cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: GAK Višegradska

clock-img

07.06.2017, 06:19

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Krin, drago mi je da si lepo prosla i da u suštini imas najviše reci pohvale.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.10.2017, 23:25

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Porodila se tamo jednom i nikad vise.
Porodiliste dno dna!
Ko ima srece i ubode IV sprat ili nadje vezu da lezi na istom,spasice se!
II i III uzas.Sramota sta se zove porodilistem.
Em osobe koje tamo rade.. Bolje neka daju otkaz i zaposle persone koje time zaista zele da se bave.

clock-img

13.04.2018, 00:31

clock-img

Marija3

pencil-img

1

Sa doktorkom Snezanom Plesinac imam veoma lose iskustvo.Deluje sve vreme umirujuce i posveceno ali sam na kraju zbog njenog nezainteresovanog ponasanja na dan porodjaja za malo izgubila dete.Dete je prezivelo lezalo na Neonatologiji i dan danas snosi mali andjeo posledice zbog nestrucnosti u mom slucaju dr.Snezane Plesinac. Nikakva preporuka!

clock-img

31.08.2018, 15:27

clock-img

Enchanted

pencil-img

1

Pozdrav, nova sam na forumu. Intetesuje me da li je nekog porodila Dr Dukanac?

Ja imam visokorizicnu trudnocu i ona mi je vodila i pretpostavljam da ce me ona poroditi. Elem sta sve treba od nalaza da se spremi za porodiliste?

clock-img

30.10.2018, 13:58

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

I ova tema je malo zamrla, pa hajde da cujem Vase misljenje. Kako da se prebacim na vodjenje trudnoce u Visegradskoj? Dr u Domu zdravlja mi daje upute sta god hocu, ali prosto ne zelim da sama smisljam sta mi treba. Htela bih sad negde od sestog meseca da imam svog lekara u Visegradskoj i da mi on/ona kaze kad dolazim sledeci put i sta treba da radim. Hvala :) 

clock-img

30.10.2018, 14:03

clock-img

Alexisss

pencil-img

25

Ja sam vodila trudnoću u Višegradskoj...dr Stojanović i imam samo reči hvale....Ali period posle porođaja na 4.spratu....STRAHOTA....

clock-img

30.10.2018, 14:06

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Kako si dosla do njega? Ti "koraci" mi nisu jasni. Meni je dr zakazala kontrolni ultrazvuk online ( njen komentar tom prilikom  je bio "pih, sve zene na spisku"). 

clock-img

30.10.2018, 16:53

clock-img

Alexisss

pencil-img

25

Idem već par godina kod njega,ali je moja kuma otišla pravo kod njega i zamolila da je primi...rekla da je čula reči hvale i da želi da joj on vodi ttudnoću i on je prihvatio....Sa njim inače rade i prof Plešinac i prof Plećaß koji su isto fenomenalni.Odeljenje im se zove Kontrola fertiliteta. 

clock-img

31.10.2018, 12:02

clock-img

dekidaki0206

pencil-img

62

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

I ova tema je malo zamrla, pa hajde da cujem Vase misljenje. Kako da se prebacim na vodjenje trudnoce u Visegradskoj? Dr u Domu zdravlja mi daje upute sta god hocu, ali prosto ne zelim da sama smisljam sta mi treba. Htela bih sad negde od sestog meseca da imam svog lekara u Visegradskoj i da mi on/ona kaze kad dolazim sledeci put i sta treba da radim. Hvala :) 

Tražiš od doktorke iz doma zdravlja da ti zakaže termin u Višegradskoj (ili gde već želiš) da vodiš trudnoću, dobiješ uput koji važi šest meseci i sa tim ideš na prvi pregled, posle ti dr u Višegradskoj zakazuje naredne kontrole. :)

clock-img

01.11.2018, 15:33

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Najvise me nervira sto gotovo svuda moram da molim nekoga ( da mi da uput, da me primi na pregled i sl.). Hvala na pomoci, sacekacu dok udjem u sedmi i onda cu da vidim ima li uopste potrebe da nastavljam sa vodjenjem trudnoce van Doma zdravlja. 

clock-img

01.11.2018, 16:16

clock-img

dekidaki0206

pencil-img

62

Zgodno bi bilo da ideš na kontrolu u neku bolnicu(koju već izabereš), a ne da se samo pojaviš na porodjaju. Što se Višegradske tiče, porodilište im je u fulu opremljeno, svi boksevi odvojeni, jedino im smeštaj na odeljenju nije baš za pohvalu, ali za tri dana valjda svi možemo da preživimo. Dr Pilić i dr Vilendičić su po meni za svaki preporuku (ja od početka idem kod Pilića). 

clock-img

01.11.2018, 18:02

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Hvala na preporukama. Sigurno cu ici na ctg u bolnicu tokom devetog meseca , a pre toga samo u slucaju da se pojave neke komplikacije. A vec nekoliko slucajeva sam cula da zene idu privatno kod nekog dr da bi ih on porodio, a na kraju taj se i ne pojavi. Ne bih taj scenario da me neko "ispali" i da me to sekira na samom porodjaju. A "dogovoreni" porodjaj u smeni tog nekog dr ne dolazi u obzir, ne zelim nasilno izazivanje porodjaja po svaku cenu. Cujem da su lekari i babice ok, a sve ostalo lose.... 

clock-img

01.11.2018, 18:22

clock-img

dekidaki0206

pencil-img

62

Ne znam za ostale, konkretno mogu da ti kažem za dr Pilića, on radi u Medigroup-u i nikada mi nije rekao dodji kod mene privatno ili bilo šta gde se od mene očekuje da dajem novac. Ali čula sam i ja raznorazne slučajeve, tako da me ništa ne čudi. 

clock-img

03.11.2018, 20:01

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Moje poznanice su uglavnom isle privatno, a sve u cilju dolaska tih doktora na porodjaj. Ja prosto to ne zelim, pa me je zanimalo kako u Visegradskoj da imam jednog lekara koji me prati. Lepo je cuti da je to nekome uspelo. :) 

clock-img

03.11.2018, 20:54

clock-img

dekidaki0206

pencil-img

62

U domu zdravlja uzmi uput i neka ti dr zakaže pregled kod nekog doktora, najbolje da se raspitaš kod kog, jer ja za preporuku imam samo Pilića i Vilendičića, ne znam za druge. Jel si bila već negde van doma zdravlja?

clock-img

03.11.2018, 21:33

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Nisam tj. samo sam dabl test radila u Visegradskoj, a ekspertski UZ radim uskoro u Frontu ( posto dr nije znala/mogla online da mi zakaze u Visegradskoj). To mi najvise i smeta posto sve sama moram da trazim i pitam, bukvalno kao da sama sebi vodim trudnocu. Zato i razmisljam da nadjem ok doktora koji ce da me lepo usmerava sta treba da radim sledece ( koja analiza, koji pregled i sl.).