ce ispasti super, retko kad mi testo ne uspe user posted image U stvari, uvek ispadne odlicno, hoce me valjda kuhinja user posted image (sto me nece nesto drugo, a ne kuhinja, ta nam svima ne gine)

_____________________________

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

14.03.2010, 16:37

clock-img

bebuska

pencil-img

582

E zaboravila sam javit da sam ih i ja pravila...Super su, samo sam ja napravila greskicu sto sam previse stavljala ovog fila pa su pucale al dobro sad znam za ubuduce.user posted image

_____________________________

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

clock-img

14.03.2010, 16:45

clock-img

Anoniman

Stavila sam u nekih desetak kašičicu pekmeza od šljiva .. mmmm user posted image
slažem se bebuška, treba paziti da se ne stavi previše fila, jer popucaju i iskipe...
Gaganice , prilagodi ih , šta ima veze ...znam da za dijabetičare nije tetso uopšte dobro ali ako ćeš ga modifikovati ...user posted image
Krenuće i ono drugo ...user posted image user posted image
Moram probati i one sa kockom čokolade ..
I moram da pohvalim da nisu masne! user posted image user posted image

clock-img

14.03.2010, 16:51

clock-img

gaganica

pencil-img

128

svako testo koje pravim, bilo da je hleb ili nesto ovako sto je "eto.. ajd malo.." ja mesam brasna, stavim malo vise od potrebne polovine belog brasna, a ostatak izmesam ostala "alternativna brasna" koja imam u kuci, tipa razano integralno, psenicno integralno, heljdino, graham... zavisi sta imam, samo da nije sve belo, i ispadne sasvim ok na ukus, jedino sto je na kraju sve smedje user posted image

_____________________________

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

14.03.2010, 16:54

clock-img

Unica

pencil-img

481

kako mi je drago kad vidim da su svima uspele i da vam se svidjaju.
kad smo kod kocke cokolade unutra. stavljala sam i onu za kuvanje 9jer je obozavamo i mm i ja) i mnooogoo je dobro. a za fil je istina da moze bilo sta samo ne previse jer kako narastaju hoce da puknu pa iscuri.


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

14.03.2010, 17:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gaganica

svako testo koje pravim, bilo da je hleb ili nesto ovako sto je "eto.. ajd malo.." ja mesam brasna, stavim malo vise od potrebne polovine belog brasna, a ostatak izmesam ostala "alternativna brasna" koja imam u kuci, tipa razano integralno, psenicno integralno, heljdino, graham... zavisi sta imam, samo da nije sve belo, i ispadne sasvim ok na ukus, jedino sto je na kraju sve smedje user posted image


to je ok, navikla sam i ja , sveki ima problema sa holesterolom pa jedan deo i ja pravimsa integralnim ...

clock-img

14.03.2010, 17:26

clock-img

gaganica

pencil-img

128

IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: gaganica

svako testo koje pravim, bilo da je hleb ili nesto ovako sto je "eto.. ajd malo.." ja mesam brasna, stavim malo vise od potrebne polovine belog brasna, a ostatak izmesam ostala "alternativna brasna" koja imam u kuci, tipa razano integralno, psenicno integralno, heljdino, graham... zavisi sta imam, samo da nije sve belo, i ispadne sasvim ok na ukus, jedino sto je na kraju sve smedje user posted image


to je ok, navikla sam i ja , sveki ima problema sa holesterolom pa jedan deo i ja pravimsa integralnim ...



meni se samo cini da ta integralna testa zahtevaju malo masnoce, sto opet nije dobro, ali kad je skroz posno stvarno je kao piljevina, i ako su recimo palacinke u pitanju, onda sav taj integralni deo padne na dno user posted image

malo sam otisla off topic user posted image izvinjavam se


_____________________________

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

15.03.2010, 00:08

clock-img

gaganica

pencil-img

128

user posted image dobro je ispalo i integralno, samo sto, u integralnom slucaju, treba da bude manje brasna sve ukupno, ili malo vise mleka i jogurta ako se drzite tacne kolicine brasna jer ne moze da se smesi po tacnim merama. toliko od mene user posted image

_____________________________

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

15.03.2010, 20:52

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

A jel cokolada za kuvanje?

clock-img

15.03.2010, 20:56

clock-img

bebuska

pencil-img

582

Kako volis, ja sam stavljala za kuvanje jer mm tu cokoladu najvise voli...

_____________________________

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

clock-img

15.03.2010, 20:58

clock-img

sneza24

pencil-img

3859


Sad sam videla da moze i ona za kuvanje.



< Poruku je uredio sneza24 -- 15.3.2010 20:59:40 >

clock-img

15.03.2010, 21:00

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

I dovoljna je jedna kockica?

clock-img

16.03.2010, 11:26

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Jel treba da se doda jos mleka ili vode . Ja pocela da pravim pa nisam sigurna sta da radim.

clock-img

16.03.2010, 11:27

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

ja sam ih pravila divne su bile...dodoala sam jos malo mleka,samo malo...user posted image

_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

16.03.2010, 11:36

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Hvala Mari user posted image idem sad da nastavim da pravim ako stignem da ih i ispecem do jedan dok ne podje mm na posao.

clock-img

16.03.2010, 11:39

clock-img

Unica

pencil-img

481

IZVORNA PORUKA: sneza24

I dovoljna je jedna kockica?



1 ili 2 ali jednu onda stavi na drugu... pucice ti sigurno kad budu narastale pa ce iscureti cokolada.
zene, breee, pa u fil moze bilo sta-dzem, eurokrem, krem neki, slana mesavina bilo koja.
testo je i za slatke i slane.

moze i tvrdje ili redje da se umesi (vise/manje mleka) jer ide i kvasac i p. za pecivo tako da moraju da narastu.


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.