cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Opadanje kose

clock-img

21.12.2018, 20:54

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja sam prestala da se cesljam... Tj, ocesljam se samo kad operem kosu... Ionako je stalno vezana. Ali sve jedno opada kao nenormalna. Danas sam i Vu iz usta morala da vadim moje dlake na sve strane su

clock-img

21.12.2018, 20:59

clock-img

Jekica86

pencil-img

327

Merz su stvarno super. Koristila sam ih i kosa i nokti vidno bolji.

clock-img

21.12.2018, 21:07

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mili S i ja spavamo u bracnom krevetu. Ujutru pre nego namestim krevet, pokupim prvo moje dlake iz kreveta. Ma uzas koliko ih ima...

clock-img

24.02.2019, 17:46

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Merz Special drazeje su odlicne kao suplement, za izrazeno opadanje kose preporucujem Pantogar, koji je inace registrovan kao lek za ovu indikaciju.

clock-img

25.02.2019, 10:16

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja da se upisem da je kosa konacno prestala da opada user posted image
Pocela je 3 meseca nakon porpdjaja jezivo da opada. Prestala kada je S napunila 7 meseci. Tada sam otprilike i dobila 1.cikus nakon porodjaja pa mozda i to ima udela.

clock-img

25.02.2019, 11:37

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Meni je 6 punih mes.opadala kosa nakon porodjaja.
Koristila sve moguce sampone ali mislim da treba vremena.

clock-img

25.02.2019, 12:40

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma ja bila i kod frizera. Ne vredi. Dok se ne zavrsi ciklus opadanja, ni jedan preparat joj ne može pomoci...
Zato sad imam sitne antenice po glavi user posted image bas je krenula da raste nova...

clock-img

25.02.2019, 12:46

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Dok je fiziolosko opadanje kose u pitanju, nema problema. Nije dobro ako se prolongira. Ja sam za terapiju "iznutra", mislim da od sampona nema neke koristi.

clock-img

22.03.2019, 11:24

clock-img

MLH1987

pencil-img

4

Poz.  Nisam citala sve od pocetka, ali zanima me da li je iko imao problema sa opadanjem kose u trudnoci. Meni je krenula opadati 2 mjeseca pred termin! Pocela je u medjuvremenu rasti nova, ali i dalje opada kao luda... doktor kaze da bi to moglo biti hormonalno, ili upalno... da li je neko imao slicnu situaciju!? Hvala  😖😖😖

clock-img

22.03.2019, 12:06

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

MLH to bas I nije regularna situacija, ne znam sta bih ti rekla, meni je strasno opadala nakon porodjaja, ali bas tako nisam sigurna. Moguce je da je upalno I hormonski, ali za to se moras za pocetak javiti dermatovenerologu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

22.03.2019, 12:20

clock-img

MLH1987

pencil-img

4

Pa tako cu i napraviti kad se porodim, imam jos par dana do poroda, pa cu da vidim sta ce se desiti kad poslije poroda. Tjesi me jedino to sto je vrlo brzo pocela rasti nova kosa ostre sitne dlakice iz tjemena na cijeloj glavi...  Doktor su mi rekli da nije nista strasno, ipak je kao drugo stanje...😖😖😖 u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru, i dalje se nadam da ce se neko javiti sa istim slucajem.🤗🤗🤗

clock-img

22.03.2019, 12:28

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

22.03.2019, 12:44

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Meni opada inace dosta, a tokom trudnoce i mesecima posle jos je izrazenije. Pantogar je bas lek za to, ali nije svima pristupacan.

clock-img

22.03.2019, 14:13

clock-img

MLH1987

pencil-img

4

Aha, meni je kosa inace jako gusta i sve do unazad dva mjeseca bila vec pregusta kako to u trudnoci i biva, jer mi je tako bilo i u prvoj,  i onda samo odjednom pocetkom 8. mjeseca pojavi mi se pecat na glavi i generalno podje opadati. Poslije toga sam bila bolesna imala upalu sinusa i rekli su mi da mi to moze biti od nekog upaljenog zuba i generalno upale, jer mi je i sedimentacija bila visoka ili od niskog zeljeza ...  bebac je ugl dobro, pa ostale pretrage, kao i posjet dermatologu a i  zubaru vezano za snimanje vilice cu obaviti poslije poroda, ako je nesto od tog uzrocnik... iako se nekako nadam da ce sa porodom stati opadanje kao sto su doktori i rekli 😥😥😥

clock-img

22.03.2019, 14:15

clock-img

MLH1987

pencil-img

4

Aha, meni je kosa inace jako gusta i sve do unazad dva mjeseca bila vec pregusta kako to u trudnoci i biva, jer mi je tako bilo i u prvoj,  i onda samo odjednom pocetkom 8. mjeseca pojavi mi se pecat na glavi i generalno podje opadati. Poslije toga sam bila bolesna imala upalu sinusa i rekli su mi da mi to moze biti od nekog upaljenog zuba i generalno upale, jer mi je i sedimentacija bila visoka ili od niskog zeljeza ...  bebac je ugl dobro, pa ostale pretrage, kao i posjet dermatologu a i  zubaru vezano za snimanje vilice cu obaviti poslije poroda, ako je nesto od tog uzrocnik... iako se nekako nadam da ce sa porodom stati opadanje kao sto su doktori i rekli 😥😥😥

clock-img

22.03.2019, 14:17

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: MLH1987

Poz.  Nisam citala sve od pocetka, ali zanima me da li je iko imao problema sa opadanjem kose u trudnoci. Meni je krenula opadati 2 mjeseca pred termin! Pocela je u medjuvremenu rasti nova, ali i dalje opada kao luda... doktor kaze da bi to moglo biti hormonalno, ili upalno... da li je neko imao slicnu situaciju!? Hvala  😖😖😖

Sve mi smo imale problem opadanja kose. Kad se porodiš i prođe neko malo vreme a onoooo, čini ti se sva kosa na češlju ostala user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.03.2019, 14:20

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: MLH1987

i onda samo odjednom pocetkom 8. mjeseca pojavi mi se pecat na glavi i generalno podje opadati. Poslije toga sam bila bolesna imala upalu sinusa i rekli su mi da mi to moze biti od nekog upaljenog zuba i generalno upale, jer mi je i sedimentacija bila visoka ili od niskog zeljeza ...  bebac je ugl dobro, pa ostale pretrage, kao i posjet dermatologu a i  zubaru vezano za snimanje vilice cu obaviti poslije poroda, ako je nesto od tog uzrocnik... iako se nekako nadam da ce sa porodom stati opadanje kao sto su doktori i rekli 😥😥😥

Može to biti i alopecija. Za te probleme treba ipak konsultovati dermatologa

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.07.2019, 17:50

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja se opet vracam na ovu temu, ali moja opet opada, pa stane, pa opada.. ne znam vise sta da uradim, i fitoval pijem i kao da poboljsa malo pa stane..

clock-img

11.07.2019, 18:10

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Poset_i detmatologa.

clock-img

11.07.2019, 18:12

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Hormonski je posle porodjaja ali me izludjuje!

clock-img

12.12.2019, 11:34

clock-img

Slavkic

pencil-img

799

Meni kosa nikad bolja bila nije nego posle porodjaja

clock-img

12.12.2019, 15:21

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Meni je bila super u trudnoci. Posle 6 mes od porodjalja je pocela da opada

clock-img

12.12.2019, 15:40

clock-img

Milica911

pencil-img

14

Meni je 3 meseca nakon porodjaja pocela da opada i nekih 5 meseci je to trajalo,ali za to vreme pocinje nova kosa da raste

clock-img

12.12.2019, 15:51

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

I meni isto. Oba puta tri meseca nakon porodjaja i trajalo isto par meseci. Prvi put svasta mazala i pokusavala da sprecim, drugi put nista. Kosa se obnovila sama od sebe. 

IZVORNA PORUKA: Milica911

Meni je 3 meseca nakon porodjaja pocela da opada i nekih 5 meseci je to trajalo,ali za to vreme pocinje nova kosa da raste

clock-img

13.12.2019, 08:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Isto kao kod Fil. Oko 3.meseca opadanje katastrofa. Sad drugi put nista nisam koristila i prestalo je. Pocela ona nova kosica da izrasta.
Pisale su zene bas ovdd mislim za onu mesavinu pantenol, ad kapi i svasta jos

,,Carpe diem"