cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trbuhom za kruhom

clock-img

15.02.2015, 19:23

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

IZVORNA PORUKA: serpica

Joko srecan put pa da sve bude ok..jel ides sma?

idem Serpi sama zato mi je i jako tesko

hvala vam drage moje punouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.02.2015, 19:26

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Joko srećan put!!!

A za to što ideš sama. Biće teško, ali imaj u vidu da ćeš i raditi. Pa ti pola dana ode na posao, posle se čujete preko skype-a i eto... Brzo ć to proći user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.02.2015, 19:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

Jokče, srećan put, mislimo na tebe, čuvaj se user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.02.2015, 19:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Srećan put Joko user posted image

clock-img

15.02.2015, 19:34

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Dunjice,Ivanka,Trco user posted image divne moje drugarice

ovih par meseci mi je RR-ja i vi drage moje RR-jke mnogo nedostajale ali i posao i sva cuda sto su se desavala trebala mi je pauza odmor

ali javicu se cim stignem ljubim vas sve

< Poruku je uredio 17 joka -- 15.2.2015 19:35:16 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.02.2015, 19:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Joko draga srećno,brzo će to proći user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.02.2015, 20:00

clock-img

amelia

pencil-img

1666

joko srecan put i sve najbolje ti zelim..znam da je tesko a jos vise sto sama ides ali proci ce nekako 3 meseca nije mnogo.. mm je ponovo otisao za svajcarsku nasao je posao ali samo 4h dnevno i jako slabo placen posao ali nadam se da ce uskoro naci bolji posao i stan da mogu i ja da odem.najteze mi pada sada trudna sama bez njega ali valjda ce da se isplate ove mukeuser posted image

Ayan <3

clock-img

15.02.2015, 20:06

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Amelia, i ja cu raditi po par sati i nije nesto mnogo para ali nama ce da znaci dosta

da vratimo pola duga bar, imali smo mnogo izdatak , te smrtni slucakj i svasta jos.

o Pragu necu ni da sanjam,ako budemo u mogucnosti za koju godinu ok.

znam sto idem zato sam i pristala ali mi je mnogo tesko sto sam sama prvi put se rastajemo posle 7 god

clock-img

16.02.2015, 00:06

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Srećan put Joko! Glavu gore i hrabro! Sve prođe! Dok se okreneš, eto tebe nazad!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

16.02.2015, 08:39

clock-img

branki*

pencil-img

20828

joko,da ti pozelim srecan put do tamo i dobar ostanak,da ti bude sto bolje..navici ces se..sad bar ima i skajp i net i 100 cuda.user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.02.2015, 19:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Joko srećno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.02.2015, 20:21

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Drugari, ja sutra putujem odoh tih prvih 3 meseca za posle cu videti ako bude trebalo da odem opet ako ovde u Banji nedobijem posao ali moguce je i to.

odlazak mi bas nesto tesko pada nadam se samo da ce sve proci dobro

puno vas sve user posted image user posted image

Srecno user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

08.03.2015, 18:30

clock-img

acalukic

pencil-img

188

Ja sam jos ko klinac dosa u Bg. I ko god ima sansu da ode negde po meni treba otici

clock-img

10.03.2015, 14:06

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Razmisljam i ja mislim da je to najbolje i moj brat planira da ide sa porodicom.Puno mojih poznanika ili su otisli ili planiraju

clock-img

21.07.2019, 09:56

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Pre drugog deteta mozda bi i otisli, sada mora da se namesti dosta toga...

clock-img

14.02.2020, 13:29

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Setila sam se ove teme pa ajd da je dignem. Elem poslase mi ugovor da potpisem. Medjutim. Necu ga potpisati  trazicu posebne uslove. Pa sad...ako im odgovara super znaci bice po mom, ako ne ne potpisujem. Ko ne riskira ne profitira. Ionako sam im najbolji kandidat. Boljeg nemaju. 😂(al sam skromna) stoga mislim da to treba da iskoristim u svoju korist. 

clock-img

14.02.2020, 13:29

clock-img

nata11

pencil-img

9223

MiLj jel bese za Ameriku idete? 👏👏 Srecno 

clock-img

14.02.2020, 13:42

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Moji sa mnom prve godine mogu ako cu ja snositi sve troskove i vize i osiguranja i td. Nakon prvw godine mogu i oni da dodju finansira program sve. Medjutim ja ne bih ostajala duze od jedne godine. Nisam ljubitelj Amerike. Plus. Mislim da je trenutno takva politicka situacija da je u americi trenutno za migrante uzas. No to ne znam dok ne odem

clock-img

14.02.2020, 13:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ljišo, i treba tako!

Mene juče zvao jedan dečko kog sam upoznala u Ca, radio je tamo pa nije uspeo da produži papire i vratio se za Sr. U međuvremenu je bio u USA, vratio se itd. Uglavnom, juče su mu potvrdili da je dobio posao u Vankuveru i zvao me da mi kaže i da me pokrene haha. Mi smo skroz zatajili, već tri godine apsolutno ništa nismo radili po tom pitanju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.02.2020, 13:45

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ljišo, slažem se da treba da tražiš...ko ne traži, ne dobije! 

Nadam se da će ispasti sve kako treba!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

14.02.2020, 14:31

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Tako je Pari. Tako sam isla i u firmu za grad i usudila se da pitam sefa da radim licno za njega od kuce

Bilo je ili ce me odbiti i dobicu otkaz ili cu imati vecu platu i radicu od kuce. Pa sad isto tako. Meni ni iz dzepa ni u dzep ako pokusam

clock-img

17.07.2020, 15:28

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Videh ovu temu pa se setih Ljishe i Amerike. Ima li, Ljisho, nesto novo po tom pitanju?

,,Carpe diem"

clock-img

17.07.2020, 21:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mama jo nisam potpisala ugovor srecom. Nisu mi garantovali da mogu da ispune uslove i nisam potpisala jer sad sigurno ne bih otisla svejedno.

clock-img

17.07.2020, 21:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Dobro je. 😊

,,Carpe diem"