IZVORNA PORUKA: Olga75
Sanjice, nemoj da pakuješ sve novo, hoće oni i da se pogube da nije njihovo
Pakuj je ko Von što je pakovala sve po vrećama, ima kod kineza da se kupe one kese sa "onim" pa lepo spakuješ za dan i naravno par stvari za svaki slučaj ( veš, čarape) ono što može da se pokvasi.
Ja sam pakovala u kolone ali M je "velika" pa se smašla iako je prvi put išla sama u tuđi svet
I obaaavezno : nikako na tuđi jastuk i niko na njen jastuk!
Olga, u principu sve joj je omalilo. Slabo ima npr trenerki, jer uglavnom nosi helenke. Danas mi je sestra dala ski pantalone za svaki slucaj. Sa ovim vremenom nisi siguran,
I planirala sam da joj spakujem po kesama sta treba da obuce svaki dan. Mada, ona sama bira sebi kad ide u skolu. Ovako ce joj biti lakse da ne razmišlja o tome.
Danas mi baš kaže: "Jedva cekam da idem na rekreativnu". Vec planira kome ce da kupi suvenire.
A sto se tice jastuka, mogu da joj posaljem jastucnicu, pa da stavi novu.
Nekad kad se zurim, dam njoj da promeni svoju jastucnicu.
Kupicu joj obavezno onu gumicu protiv vaski. Koristili smo je.
Sinoc sam se oprpila, kad smo gledali mm i ja gde se nalazi hotel. Nece mi biti svejedno, ali prihvatila sam to. Saljemo joj jer se ona raduje.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.4.2019 22:12:58 >