cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trbuhom za kruhom

clock-img

20.01.2015, 09:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ishler znam ja sve to . Imamo prijatelje koji su u Norveškoj već nekoliko godina. A imamo ione koji su probali pa se nisu snašli.

Ono što je nama kao predloženo je da nas odevedu oni koji su već tamo. I to preko aikidoa. Mm je 4.dan ja sam 1. Pa kao instruktori ili šta već. Pojma nemam. Trenutno je sve to samo priča. I dobra volja ljudi koji su nam to rpedložili, ali i dalje mislim da realno nema osnova.
Da imamja kao Anči da odem kod neokg kući, da neplaćam odmah stan i slično - to je već izvodljivo. Ovako kako trenutno stoje stvari - nemam dovoljno da mogu da rizikujem.
Rekla sam im ok, ja sam za ali samo polako i pametno. NE dajte mi nadu ako niste sigurni da će to što planirate uopšte biti izvodljivo!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

20.01.2015, 19:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mod, ako se stvori prilika, pokušajte. Norveška barem nije mnogo daleko, karte su puno jeftinije (mi smo karte platili skoro 3000 eura), uvek može otići prvo jedno da izvidi situaciju. Ova naša drugarica je otišla sama, ostavila je dvoje dece kući od toga je jedno mlađe od godinu dana. A pritom nisu ni bili u lošoj situaciji, oboje imaju dobre poslove, svoj stan, potpuno nezavisni. Ali ne žele da im deca rastu u klimavoj državi.

Kad sam već pomenula cenu karata, znate li da je jeftinije platiti povratne karte do Havaja, plus smeštaj i hranu tamo, nego samo kupiti karte do Beograda? Dever je sad kupio povratne karte do Havaja po ceni od 500 dolara za njega i sina, to je 360 eura. Smeštaj ne plaćaju jer imaju stan tamo. Milina user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 20.1.2015 19:22:58 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.01.2015, 19:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Stan na Havajima,jaooo majko user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

20.01.2015, 19:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ko je zainteresovan da renta stan poslaću mu link user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.01.2015, 01:09

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Anciiiiiiiiiii, secam se, postavljala si negde slikeuser posted image uzdisali smo ovde svi...user posted image No, nama skuplja karta nego smestajuser posted image

clock-img

21.01.2015, 17:52

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Sofija već nedelju dana plače uveče i kaže - Neću da spavam kod kuće, hoću da se preselimo u drugu državu! user posted image
Mm sinoć surfuje i pita - Koji ti imaš kembridžov ispit iz engleskog položen? Pitam ga ja - Zašto? Kaže - Razmatram emigraciju u Kanadu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.01.2015, 17:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Dođite u Kalgari user posted image

clock-img

21.01.2015, 20:27

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dođite u Kalgari user posted image

Al bi to bila fora! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

23.01.2015, 21:27

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.02.2015, 10:49

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Da li neko ima iskustva sa agencijama koje rade zaposljavanje sa nasih prostora u Dubaiju? Dobila sam neocekivano poziv za skajp intervju stim da sam to poodavno predala i nemam bas nikakvih informacija o zivotu tamo. Koliki su uopste troskovi zivota jer sada citam da je malo skuplje za zivot? Kako ide procedura dobijanja dokumentacije? Svaka informacija bi mi znacila.

clock-img

04.02.2015, 21:21

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Nato znam da je dosta mojih kolega iz med struke otislo u Dubaji i nisu se vratili,verovatno im je dobro.Zivot jeste skup,ali ako si sama mozes da ustedis,a ako ide porodica trebaju ti dve plate.Ne znam koja si struka i tu se plate razlikuju....

clock-img

04.02.2015, 21:23

clock-img

soni

pencil-img

5581

ishler jedva cekam da popijemo kafu user posted image

ana nas karta norveska -srb izadje oko 1000e ... mi dolazimo 1,2 godisnje...sta vi planirate??

< Poruku je uredio soni -- 4.2.2015 21:26:21 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

04.02.2015, 22:08

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Soni draga,kafa se podrazumeva,ali kada stignem ceka te jagnjetina ispod saca(mada znam da su tu popularna jagnjeca rebarca).....

clock-img

04.02.2015, 22:12

clock-img

soni

pencil-img

5581

user posted image moze

clock-img

04.02.2015, 22:19

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Jedva cekam taj rucak i tu kafu....Jel to cena karte za vas troje povratna....?

clock-img

04.02.2015, 22:23

clock-img

soni

pencil-img

5581

da ... dete ima 30% popusta

clock-img

04.02.2015, 22:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Soni, mi smo platili skoro 1000 po osobi. Jako je skupo i nema letova kad god ti želiš, na žalost.

clock-img

04.02.2015, 22:38

clock-img

Anoniman

Anauser posted image user posted image

clock-img

04.02.2015, 22:42

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Karte kao letovanje....

clock-img

04.02.2015, 22:55

clock-img

soni

pencil-img

5581

Puno bas...

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Soni, mi smo platili skoro 1000 po osobi. Jako je skupo i nema letova kad god ti želiš, na žalost.

clock-img

05.02.2015, 00:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Anauser posted image user posted image

user posted image

clock-img

15.02.2015, 18:22

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Drugari, ja sutra putujem odoh tih prvih 3 meseca za posle cu videti ako bude trebalo da odem opet ako ovde u Banji nedobijem posao ali moguce je i to.

odlazak mi bas nesto tesko pada nadam se samo da ce sve proci dobro

puno vas sve user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.02.2015, 19:01

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Joko srecan put pa da sve bude ok..jel ides sma?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.02.2015, 19:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Drugari, ja sutra putujem odoh tih prvih 3 meseca za posle cu videti ako bude trebalo da odem opet ako ovde u Banji nedobijem posao ali moguce je i to.

odlazak mi bas nesto tesko pada nadam se samo da ce sve proci dobro

puno vas sve user posted image user posted image

naravno da ce sve proci dobro, srecan put draga. drzi se, brzo ce proci user posted image

clock-img

15.02.2015, 19:07

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Joko srecan putuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?