cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sušenje veša

clock-img

10.12.2020, 14:13

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Sanjice, da li cistis donji filter?

Na mojoj se dosta i dole skupi vremenom pa cistim iza filtera. 

clock-img

10.12.2020, 14:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mislim da bi trebalo čistiti nakon svakog sušenja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.12.2020, 14:30

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Ja filter na vratima posle svakog susenja, a donji filter perem posle svakog 5,6 tako mi pise u uputstvu. U pitanju je Gorenje

clock-img

10.12.2020, 14:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

I ja cistim posle skoro svakog susenja. Moja drugarica ga nikad nine ocistila pa joj masina pregorela posle nepunih 2 godine.

Pa kad se pruzim po podu da ocistim  😂😂😂

clock-img

10.12.2020, 14:54

clock-img

Bojana95

pencil-img

6

I ja filter na vratima cistim odmah, donji nakon 5 upotreba. Zanima me koje programe koristite i za koji ves, ja se jos uvek nisam usudila da stavim farmerke i dzempere, i ako se nista nije desilo sa stvarima koje sam susila, sta vise odusevljena sam. Sta koristite za miris vesa? 

clock-img

10.12.2020, 14:55

clock-img

Bojana95

pencil-img

6

Takodje imam gorenje.

clock-img

10.12.2020, 14:55

clock-img

Bojana95

pencil-img

6

Takodje imam gorenje.

clock-img

10.12.2020, 15:25

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Moja je Gorenje ali bez programa za susenje, ipak je stara 12 godina 😊

Susim i farmerke i dzempere ali na nizoj temperaturi. Farmerke susim same, prevrnute na unutra da bi se dzepovi osusili, zakopcane i zatvoren zip. 
Dzempere susim samo ako bas moram. 

clock-img

10.12.2020, 15:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sve cistim posle svakog susenja,tj.onaj donji,mesecno.

Ne susim farmerke i dzempere i ovako jedva nadjem velicinu,jos da mi se skupe,ne daj Boze 

clock-img

10.12.2020, 15:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Koliko je pametna kombinovana.Ja bih uzela samsung,nasla sam vec i koju.Dvoumim se jer sam cula dosta negativnog o kombinovanim

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

10.12.2020, 15:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Mm kaze ovako, nije isto da isti grejac i greje vodu, tj da prvo bude u vodi a onda da susi na suvom.

Eto... Ja mu poverovala 😊

clock-img

10.12.2020, 15:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Sanjice, da li cistis donji filter?

Na mojoj se dosta i dole skupi vremenom pa cistim iza filtera. 

С времена на време да. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.12.2020, 15:35

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

У вратима пре сваког сушења очистим и испразним фиоку са водом. Све сушим, осим џемпера. Машина га не осуши потпуно. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

10.12.2020, 15:35

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Вон, ја не видих да се скупило. 

clock-img

10.12.2020, 17:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mm kaze ovako, nije isto da isti grejac i greje vodu, tj da prvo bude u vodi a onda da susi na suvom.

Eto... Ja mu poverovala 😊

Uglavnom slicno tome cujem,a nemam mjesta za susilicu posebno.Zimi onda moram kozu(zica za susenje) drzati u spavacoj.A ne znam ni to koliko je pametno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

10.12.2020, 17:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Emice, ne možeš jednu na drugu? Ovde uglavnom tako rade.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

10.12.2020, 17:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ne mogu,na jednom zidu ima neka polica,na drugom cijeli zid radijator.Znaci ili samo masina za ves ili kombinovana

clock-img

10.12.2020, 18:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Moja, sestra je drzi u šupi. Ne mrzne. 

clock-img

10.12.2020, 18:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moja drugarica ima kombinovanu, čini mi se LG. Zadovoljna je skroz. Mislim da Ivana isto ima kombinovanu.

clock-img

10.12.2020, 19:37

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Emice,ja sam vec par puta pisala. Moja je kombinovana. Mislim da je imam četiri godine. Candy.

clock-img

10.12.2020, 20:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moja drugarica ima kombinovanu, čini mi se LG. Zadovoljna je skroz. Mislim da Ivana isto ima kombinovanu.

Ima logike, odlican i pouzdan proizvodjac. 

clock-img

10.12.2020, 20:54

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Bojana95

I ja filter na vratima cistim odmah, donji nakon 5 upotreba. Zanima me koje programe koristite i za koji ves, ja se jos uvek nisam usudila da stavim farmerke i dzempere, i ako se nista nije desilo sa stvarima koje sam susila, sta vise odusevljena sam. Sta koristite za miris vesa? 

Bojana za sareni ves koristim Mix standard Za beli cotton standard Farmerke susim na mix, ali mi se desavalo da nove trenerke i duks skupi tako da trenerke i dukseve dok su novi izbegavam da ih susim. Dzempere susim na vuni kao klupko nacrtano. Sto se tiče mirisa omekšivač redovno kad se pere. Nisam stavljala ni jedan od onih sto ide u masinu za sušenje

clock-img

10.12.2020, 21:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nesto razmiljam i ako uzmem kombinovanu da je notistim samo zimi.Kad je toplo i ne treba mi,na balkonu se osisi za 3 sata

clock-img

10.12.2020, 21:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Emi, pa možeš i tako. Zimi će ti mnogo značiti, pogotovo za krupne stvari tipa posteljina, prekrivači, jakne...

clock-img

10.12.2020, 21:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: emicaa RR
Nesto razmiljam i ako uzmem kombinovanu da je notistim samo zimi.Kad je toplo i ne treba mi,na balkonu se osisi za 3 sata

Ja tako radim, koristim je samo zimi.