cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sušenje veša

clock-img

20.02.2015, 22:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Kad su padale kiše prošlo proleće ako prostrem veš na sušilici na terasi odmah smrdeo na buđ, mm nije hteo da veruje da je od vlage napolju i kiše, tek kad sam počela da sušim u mašini shvatio da je vlaga u pitanju.

clock-img

20.02.2015, 22:37

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Mene mama zbrzala da mi kupi mašinu,jer kad god dođe kod mene,samo kači vešuser posted image i hvala joj do neba
Radujem se što neću morati svaki put kad odem negde da razmišljam dal sam unela sušilicuuser posted image ili dal su ono moje gaće kod komšije u dvorištu

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

20.02.2015, 22:38

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: anci kv

Mene mama zbrzala da mi kupi mašinu,jer kad god dođe kod mene,samo kači vešuser posted image i hvala joj do neba
Radujem se što neću morati svaki put kad odem negde da razmišljam dal sam unela sušilicuuser posted image ili dal su ono moje gaće kod komšije u dvorištu

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2015, 22:41

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: anci kv

user posted image user posted image user posted image

Ozbiljna samuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

20.02.2015, 22:54

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sad ovu nas ukljucujem samo na 90 minuta, ne koristim vise programe i od kad tako radim, zadovoljna sam, osusi konacno do kraja.

don't shit where you eat :))

clock-img

20.02.2015, 23:04

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

ova ima neke senzore pa sama prekine program kad veš osuši i pre isteka vremena

clock-img

20.02.2015, 23:21

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

i nasa je senzorska, ali koji god da sam program ukljucivala uvek je ves bio kao malo vlazan kad ga izvadim, sad stavim na program koji se zove 90 minuta i cao. susi ga sat i po ali barem ga lepo osusi

don't shit where you eat :))

clock-img

21.02.2015, 21:19

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

isprobana. Posteljina suva za 45min,odmah nameštena. Al što mirišeeeeee

clock-img

22.02.2015, 07:59

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Anci ako nije tajna koja je masina u pitanju,moj veciti strah sa masinom za susenje je da ves ne mirise,zasto pojma nemam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

22.02.2015, 13:07

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Mi imamo kombinovanu, pranje i susenje i mogu da vam kazem da radi posao user posted image
Obozavam onaj program: operi i osusi za pola sata user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

09.03.2015, 06:09

clock-img

acalukic

pencil-img

188

a zimu je spas

clock-img

09.03.2015, 07:46

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Zimi najkorisnije ne treba da cekas nekoliko dana da se ves osusi

clock-img

09.03.2015, 07:50

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Mi imamo kombinovanu, pranje i susenje i mogu da vam kazem da radi posao
Obozavam onaj program: operi i osusi za pola sata

Ja sam rekla da tu kupujem cim mi ova crkne...a ova nece crci nikada izgleda user posted image
Nemam ovako gde da susim ves, ako izbacim na terasu to je kao da sma vukl po podu ves jer komsije bacaju smece kroz prozor, tresu kese od usisivaca, bacaju dlake sa cetki...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

23.09.2015, 12:18

clock-img

milena86

pencil-img

1

sta mislite o Candy masinama za pranje i susenje vesa?
npr GVW 485 T

clock-img

23.09.2015, 12:26

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Kao i sve ostale. nekome odgovara, i bude odlična i traje godinama a nekima se pokvari za manje od godinu dana. Više je tu do sreće nego do marke to kakva će biti. Ja ne znam kakve su ali čekam da moja sadašnja mašina definitivno crkne i uzimam kombinovanu Candy. A cene su im dosta povoljne, naspram drugih marki.

< Poruku je uredio Mariya -- 23.9.2015 12:27:29 >

clock-img

27.09.2015, 00:10

clock-img

zevalica

pencil-img

3

treba mi pomoc!treba da kupim masinu za susenje vesa,ali se dvoumim izmedju kupovine ove dve susilice.u pitanju su: BEKO model dc7110 i GORENJE model d724bl.zanimaju me vasa iskustva sa ovom markom i modelom?hvala unapred za odgovore

clock-img

27.09.2015, 13:33

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Ja još uvek imam u planu tu sušilicu, sad smo malo u frci i neke druge stvari su nam prioritet, ali imam druge stvari marke GORENJE, ustvari sva bela tehnika nam je GORENJE i sigurna sam da sl komad koji budemo uzimali neće biti od njih, jer nisam zadovoljna, iz prostog razloga što sam za dve stvari zvala servis u prvih godinu dana korišćenja.
Nešto mi se čini da je od njih još ostalo samo ime...
Moj stav, a na vama je izbor.

clock-img

27.09.2015, 13:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Ja sam zadovoljna aparatima gorenja. Imamo sest godina i do sada se nijednom nisu pokvarili. Kupicemo sledece njihovubmasinu za susenje i pranje vesa 2u1.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.09.2015, 13:47

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Sanjice, baš mi je drago da to čujem. user posted image
Daje mi nadu za frižider, da se neće uskoro pokvariti, još on i zamrzivač preostaju... user posted image
Otkud znam od čega to zavisi, ali definitivno da postoje neke klase sve te robe, pa ko koju zakači. user posted image
Sva moja bela tehnika je kupljena u istoj radnji, u malom vremenskom periodu. Možda je došla takva serija stvari.
Uglavnom, neću rizikovati. user posted image

clock-img

27.09.2015, 15:09

clock-img

zevalica

pencil-img

3

i ja imam ves masinu marke gorenje i imam je vec 13 godina.i da ne cuje zlo do sad nije imala nikakav kvar.dok su se mnogi zalili od mojih prijateljica i rodjaka da sa istim modelom masine imaju problem.e to sad verovatno zavisi do serije proizvoda.volela bi da se javi neko ko ima masinu za susenje BEKO model dc7110 i GORENJE model d724bl.da mi napise da li su zadovoljni programima koje masina poseduje,da li se dobro osusi ves i slicno...

clock-img

27.09.2015, 23:38

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Mi imamo Gorenje nekih 8 godina, a za to vrijeme se kvarila jedno pet puta. Sreća u nesreći je da opravke nisu skupe. Tu do 20-30 eura.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

28.09.2015, 08:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Moja bela tehnika je Gorenje, nista se nije kvarilo za ovih 7 godina.
I masina za susenje vesa mi je Gorenje, eno je radi od jutros 300 na sat user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:19

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Da malo oživim temu.Sada spomenusmo sušilicu u drugoj temi. I mi imamo Gorenje onaj neki osnovni model,kupili kad se Aki rodio,pre nekih šest godina. Radila je po dva puta dnevno,selili je u selo pa je vraćali...i naravno da se na kraju pokvarila. Dali je na popravak jer nove su za nas trenutno preskupe i rekoše 7000,00 će da košta. Mi kao super to ćemo da izdržimo,hajde neka poprave ,kada zovu za dva,tri dana i kažu da je to nešto popravljeno (grejač),ali da ipak ne radi ni programator i da mora da se naruči deo i da se čeka da dođe i da je to još 7000,00...i mi šta ćemo kada već moramo da damo sedam hiljada jer su ovo već zamenili ,kažemo da oprave i to. I sada se nerviram jer mi 1000,00 ne planiranih dinara znači a kamoli 7000,00 ali opet je jeftinije od nove sušilice. A i stvarno je veeeeeliko olakšanje kada znaš da ne moraš da otvaraš one žice za sušenje po sobama sa troje dece u 50 kvadrata. Tako da živele sušilice!!!

clock-img

08.12.2015, 20:58

clock-img

zevalica

pencil-img

3

evo da i ja malo prokomentarisem o susilici.moja masina za susenje vesa je marke beko 7kg.energedska klasa je C.ima samo vremeske programe i to 8 programa.potrošnja energije je 4.48 za maksimalni rad od 150 minuta.masina za pranje vesa je od 5kg i ima centrifugu od 500 obrtaja sto je poprilicno malo.moje iskustvo je sledece:u masinu za pranje uvek stavim da je puna i to bude uvek mix robe(vecinom je to pamuk ali bude i po koja stvar od sintetike)sav taj ves kad je opran prebacim u susilicu i programator stavim na 120 minuta.ves mi uvek bude potpuno suv,bude mekan,mirisi na omeksivac i sto je najvaznije ispeglan.moje je samo da slozim i odlozim u ormar.zimske jakne sam susila na 90 minuta sa nizom temperaturom.budu potpuno suve,mekane,mirisi na omeksivac i kao da sam ih ispeglala.sto se tice potrosnje struje i racuna za struju nije puno veci racun za razliku od pre.racun mi je uvecan za 300-400 dinara.iako imam jeftinu struju nocu,masinu nisam palila tad nego po danu kad je skupa struja jer se bojim da je ostavim nocu da radi dok ja spavam.masinu sam kupila pre 2 meseca i koristim je 3-4 puta nedeljno. za ovo kratko vreme koliko imam masinu za susenje vesa ja sam prezadovoljna. nije bila skupa,jednostavna za koriscenje a i odlicno odradjuje posaouser posted image

clock-img

14.03.2016, 14:56

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Kakva su vaša iskustva što se tiče mašine za sušenje veša? Da li ima stvari koje posle sušenja u mašini ne morate da peglate?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima