cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!"

clock-img

16.02.2018, 10:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja sam najsigurnija sto se tice ulaznih vrata.Tesko se otvaraju,i T ih tek od skoro moze otvoriti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.02.2018, 13:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I nasa ulazna se ne otvaraju lako,ali ova iz soba da.U kupatilo nece moci da udje jer je podignut prag.Mada kad poraste jos malo verovatno ce i to da uspeuser posted image

< Poruku je uredio veselica RR -- 16.2.2018 13:23:56 >

clock-img

17.02.2018, 07:47

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ovaj bozanstvaeni predmet otkrili smo na moru, da bi sada kuci vratarao gde tigne i kako stigne, sada ni do wc-a da odem ne mogu. Samo ulazna vrata ne moze ni da dohvati, a i snage treba meni je tesk da ih otvorim. Mada...i to nije daleko.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

21.07.2019, 13:28

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kod nas jos uvek ne dohvata kvaku ali dohvata onaj.mehanizam umesto kljuca za otkljucavanje koji se vrti i otkljucava stan :) i zato sada uvek rezu na vrata stavljamo 

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image