cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sušenje veša

clock-img

10.02.2019, 14:20

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Stize u utorak, javljam utiske.
Ja sam stava da je necu stalno paliti da suši, zimi sigurno da, ovako kada je sunce i vidim da je sunce i da će se osusiti tokom dana, necu paliti. 

clock-img

10.02.2019, 14:21

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Haha sta napisah, naopako 😆😆😆, kada je sunce i viidm da je sunce. Razumete sta sam htela reci 🤭🤭🤭

clock-img

10.02.2019, 15:11

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Ja sam stava da je necu stalno paliti da suši, zimi sigurno da, ovako kada je sunce i vidim da je sunce i da će se osusiti tokom dana, necu paliti. 

Palices je i tad,videces! Ves bude meksi,nema peglanja..

clock-img

10.02.2019, 15:13

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Kunem se u tu masinu!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

10.02.2019, 19:01

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja ne palim sušenje kad je lepo vreme. Osim ako mi nesto treba hitno ili namerno skupim peškire da ih operem i osusim jer su divno mekani posle susenja.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.02.2019, 19:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja ne palim sušenje kad je lepo vreme. Osim ako mi nesto treba hitno ili namerno skupim peškire da ih operem i osusim jer su divno mekani posle susenja.

Ni ja ne ukljucujem susilicu kad je lepo vreme. Danas se dve masine prosuslile napolju, ubacene u susilicu na zavrsni susenje, sklopljen ves u spakovan. 

clock-img

10.02.2019, 20:16

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Palices je i tad,videces! Ves bude meksi,nema peglanja..

A i ulenjis se pa ti lakse 😀
Retko kada prostirem ves, bas onih dana kada je +40 pa se brze osuse na suncu nego u masini. 
A peskire ne bih susila van masine, ma ne dolazi u obzir. 

clock-img

10.02.2019, 20:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao sto me navodite na tanak led, da i ja kupim tu susilicu...

clock-img

10.02.2019, 21:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

A sto volim kad u sred zime operem cebad ujutru pa ih mirisne stavim uvece 👍👍👍

clock-img

10.02.2019, 22:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Nato,bas tako,ulenjis se.kakvo sirenje vesa,da se ukruti!

clock-img

11.02.2019, 20:43

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ivanka i ja i jaaaa, a mekani a divan miris se siri.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

13.02.2019, 06:47

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Masina stigla, uključila sam je da opere i osusi, i bas je bilo cudno, vadim suv ves iz masine 😆 lep mirisljav i mekan. 

clock-img

13.02.2019, 08:11

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pazi samo sta stavljas,da se ne skupi.

clock-img

14.02.2019, 08:12

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Suzi Kju user posted image user posted image napravila si najpametniji potez.

clock-img

15.02.2019, 19:49

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Meni je za sada dobra. Jedino me nervira što deo za prašak moram bar svako drugo veče da vadim i perem, ima ostataka praška sklonih stvrdnjavanju. Volela bih da se vrata otvaraju na drugu stranu, ali to je do kupatila. Ona vlakna od veša nakon sušenja vidim, ali nemaju uticaja na veš. E jednom sam ubacila jastuk na 15 minuta i pokupio je sva zaostala vlakna, nalepila se na njega i nisam mogla da skinem.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

15.02.2019, 21:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ne znam da li ima kod nas da se kupi, ja sam to koristila u Kanadi - kao neke maramice (izgledaju kao onaj skupljač boja) koje mirišu i sprečavaju da se veš naelektriše i da se tako lepi svašta za njega. Vidi Rosi, možda ima nešto slično kod nas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

15.02.2019, 22:30

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Za sakupljanje vlakana ne znam, znam da ima parfimisanih Lenor maramica za masinu za susenje, odlicne su.

clock-img

16.02.2019, 08:57

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Maramice sam uzima u DM i ne vrede. Bukvalno stavim po 2-3 i jedva se oset_i miris. 

clock-img

17.02.2019, 10:25

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Za sakupljanje vlakana ne znam, znam da ima parfimisanih Lenor maramica za masinu za susenje, odlicne su.

Ja za ovo prvi put cujem. Bas cu da potrazim. Jako me nervira sto masina za susenje ubije miris omeksivaca. Kad smo kod maramica, ja masinu za pranje gotovo i da ne ukljucujem bez njih.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

17.02.2019, 10:44

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Gagana, Fox hemija, ima Lenor maramica, uymi na komad, probaj. Ja sam stavila, I to one koje su mi vec dugo bile otvorene, prelomio se miris, osetilo se.
Idem u temu omeksivaca, sada cu ti napisati sta koristim I ta dva se extra osecaju na vesu kada se iyvuku stvari iz drohera.

clock-img

29.04.2020, 13:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Zene drage treba mi vasa pomoc
I dalje se dvoumim da li da uzmem kombinovanu masinu ili samo ha pranje vesa. Odvojena ne dolazi u obzir, nemamo mesta.
Dakle, kakva su vam iskustva sa kombinovanim? Bili smo sad u Tehnomediji prodvac kaze ne nikako kombinovane i ne nikako Candy user posted image a ja bas htela kombinovanu j Candy. Moja mama ima candy ali obicnu masinu, ona se ne cuje kad radi...
Kakve su vase Candy kombinovane? Da li ok suse/peru?
Da li su bucne? To mi je bas bitno, da me budu bucne...
I jesu lk vam se kvarile?

clock-img

29.04.2020, 13:37

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Moji imaju Candy masinu i vrlo su nezadovoljni. Njihova komsinica takodje ima Candy i mama kaze da bas kuka na nju. Obe masine su samo za pranje...

clock-img

29.04.2020, 13:38

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Npr Ova sta joj fali? Sadvidim da je cena niza u coolshopu...al moze k meka druga..svejedno...

clock-img

29.04.2020, 13:41

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: lesli

Moji imaju Candy masinu i vrlo su nezadovoljni. Njihova komsinica takodje ima Candy i mama kaze da bas kuka na nju. Obe masine su samo za pranje...

Lesli i mojima se kvarila i svekrvi. Isti kvar...grejac...masina je osetljiva na nas kamenac izgleda...

clock-img

29.04.2020, 13:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja imam loše iskustvo sa Candy, nikad više.

Drugarica ima LG kombinovanu, kupila je prošlog leta i za sada je baš zadovoljna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.