cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trbuhom za kruhom

clock-img

05.05.2014, 18:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: IVA 11

hehe, treba biti uporan. user posted image MM je trenutno u Čikagu...Ja ne znam ni kad je izvlačenje!? To je mm popunjavao.

1.maja od 18h se moglo proveriti na zvaničnom sajtu dv lottery. Proveravajte povremeno do oktobra, kažu da može da se desi da ako neko odustane bude novog izvlačenja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.05.2014, 21:49

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala Ana. user posted image

clock-img

25.08.2014, 11:23

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moj dragi bivsi direktor mi je danas odgovorio na pismo i mnogo se izvinjava na kasnom odgovoru. Bas se raspisao. Nije vise u farma industriji ali ce od sveg srca dati jako dobru preporuku u procesu aplikacije i svakakve neke predloge je dao, a ja sad treba to da svarim, razmislim i odgovorim mu.. Ne znam, videcemo. Svasta nesto smo zaceprkali, nesto ce biti. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.08.2014, 12:11

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Torbi, samo napred user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

25.08.2014, 12:49

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Joj Ivo, hvala ti. Mada ja sad vise navijam za neku drugu opciju koja je iskocila u medjuvremenu, no, nista se jos ne zna... Bice kako biti mora. Ali eto, ziv covek pa pokusava, kucamo, pa neka ce se vrata otvoriti.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.08.2014, 12:59

clock-img

superm

pencil-img

3244

Torbice, verujem ja u tebe i u to da kvalitet kad tad pobedi! user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

25.08.2014, 13:13

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

16.09.2014, 19:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Anči, neka ti je sa srećom tamo u belom svetu i javljaj nam se da znamo kako ste! user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

16.09.2014, 19:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, neka ti je sa srećom tamo u belom svetu i javljaj nam se da znamo kako ste! user posted image

Dunja, jesu li danas otisli?

clock-img

16.09.2014, 20:04

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Anci , puno srece vam zelim i da ispunite sve sto ste zamisliliuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

16.09.2014, 20:05

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ja nesto mislim da imaju let u cetvrtak . user posted image

Sad su u guzvi oko pakovanja a zezaju ih i gosti koji stalno dolaze.

Anci,sve znas user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

16.09.2014, 20:20

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Anči draga, pozdravi mi grtal'cu hehe
Ljubac i srećno!

I flunked anger management! }:->

clock-img

16.09.2014, 20:26

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

da da, u cetvrtak, cini mi se u 13h...
Ancice,,i ovde da ti pozelim srecan put user posted image

clock-img

16.09.2014, 20:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Anci nisam znala da je dosao taj dan. Lep provod vam zelimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.09.2014, 20:41

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Anči draga, pozdravi mi grtal'cu hehe
Ljubac i srećno!

user posted image legendo!
Anci draga, neka vam sve bude kako treba! Srecnoooo!

Patrijarh Pavle

clock-img

16.09.2014, 22:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hvala drugari user posted image

Da, u četvrtak u 13h imamo prvi let. Toliko se približilo da ne mogu da verujem, svaki dan je puna kuća, ne mogu ni da se spakujem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.09.2014, 22:39

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

joooooj ana srecnoooo!!! user posted image i javljaj kako vam je!

clock-img

16.09.2014, 22:41

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Anči srećno! I lep let vam želim!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

16.09.2014, 22:43

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Anči, draga, sve znaš. user posted image  

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

17.09.2014, 00:59

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Anči user posted image !! Srećan vam put i nemoj da nas zaboraviš.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

17.09.2014, 08:10

clock-img

belst

pencil-img

41

Savjet svima iz osobnog iskustva - ako imate dobre ponude za posao, ili ovdje uopće nemate posao pa ga idetet tražiti u drugu neku zemlju, - nemojte se bojati, iskoristite priliku, brzo ćete se snaći i sve će biti ok... to ne znaći da će biti lako, biti će teških trenutaka dosta, ali i puuuno dobrih, važno je da nikada ne zaboravite zasto se otisli i koji vam je cilj , a to je sigurno novac na prvom mjestu i danas-sutra bolje prilike za vasu djecu... govorim iz mojeg uskustva, iz vremena kada se nije bas koristio ni internet ni satelit i odvojenost od kuće bila je puno, puno teža nego danas... ja npr. moju rodicu koja je sada u SAD-u vidim i čujem vise nego dok je bila tu, valjda kada je čovjek daleko ima veću potrebu da čuje svoje, pa svaki dan radi Viber, Skype, Facetime i sve drugo... nemam ni osjećaj da nije tu uopće a kamoli na drugom kontinetu.
Savjet za obitelji sa djecom - ne idite ako bas nije pitanje zivota " na crno", vremena su drugacija i bojim se da cete si prisutiti ruzna iskustva....

clock-img

17.09.2014, 08:21

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

belst hvala za iskrenost! Dosta mi je priča kako se tamo negde mnogo teško živi i mnogo se radi itd, a niko od tih koji tako pričaju nije se vratio! Kad im kažem da se ne muče više tamo u tuđini i da dođu ovde da uživaju samnom oni se svi ućute!
Da dobijem priliku otišla bi! Hteli smo mm i ja u Australiju i podnosili papire ali ništa nismo na kraju napravili jer nismo hteli da idemo na crno. Igrali smo i onu američku lutriju i ništa. To je bilo pre dece. Sad razmišljamo opet da probamo tu američku lutriju. Samo mi to dođe ko šarena laža.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

17.09.2014, 09:10

clock-img

Anoniman

Ana, srecno!

clock-img

17.09.2014, 09:14

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

U ch baš fali medicinskih radnika,pune su bolnice doktora i sestara iz njemačke,ali ne znam ni šta ni kako treba uraditi da bi dobili radnu vizu ovde.

clock-img

17.09.2014, 09:24

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Za lekare i medicinsko osoblje najveci je problem jezik. Mislim da je nostrifikacija diplome moguca, ne znam pod kakvim uslovima ali je sigurno moguca ali morate da znate dobro nemacki da bi radili sa pacijentima. To je i logicno skroz.
Kada je u pitanju generalno odluka u odlasku i kako ljudi podnose zivot u inostranstvu ja mislim da je kljucan tip licnosti.Pritom ne mislim nista ruzno nego jednostavno ljudi su razliciti i imaju razlicite prioritete i nacin na koji dozivljavaju okolinu. Ja stvarno znam jako puno ljudi koji su emigrirali i privatno i profesionalno i sa njima sam u svakodnevnom kontaktu. Potpuno je jasno da je na vecini mesta na zapadu moguc sredjeniji i komforniji zivot nego u Srbiji, Nije jednostavno ali je cesto resivo na onaj ili ovaj nacin ne racunajuci rad na crnom- njega nikome ne preporucujem. Ali ima ljudi koji se nikad ne naviknu, definitivno je tako. to je nezavisno cak i od para. Drustvo i mentalilet su svugde drugaciji nego tamo gde ste odrasli i ako vam to znaci onda uzalud trazite i u americi i u nemackoj.... Cak i ako se okruzite ljudima iz dijaspore to nije to i nikad nece biti. I takvi ljudi onda pate i sve vide i predstavljaju u negativnom svetlu.