cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kod zubara

clock-img

31.03.2021, 09:41

clock-img

mati

pencil-img

6667

Mislim da je strah od zubara sasvim normalan i opravdan. Neko manje neko vise. Neko ima manji prag bola, neko veći.
Veoma je važan i pristup zubara. U stvari, to je najbitniji faktor po meni.
Idem redovno, ali naravno da se plašim. Verovatno i moji muškarci imaju strah, ali mi je drago da su shvatili da je odlazak kod zubara obavezan i neophodan za budućnost.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

31.03.2021, 15:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja moram da vodim M,nema jo 3g..ali su mu gornje jedinice pokvareno..kako to nasi zubari resavaju,pojma nemam..svakako cu ga voditi sledece nedelje.

clock-img

31.03.2021, 15:07

clock-img

pari

pencil-img

6778

Mi smo bili sad sa M, 7 zuba je popravio! Sve mlečni, četvorke i petice...stavili mu i krunice na dva jer su bili jako pokvareni...

Mi smo ga vodili kod zubara u Bg pre 6 meseci ali niko ništa nije video od kvarova. Ovde odmah sve snimaju i vide. On je stvarno bio super kod zubara, baš hrabar iako se uplašio.
A T moram voditi ovo leto obavezno. 

sitnice i emocije čine život...

clock-img

31.03.2021, 15:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Odlicno Pari! Prebrinuli ste to! Bravo i za m a i za tebe bogami user posted image

clock-img

31.03.2021, 21:43

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: mati

Mislim da je strah od zubara sasvim normalan i opravdan. Neko manje neko vise. Neko ima manji prag bola, neko veći.
Veoma je važan i pristup zubara. U stvari, to je najbitniji faktor po meni.
Idem redovno, ali naravno da se plašim. Verovatno i moji muškarci imaju strah, ali mi je drago da su shvatili da je odlazak kod zubara obavezan i neophodan za budućnost.

Što se tiče praga bola, baš sam o tome pričala sa zubarkom. Npr. moja zaova nije mogla da uradi japansko iscrtavanje obrva, kaže mnogo je bolelo. A ja kod iste cure radila, bez problema. Ali zato ona ide kod zubara kao kad treba da ide u prodavnicu, a ja umirem 😁 Kod dece je pristup zubara posebno bitan. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

31.03.2021, 22:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Pari,bravo za vas dvoje.Da Gagana,pristup zubara je veoma bitan.Našz zubarka je baš bila prijatna,polako sa detetom.I popriča,dete se opusti i milina.Pričam o ranijem periodu,dok je bila manja.Što je i bitno.Ti prvi odlasci su važni za dalje.Dete nema strah i rado odlazi kod zubara.

clock-img

31.03.2021, 22:15

clock-img

mati

pencil-img

6667

Gagana, verovatno i strah i psiha imaju uticaja koliko i bol. Ja sam ranije mislila da mi je prag bola nizak, vremenom kako slušam druge, mislim da je bas bas visok. Dosta mogu da istrpim, i trpim.
Ja sam dečjim zubarom prezadovoljna, kupio me prvi put kad smo otišli na pregled. Da je sreće da je i moj prvi susret sa zubarom bio takav...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

13.01.2022, 01:38

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Nasla sam temu. 

E sada,  pojavila mi se fistula ispod zuba tj u predelu korena. Koliko sam je dotakla cetkicom ona je pukla. Da li to tako treba? Prvi put i vidim fistulu. 

clock-img

26.01.2022, 08:41

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja u subotu imala katastrofalnu operaciju umnjaka.

Isti je radio cuveni profesor iz Nisa koga sada necu imenovati ali je dovoljno reci da sam cela u podlivima.
Zub je bio visoko postavljen, on pregledao snimak i resio da pokusa bez totalne anestezije. Pa je vuko, seko desne, busio. user posted image user posted image

Sledio je ogroman otok, trenutno lecim podlive, konci nisu bas najbolje zarasli, svakoga dana idem na preglede i ciscenje. Videcemo.

clock-img

26.01.2022, 09:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Uh Nato, užas user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.01.2022, 10:18

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Jao Nato, uzas..

Brz oporavak.

clock-img

26.01.2022, 11:43

clock-img