cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!"

clock-img

16.02.2018, 10:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja sam najsigurnija sto se tice ulaznih vrata.Tesko se otvaraju,i T ih tek od skoro moze otvoriti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.02.2018, 13:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I nasa ulazna se ne otvaraju lako,ali ova iz soba da.U kupatilo nece moci da udje jer je podignut prag.Mada kad poraste jos malo verovatno ce i to da uspeuser posted image

< Poruku je uredio veselica RR -- 16.2.2018 13:23:56 >

clock-img

17.02.2018, 07:47

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ovaj bozanstvaeni predmet otkrili smo na moru, da bi sada kuci vratarao gde tigne i kako stigne, sada ni do wc-a da odem ne mogu. Samo ulazna vrata ne moze ni da dohvati, a i snage treba meni je tesk da ih otvorim. Mada...i to nije daleko.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

21.07.2019, 13:28

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kod nas jos uvek ne dohvata kvaku ali dohvata onaj.mehanizam umesto kljuca za otkljucavanje koji se vrti i otkljucava stan :) i zato sada uvek rezu na vrata stavljamo