cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Opadanje kose

clock-img

07.03.2011, 09:11

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: lesica

Meni je kosa pocela da opada dva meseca nakon porodjaja i nenormalno je trajalo neka 3-4 meseca a sad mi je puna glava nove kose koja je neka 3-4 cm duzine... Mnogo je smesno i bezveze-toliko da mi dodje da se osisam skroz kratko ne bi li izjednacila sve. Ali kad se setim muka pustanja iste user posted image Uglavnom,kada sam pocela da pijem gvozdje stanje sa opadanjem se jako poboljsalo.

Ovo imam i ja ali mi i dalje opada...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

07.03.2011, 09:16

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ma meni sad i ne opada otkako pijem ferum,folnu kiselinu i vitamin C,ali me uzasno nerviraju ti cuperci.

clock-img

07.03.2011, 09:18

clock-img

Anoniman

I meni je užasno opadala kosa. Mislila sam da ću ostati ćelava. Sad, 9 meseci nakon porodjaja, mi ne opada. Nisam koristila nikakve preparate za kosu. Samo svako jutro pijem oligovit, i gvoždje mi se vratilo na normalu.

clock-img

07.03.2011, 09:21

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja cu sutra znati kakvo mi je gvozdje pa cu videti da li nesto treba da pijem..

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

14.03.2011, 10:11

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Kosa mi i dalje nenormalno opada i jako me nervira kada se probudim a ono kosa svuda po krevetu... Sad ću da je držim non-stop vezanu.

clock-img

14.03.2011, 10:14

clock-img

Anoniman

Jele , i sa vezanom će ti isto biti , znam po sebi ... user posted image

clock-img

14.03.2011, 10:17

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jele , i sa vezanom će ti isto biti , znam po sebi ... user posted image

Ma znam, ali bar da je nekako zadržim da ne pada po kući, ne mogu stalno da skupljam...

clock-img

14.03.2011, 10:22

clock-img

Anoniman

Meni je kosa non stop vezana , i nema gde nema dlaka ... Svuda , da poludiš ... A kada vidim u Nininim stvarima , nervni slom dobijem !

clock-img

14.03.2011, 10:23

clock-img

Anoniman

Za opadanje kose sam koristila medicinski sampon Mikoseb. Probajte sa tim meni je pomoglo.

clock-img

14.03.2011, 10:24

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Ja kad vidim u dekolteu kad treba da dojim strahinju, a vlasi se zalepile na one lepljive trakice od tupfera za grudi, odlepim...

clock-img

14.03.2011, 10:24

clock-img

Anoniman

Da , Mikoseb može pomoći ako je gvožđe u krvi ok ... Meni je nisko , stoga - ništa sem Fe .

clock-img

14.03.2011, 10:25

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: popadija Mara

Za opadanje kose sam koristila medicinski sampon Mikoseb. Probajte sa tim meni je pomoglo.

Ću da probam, sve sam mislila staće samo od sebe...

clock-img

14.03.2011, 10:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Jele, meni je mnooogo pomogao onaj pravljeni medicinski šampon (plavi kosili, pantenol, uljane ad kapi, rastvor koprive).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.03.2011, 13:22

clock-img

maslachak

pencil-img

333

i ja mislim da smuckam taj sampon,mada zbog gvozdja pijem opet kapi koprive..mozda pomognu..user posted image
a taman sam pomislila kad nije do sad pocela d aopada ni nece,kad ono..doduse pocelo je prolece,meni na prolece svakako kosa malo vise opada user posted image ala se tesim!! user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 13:46

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

i meni je pocela da opada, ali umereno. probajte neke vitamine za kosu, ja sam samo dojila do pre neki dan pa mi ne opada jako!  koristim merz spezial tablete.. a ne znam kakve su druge.

clock-img

19.03.2011, 10:08

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Ja mislim da cu uskoro ostati celavauser posted image
Eto toliko mi opada kosa u poslednje vreme.

clock-img

21.03.2011, 13:06

clock-img

maslachak

pencil-img

333

evo ja malopre oprala kosu kad onooo user posted image user posted image user posted image

uzas,ostacu bez kose..

clock-img

21.03.2011, 13:47

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ma vitamini zene, vitamini!!! morate da delujete iznutra.. meni opada sve vise, ali za sada u granicama normale

clock-img

21.03.2011, 14:11

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ja recimo nemam problema sa vitaminima i  gvozdje mi je jos od trudnoce iznad gornje granice. A kosa mi je bas puno opadala, da sam je skupljala imala bi za jednu kvalitetnu periku. Tek u poslednje dve nedelje je prestala tako puno da mi opada.  A tek kad naletim na dlaku medju Matinim stvarima ili par puta u pelenici, iako  toliko pazim na to i po sto puta proveravam... Bas mi je bilo tesko...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

25.03.2011, 13:13

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Mislim da je svaki šampon samo privremeno rešenje.

To je prirodan proces-jer kosa u trudnoći ne opada, zbog hormaona, pa se posle sve nadoknadi.meni je opadala 3 godine!A inače je jako kvalitetna i gusta-svi mi kažu da je imam za 2 osobe.

Ali više nije tako, šmrc.Sad je onako normalne gustine

clock-img

25.03.2011, 16:30

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Da se ja javim opet user posted image Kod mene poboljsanje. Pijem multivitamine, kupinovo vino i osisala sam se skroooz kratko. Ako nista, kosa mi ne opada tako mnogo kao pre

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

25.03.2011, 16:36

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: usamljena

Da se ja javim opet user posted image Kod mene poboljsanje. Pijem multivitamine, kupinovo vino i osisala sam se skroooz kratko. Ako nista, kosa mi ne opada tako mnogo kao pre

To je bilo i moje rešenje (šišanje user posted image ). Sad sam rešila da ponovo puštam, dosadilo mi. Daj slikicu u Frizurama!

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

25.03.2011, 16:49

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Imam samo jednu ali je tamna, uvece sam se slikala, a i boja tamna pa nije bas ... Ali je kao kod malog misa(mislim da se forumasica tako zove), ono kratko, jedna strana kraca- jedna duza. Ma stavim kad se malo doteram user posted image
A mnogo mi je lakse sa kracom kosom

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

25.03.2011, 23:34

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Baš ću da probam kupinovo vino!

clock-img

29.03.2011, 01:33

clock-img

mati

pencil-img

6667

I kod mene poboljsanje... Osisala sam se, i to sigurno 6-7 cm, i kao nema dlaka, za sad. A pre toga sam sapusila odvod u tus kabini, iako ne bacam dlake tu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...