cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Opadanje kose

clock-img

04.04.2011, 17:54

clock-img

noktic

pencil-img

1

Ja sam probala sve i svasta. Uspela sam da yaustavi opadanje, a boga mi i da ojacam kosu jednim losionom koji mi je preporucila prijateljica. Zove se Vilina kosa i bilo ga je po oglasima u raznim casopisima,a sada ga ima i na Internetu.
Secam se da je naslov u tim novinama koje sam ja imala bio Kosa raste kao iz vode  i stvarno je tako.

clock-img

01.05.2011, 20:18

clock-img

Anoniman

Polako se stabilizovalo opadanje!user posted image

clock-img

01.05.2011, 20:57

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

meni i dalje opada kosa i nema gde je nema,uzas jedan user posted image
najgore od svega je sto imam kosu kao paperje a gustina je kao neciji tanji pramen,jooooooj celava sam user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

01.05.2011, 21:42

clock-img

azdajica75

pencil-img

101

I meni strašno,ali strašno opada kosa,onako u pramenovima!A da ne pričam da je vuda ima a kad je vidim na bebi zgrozim se!I prošli put mi je isto ovako opadala,sećam se da je prestalo negde oko pola godine posle porođaja!Znači još mesec,mesec i po,nadam se....user posted image !!

clock-img

01.05.2011, 21:45

clock-img

Anoniman

I dalje dosta opada,ali je manje nego sto je bilo.Zaovoljna sam,nadam se da ce uskoro prekinuti!

clock-img

04.05.2011, 23:45

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Evo ovog recepta koji sam davno jos zapisala na casu botanike u sr.skoli: 50g rastavica(iz apoteke) se nalije sa 500ml razbazenog alkohola i ostavi se 7-8 dana na suncu. Posle se procedi i utrljava se u koren dlake nakon pranja i ne ispira se, Uglavnom pored toga sto bas jaca i ucvrscuje dlaku resava perut i prekomerno mascenje kose.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

04.05.2011, 23:50

clock-img

madre

pencil-img

6600

lesice, bas cu probatiuser posted image najvise zbog mascenja, a i za ostalo ne moze da skodiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

04.05.2011, 23:53

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: lesica

Evo ovog recepta koji sam davno jos zapisala na casu botanike u sr.skoli: 50g rastavica(iz apoteke) se nalije sa 500ml razbazenog alkohola i ostavi se 7-8 dana na suncu. Posle se procedi i utrljava se u koren dlake nakon pranja i ne ispira se, Uglavnom pored toga sto bas jaca i ucvrscuje dlaku resava perut i prekomerno mascenje kose.

Kako razblazenog? I koji alkohol? user posted image

Nije na odmet da probam user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.05.2011, 23:55

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Choopo,trazi u apoteci razbazeni alkohol za spoljsnju upotrebu.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

05.05.2011, 00:06

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: lesica

Choopo,trazi u apoteci razbazeni alkohol za spoljsnju upotrebu.

Ok, hvala user posted image reko bolje da pitam, nego da se tamo u apoteci crvenim. A ovako dodjem i pravim se da sve znam user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.05.2011, 11:15

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Imam problem sa opadanjem,kupila sam pre 2 meseca sampon u apoteci Fitoval,i pomogao mi je dosta.Sad sam uzela Gliss od Schwarzkopf SHEA CASHMERE SAMPON i super je.user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

05.05.2011, 11:39

clock-img

Anoniman

Meni nije pala dlaka sa glave od dana kad sam ostala trudna do 3 meseca nakon porođaja (al' ozbiljno!), a onda - haos!!! Saplitala sam se o svoju kosu po kući! Mišine šakice pune mojih dlaka i tako mesecima. Na kraju otišla kod frizera i ošišala se na kratko (taman bilo leto). Sad mi se kosa toliko progustila da ne pamtim kad sam imala ovakvu user posted image

clock-img

05.05.2011, 11:40

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Isti slučaj kao kod Nine! Sad imam dilemu kako da se ošišam, pa kad budete mogle, skoknite na frizure da mi pomognete

clock-img

05.05.2011, 11:43

clock-img

Anoniman

Vika, ja ti mogu skinuti jednu sliku sa FB kako sam se ja ošišala, ali je sa mojim bebcem, pošto sam na poslu, pa nemam neki veliki izbor. Ajd do frizura...

clock-img

05.05.2011, 11:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Ja se osisala, ali dzabe kad mi kosa i dalje opada. Probacu ovo sto je pominjala lesica i uzecu ovo sto pominje jelenadunja. Nego, jelenadunja jer to ima u liliju da se kupi?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.05.2011, 11:45

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Koji?

clock-img

05.05.2011, 11:45

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Za fitoval ne znam ,ja sam u apoteci kupila,manje pakovanje,oko 400 di je,a ovaj drugi imauser posted image

clock-img

05.05.2011, 11:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Ovaj drugi sto si pominjala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.05.2011, 11:54

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Ja sam u tempu kupila 250 din je.....Gliss krem je pakovanje,hair repair shea butter&cashmere protein,plus jako lepo mirise.Trebalo bi da ima lilly

clock-img

05.05.2011, 12:06

clock-img

Anoniman

Moja mama je koristila ove tablete i bila je zadovoljna.
Inače, moja baba (koja je sve lečila prirodno) uvek je govorila da jedem kvasac user posted image On je pun B vitamina i ja sam ga smrzavala u kuglicama, pa tako 2-3 kuglice na dan, i očisti se i lice i ojača kosa

clock-img

17.06.2011, 22:53

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Meni je posle porodjaja opadala kosa, i ako je bila vezana, bilo ju je svuda po kuci.. I to je proslo samo od sebe, nisam nista koristila od preparata..

clock-img

06.08.2011, 08:12

clock-img

limunada

pencil-img

1846

Meni opada u pramenovima,pa to je strasno a imam peruti ko blata,trenutno koristim Nirel sampon protiv opadanja i peruti,iz apoteke i jako smrdi,nadam se da ce pomoci.

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

06.08.2011, 09:42

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: n i n a

Moja mama je koristila ove tablete i bila je zadovoljna.
Inače, moja baba (koja je sve lečila prirodno) uvek je govorila da jedem kvasac user posted image On je pun B vitamina i ja sam ga smrzavala u kuglicama, pa tako 2-3 kuglice na dan, i očisti se i lice i ojača kosa

Kvasac je odličan! Ja radim u pekari, kao tehnolog pa svaki dan kad nam stigne kvasac moram da ga probamuser posted image Prvo mi je bilo gadno ali sad sam se navikla, čak mi je i ukusan! Ne možete da verujete kakvi su mi kosa i nokti, fenomenalni. A inače sam uvek imala 2 dlake u tri reda.

clock-img

06.08.2011, 09:47

clock-img

limunada

pencil-img

1846

a kako tako kvasac da jedem,gadno je user posted image a i goji user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

06.08.2011, 11:09

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ne moraš kvasac ako ne možeš, uzmi kompleks vitamina B.
Vitamin B otvara apetit, a ti malo pripazi da ne povećaš unos hrane. (Biraj hoćeš da budeš ćelava ili debela user posted image user posted image )
Mejvis, koliku količinu kvasca pojedeš svakog dana?

Nemoj plakati, bata je tu