cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Opadanje kose

clock-img

02.01.2015, 11:13

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Taj i ja nađoh ovde u Slo.

Queen hvala za info, pribeleženo.

Meni osetno manje opada kosa, ali to je zbog trudnoće. Strah me da pomislim šta će biti posle porođaja. Pribeleženn i šampon i ampule - da si uzmem kad se porodim.user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

02.01.2015, 11:15

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Nema na čemu. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

18.01.2015, 20:12

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Slabo se vidi, ali da se pohvalim svojom novom kosicom.
user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

18.01.2015, 20:15

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image user posted image Moje se jedva naziru, a imala sam nekada kao ti...

clock-img

18.01.2015, 20:21

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja moraam da kažem da mi mnogo manje opada kosa otkad koristim obični šampon od koprive. Ne sjećam se ko mi ga je preporučio bubu, branki? Stvarno mi je dobar, naročito jer mi se tjeme jako mastilo u zadnje vrijeme, a on mi je to sve rješio. user posted image Za sad ga ne mijenjam.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

18.01.2015, 20:27

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Prestala sam da koristim koprivu jer pored toga što mi kosa opadala, bila je užasno suva i krta. Perut sam iskorenila, a masnoća se sredi tako što makar mesec dana perem kosu na nedelju dana. Kritično je prve dve nedelje, zamasti se brzo, pa bude grozno, ali kasnije se skalp prilagodii onda nema mašćenja. Osim kad imam kratku kosu, onda pranje mnogo češće jer su ruke mnogo češće u kosi user posted image

clock-img

18.01.2015, 20:40

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ma ja sam imala suvu kosu baš, mislim od pramenova. Ali zadnjih godinu kako sam pustala moju prirodnu boju počela da mi se masti strašno. Ali sam se nešto u posljednje vvrijeme primila na njegu kose,čitam tako razne forume i svašta nešto user posted image I kaže n jednom forumu da kad se pere kosa, ne treba šamponirat cijelu dužinu, nego samo tjeme, a da će se kad se ispira kosa isprati i taj donji dio. user posted image Kao treba jednom, dvaput mjesečno oprat i taj dio utrljavanjem, ali inače daa treba ovako. Nakupovah se u zadnje vrijeme preparata za njegu kose ko za čitav život user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

24.03.2015, 11:51

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Godinama nisam imala duzu kosu i ne secam se da li je normalno da ovoliko opada kosa u ovom periodu. Svuda po kuci moje dlacurde, dodje mi da se olindram na keca.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

24.03.2015, 12:12

clock-img

World

pencil-img

4234

sasvim normalno.. iz iskustva, lakse je odrzavati duzu dok opada, mozes je vezati, a kad je kratka ne mozes joj nista, a i dalje opada.. prestace jos za koji mjesec..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

04.06.2015, 08:06

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Znači samo da se prijavim da za koji dan postajem ćelava, strašnooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2015, 08:35

clock-img

mila83

pencil-img

3821

joj draga,razumem te potpuno.Meni tako sva tri puta,to nije normalno koliko opada.Ja imam puno kose,necu ostati celavauser posted image ali me jako nervira to opadanje i dlake svuda user posted image i koliko god se cesljala,uvek ih ima posvuda !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.06.2015, 08:39

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ponovo sam trudna i tako sam resila opadanje kose za sadauser posted image
A sledece godine cu ponovo kukati kako mi opadauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.06.2015, 08:42

clock-img

mila83

pencil-img

3821

i eto reeeeesenja ! Zene,ostanite trudne ponovo ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.06.2015, 10:32

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Opada i dalje ali dosta manje. Frizerka me pohvalila da sam i super, njenoj snaji je toliko opala da je dobila zaliske.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

04.06.2015, 11:02

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: mila83

joj draga,razumem te potpuno.Meni tako sva tri puta,to nije normalno koliko opada.Ja imam puno kose,necu ostati celavauser posted image ali me jako nervira to opadanje i dlake svuda user posted image i koliko god se cesljala,uvek ih ima posvuda !

Ja kucu usisavam svaki dan, jos cu počti i 2x dnevno, haos najgore mi je zbog bebe, a tek kad je operem, to je strašno!

clock-img

04.06.2015, 11:02

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Al onda se ugojeuser posted image
Pa ko ce nama zenama ugoditi user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.06.2015, 12:33

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Al onda se ugojeuser posted image
Pa ko ce nama zenama ugoditi user posted image

user posted image ne zna se sta je gore ! user posted image

clock-img

04.06.2015, 13:03

clock-img

Kata90

pencil-img

3293

Da em sto opada kosa,a jos me i bebac pored toga cupa.......cudim se da jos imam kose na glaviuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

04.06.2015, 13:28

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Meni se hvala Bogu stabilizovalo stanje po ovom pitanju....sada mnogo manje opadauser posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

04.06.2015, 13:44

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

I kod mene je stanje sada mnogo bolje. Opada i dalje, ali neznatno. Prestala sam i onaj šampon da koristim. Skoro sam pozrošila 3. ili 4. pakovanje i vratila se na stari.

clock-img

04.06.2015, 13:48

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Queen sad sam videla tvoju novu kosu i meni je tako iznikla kao mlada travauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Bibilib -- 4.6.2015 13:49:25 >

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

24.06.2015, 21:38

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ovo je propast, strahota koliko opada. Zavezem u rep, pa jos udarim pletenicu, inace su moje dla
ke svud po deciuser posted image Uzela sam i ja taj Yves Rocher, plus malo vitamincica, pa videcemo. Gore od ovoga ne moze biti.

"I don't insult, I diagnose."

clock-img

24.06.2015, 22:44

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kod mene isto kao kod sunflower,tuga jedna!svud moje dlake.u cetki mi ostane pola sake dlaka.a,iovako je slaba.duzina ajde i nekako,ali gustina,,nista,rep tanak,nigde ga nema..nikako da uzmem onaj sampon sto mi von rekla..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.06.2015, 22:50

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Queen sad sam videla tvoju novu kosu i meni je tako iznikla kao mlada travauser posted image user posted image

Haha, podseti me na Severinu i pesmu "Raste trava zeeleeeena, zelenaaa, zeeeleeenaaaa..." user posted image

clock-img

06.12.2015, 15:28

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

I kod mene dlake na sve strane, ne znam kad ce vise da prestane sa opadanjem. A tako je bila lepa u trudnoci