cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li umete da kažete NE?

clock-img

16.02.2011, 21:12

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

uuuuu ja sam zlocka onda i uvijek kazem NE kad treba! Skoro nikada ne popustim.

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

16.02.2011, 21:13

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Diabla

uuuuu ja sam zlocka onda i uvijek kazem NE kad treba! Skoro nikada ne popustim.

user posted image

clock-img

24.10.2011, 17:20

clock-img

limunada

pencil-img

1846

kod mene je to najveci problem i greska,neumem reci ne,zato sam vise puta naj.... od nekih osoba al sad sam se malo opametila pa i kazem ne mada jedva al moram tako.UVEK sam se DIVILA osobama,otvorene,kazu u lice sta misle,iskrene a ne pokvarene!

clock-img

24.10.2011, 23:22

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

O, da, sada to vrlo dobro umem, i zato su tridesete bolje nego dvadesete - opametis se user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

25.10.2011, 09:35

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: limunada

UVEK sam se DIVILA osobama,otvorene,kazu u lice sta misle,iskrene a ne pokvarene!

Te osobe su sebi najbolji prijatelji, urade ono što žele a ne osjećaju krivicu zbog toga, osjećaju se fenomenalno nakon toga.
Kad zadržavamo NE u sebi, osjećamo se loše, narušavamo svoj miruser posted image  

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

25.10.2011, 09:41

clock-img

Anoniman

Ja ću uvek reći NE kad se samo mene tiče, i sad mog deteta, ali čim je tu još nečije mišljenje bitno, moram da odćutim to NE i pojede me živu user posted image
Mada sam ja osoba kojoj se sve vidi na licu, tako da i kad kažem Da, a mislim Ne, piše mi na čelu!!! user posted image

clock-img

25.10.2011, 09:42

clock-img

limunada

pencil-img

1846

Mada sam ja osoba kojoj se sve vidi na licu, tako da i kad kažem Da, a mislim Ne, piše mi na čelu!!!

takodje user posted image

clock-img

25.10.2011, 09:46

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja ću uvek reći NE kad se samo mene tiče, i sad mog deteta, ali čim je tu još nečije mišljenje bitno, moram da odćutim to NE i pojede me živu user posted image

O tome ti pričam, to je znak da nisi dobro postupila!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

25.10.2011, 09:47

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: limunada

Mada sam ja osoba kojoj se sve vidi na licu, tako da i kad kažem Da, a mislim Ne, piše mi na čelu!!!

takodje user posted image

i ja spadam u tu grupu... ( a obavezno kazem sebi sledeci put cu reci NE)

clock-img

25.10.2011, 09:51

clock-img

Anoniman

Pa da, znam user posted image ali kad me iz'ede ta živa soda ja uglavnom guknem da je ipak odgovor Ne user posted image E sad nekad bude kasno, ali uglavnom ne umem da odćutim nezadovoljstvo

clock-img

20.09.2014, 13:54

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ovo je bas problem kod mene...jako mi je tesko da kazem ne i puno puta prihvatim nesto,a znam da ne mogu ili nemam vremena i uopste mi to nije trebalo.sve ne bih da povredim tog nekog,stavljam se u njegovu situaciju....mada,malo je bolje sa godinama,ali mi je i dalje ovo problem.uvek mi je neprijatno i nelagodno kad kazem ne.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.09.2014, 14:03

clock-img

anita

pencil-img

1679

U vecini slucajeva ne umem da kazem ne. Na kraju se samo meni to obije o glavu,dok su svi drugi zadovoljni.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

20.09.2014, 14:29

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Slazem se sa tobom Anita i kod mene je isti slucaj....Na kraju su svi zadovoljni a ja cepam glavu...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

20.09.2014, 14:37

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: anita

U vecini slucajeva ne umem da kazem ne. Na kraju se samo meni to obije o glavu,dok su svi drugi zadovoljni.

Cesto je ovako, za one koje volim. user posted image

clock-img

20.09.2014, 14:40

clock-img

serpica

pencil-img

8707

ja sam kupila knjigu "kako ljudima reci NE" i nakon citanja i te kako umem da kazem ne,moracu da je potrazim negde i ponovo je procitamuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.09.2014, 14:44

clock-img

Anoniman

Retko kad, i to mi uzasno smeta, npr, ne volim da pijem kafu, i nikada ne umem da kazem ne, kada me pozovu, i sada me evo boli zeludacuser posted image

clock-img

20.09.2014, 14:47

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

nikad, i toi mnogi koristeuser posted image

Šerpi da mi posaljes tu knjigu treba mi hitno

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

20.09.2014, 14:53

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ne umem. Kako prijateljima i porodici, tako i nepoznatima. Večito mušterijama kažem: Ma, da, može...iako znam da nema šanse da stignem tu porudžbinu i onda radim dan-noć.

Always look on the bright side of life...

clock-img

20.09.2014, 14:54

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Itekako, i bas sam ponosna na sebe.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

20.09.2014, 15:02

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

IZVORNA PORUKA: wivern

Itekako, i bas sam ponosna na sebe.

Potpisujem. Posebno ljudima koji koriste svaku situaciju da svoje obaveze prebace na druge.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

20.09.2014, 15:02

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Znam i ne osećam nikakvu grižu savesti ako smatram da sam ispravno postupila. U psihologiji se to zove asertivnost - odbiti nekoga na fin i kulturan način. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

20.09.2014, 15:13

clock-img

big mum

pencil-img

1690

S vremenom sam naučila i osjećam se dobro zbog tog.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

21.09.2014, 01:46

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Didy

Znam i ne osećam nikakvu grižu savesti ako smatram da sam ispravno postupila. U psihologiji se to zove asertivnost - odbiti nekoga na fin i kulturan način. user posted image

Ja sam onda jako asertivna osobauser posted image

BM i ja od skoro naucila to, i bas sam srecna, jedino mm kaze da preterujemuser posted image

clock-img

21.09.2014, 01:49

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

user posted image user posted image user posted image
Sad nešto razmišljam ... zvaisi ko je i što je u pitanju!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

21.09.2014, 04:55

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

"Seks ne odbijam "...Boze pade mi na pamet u ove sitne sate! user posted image
Serpi , poznato mi to ali ne u vidu knjige nego smo imali na poslu neku radionicu gde nam je zena iz edukacije dala neku skriptu vezano za to. Secam se da sam bila odusevljena user posted image
Treba reci ne kada je neko uporan, ako je dosadan ili recimo trazi tvoju pomoc da mu nesto zavrsis a on ladi da izvinete ...e to me volim! Dragim osobama se dosta nekada popusta ali jedine osobe kojima ne treba reci NE su deca.

< Poruku je uredio Mala Elena -- 21.9.2014 4:57:08 >