cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rekreativna nastava pod znakom pitanja

clock-img

22.03.2019, 14:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bravo,Anatamara,lepo si objasnila. I moja T je povucena i stidljiva,i super joj bude. Evo sad joj je uciteljica dodelila ulogu vodje medju devojcicama,jer jr odgovorna,a stidljiva, tako postize i samopouzdanje, zrelost medju vrsnjacima.Nije isto kod kuce i u grupi.

clock-img

22.03.2019, 14:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: AnaTamara
Ja sam imala problem, sta ce kako ce, sve do momenta kada sam je nazvala prvi put i dok mi nije rekla: E mama, ne mogu da pricam, moram da se igram sa drugaricama user posted image . Ove godine totalno opusteno. Samo neka im je srecan put i da budu zdravi.

Jaaaao miš mali user posted image
Kažem, mi smo veći problem od dečice user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.03.2019, 14:31

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Ove godine ih je islo 12, a ona sa " iskustvom " , sva vazna, poznaje animatorku, kuvaricu, cistacicu, ciku koji slika...user posted image user posted image

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

22.03.2019, 14:36

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

IZVORNA PORUKA: Olga75

Ja sam imala problem, sta ce kako ce, sve do momenta kada sam je nazvala prvi put i dok mi nije rekla: E mama, ne mogu da pricam, moram da se igram sa drugaricama user posted image . Ove godine totalno opusteno. Samo neka im je srecan put i da budu zdravi.

Jaaaao miš mali user posted image
Kažem, mi smo veći problem od dečice user posted image

Iskreno, ja sam bila izgubljena, ali onda sam rekla sebi: nije tvoje dete najmladje koje ide, nije jedino koje se prvi put razdvaja, ako bude plakala , isto tako nije jedino dete koje ce plakati..., onda te njene reci da ne moze da prica sa mnom,i to je to, tu sam zavrsila sa daljim cimanjem

clock-img

22.03.2019, 14:36

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Meni je bitno da su zdravi. Imaju popunjen dan,nece im nista faliti. Tamo i bolje jedu nego kod kuce..hahaha.Nadam se da ce ove nase poruke pomoci mamama koje nisu spremne da puste decu😙Imam i ja sina,ali ce bogami ici😂😂i jos nesto,pricajte sa decom,da li zele,to je jako bitno,objasniti im sta ce tamo raditi. Mi smo skitare po prirodi,svi,pa i deca vole da idu,iako kazem ne idu kod babe i dede,uvek su sa nama samo.

clock-img

22.03.2019, 14:39

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I da,nase vaspitacice ne praktikuju da pricamo sa decom,da se ne bi rasplakali.i do sada nisam nikada pricala sa njom. Jesam j3dnom kad je prvi put otisla,kuma je isla kao vaspitac i ona me nazove i ona "mama hocu tebe",mala je bila..i kuma kaze mislila sam da je spr3mna da te cuje,ali ipak nije bila..i samo se tad rastuzila i narednih 7 dana vise nijednom.Kaze uciteljica,bice plakanja sigurno,uvece,jedan krene.pa onda ostatak,ali to je normalno.

clock-img

22.03.2019, 14:40

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Moja mrsavica se ove godine vratila sa +2 kg user posted image user posted image

clock-img

22.03.2019, 14:52

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Mislim i da je nedostatak poverenja u vaspitacice deo problema..naravno ne zelim da umanjim time sopstvenu paranoju.

clock-img

22.03.2019, 14:54

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Moja mrsavica se ove godine vratila sa +2 kg user posted image user posted image

I ja sam.moju izmerila pre nego sto je krenula,jer sam sigurna da ce se ugojiti. I prosli put je..i kad je dosla je mnogo vise jela.Stoji i to nepoverenje u vaspitacice i prevelika ocekivanja od istih.

clock-img

22.03.2019, 14:58

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Evo primera: mladja cerkica se zalila da joj je hladno kad je dosla kuci..bilo je prijatno napolju i nadjoh se u cudu. Ispostavilo se da su ih u vrticu izvodili napolje samo u duksevima, a tog dana je prepodne bilo 15ak stepeni..mala se razbolela ubrzo nakon toga. Zvali smo da vrtic da proverimo i nisu porekle, ali su probale da prebace krivicu na druge koleginice. 

clock-img

22.03.2019, 15:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Drzite se teme,vec sam prebacivala postove.

clock-img

22.03.2019, 15:01

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Otišao sa 5 g, super mu bilo, nisam brinula ni najmanje, u naše vaspitačice beskrajno verujem, pola godine je pitao kad će opet ići. Uživanje.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

22.03.2019, 15:04

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ok izvinjavam se. Cudno je to sto sam ja od malih nogu isla na sve moguce rekreativne, letovanja i zimovanja (Dubrovnik, Brus, Tara), a sad vagam po sto puta. Deca iz naseg vrtica isla su na Bukulju.

clock-img

23.03.2019, 09:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dobili smo sliku,mama drugara iz razreda je doktorka,pa je sa njima,i slikala ih. Svi su dobri,srecni i veseli. Ljubav moja velika,bas sam ponosna,vidim da je obukla sve kako smo se dogovorile😉mamin streber.

clock-img

23.03.2019, 12:22

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Znaš šta Von, nije ona štreber, ona je jedna poslušna i pametna devojka user posted image
Neka se samo nauživa!
Javljaj i dalje

clock-img

23.03.2019, 12:27

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dobili smo sliku,mama drugara iz razreda je doktorka,pa je sa njima,i slikala ih. Svi su dobri,srecni i veseli. Ljubav moja velika,bas sam ponosna,vidim da je obukla sve kako smo se dogovorile😉mamin streber.

❤️ ❤️ ❤️ 

clock-img

25.03.2019, 10:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Cula sam se sa Tikom,ljubav moja. Pozvala sam uciteljicu,kaze,super je,zrela, odgovorna,nema suza..u cudu gleda kad ostali placu,kao jedna devojcica place. I kaze hocete da je cujete,evo je. Mamaaa,bas si me iznenadila,evo vezbamo matematiku,sve je super, lep rucak,jedem,kupila sam magnet od drveta sa sljokicama,pise Divcibare,jucr sam smoki,a danas cu isto magnet. Sta radi Micko,Joka? Dusa moja velika i pametna.

clock-img

25.03.2019, 10:35

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Pa svaka cas_t. Iduce godine pustam srednju sa vrticem, Zvezdinog mi grba!

clock-img

25.03.2019, 11:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Sani, koje si godište, i ako si iz Bg, u koji su školu išla, ili na kojoj opštini ? :)
I mi smo imali identične rekreativne i ekskurzije, pa reko da vidim da nismo možda generacija.

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Ok izvinjavam se. Cudno je to sto sam ja od malih nogu isla na sve moguce rekreativne, letovanja i zimovanja (Dubrovnik, Brus, Tara), a sad vagam po sto puta. Deca iz naseg vrtica isla su na Bukulju.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

25.03.2019, 11:33

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Nisam Visnja al'' sam Sanja na Tašmajdanu :) tj bila sam jos davne ''83. Slinavica iz vrtica u Mose Pijade. Ako treba i broj lk, pri ruci mi je :) :)

clock-img

25.03.2019, 12:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Nemoj l. K., nego cek jel si 83 godiste ili si83 krenula u skolu, ja sam ovo drugo 😊. A zbog Dubrovnikasam pomislila da smo mpzda generacija. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

25.03.2019, 13:45

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ja sam ''83 godiste. Moja generacija je jedna od poslednjih koja je isla u Du pre rata

clock-img

26.03.2019, 11:41

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Von, kako napreduje rekreativna? Kakvo im je vreme, klopa?
Kod nas pakovanje u naletima user posted image . Danas sam spakovala one "lekove" i neseser sa kozmetikom.
Rasitnila sam i lovu. Inače, mislim da su moj brat i snajka u većoj panici nego ja, verujte moguće je user posted image . Tri puta dnevno zovu i daju savete: prvo njoj pa onda meni da joj ponovim user posted image
I, tako.

clock-img

26.03.2019, 11:47

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pao im je sneg,i zahladnelo. Imaju sad kontrolni.Klopa im je savrsena. Sve je pod kontrolom.Ja sam zadovoljna kako sam je spremila,i sve sama...tuzna sam,sto joj se otac nije potrudio bar rec da joj kaze,ali nista cudno..tako da je ovo sve moj uspeh,mogu biti ponosna. Neko je previse sebican i samoziv..ni njega majka nije spremala,a kamoli otac...ali to je druga tema..Super sto svi brinete,ali bice to ok.

clock-img

26.03.2019, 11:51

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Von, bravo- ti si mama zmaj user posted image . Za očeve, znaš kako kažu user posted image i svaki je ko kolac. Matori sedi i da mi prostite nakuruje: da li si ovo? Ako nećeš uhvatiti u ruke nemoj da me podsećaš!
Nego, nemoj da tuguješ, ti si odradila svoj deo savršeno i cura uživa user posted image