cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mašina za sušenje veša

clock-img

05.12.2011, 15:37

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Da je što tiša user posted image

IZVORNA PORUKA: madre

zene, na sta je vazno obratiti paznju pri kupovini masine za susenje vesa?user posted image

user posted image user posted image user posted image
U pravu si ova moja Indesit razvaljuje pogotovo ako ima nekih dumica

clock-img

05.12.2011, 17:30

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

Ivanka, ja opet bas napunim. nekad operem 2 masine vesa a jednom susim. I isto tako, stavim uglavnom na 90 min, ako nije suvo onda ukljucim opet.

Evo bas pre par min. sam slozila ves ali mi se nekad cini da beli nije blistavo beo kao posle susenja na vazduhuuser posted image
da li vam se to dogadjalo?

clock-img

05.12.2011, 17:33

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

boba, sve suu bucne kad ima dugmicauser posted image

cuj ne sme omeksivac- mora pola litre da bi mirisalouser posted image

clock-img

03.02.2012, 11:52

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

devojke,da li susite cebe u susilici,i na koji program?

clock-img

03.02.2012, 11:54

clock-img

Anoniman

Susim sve , imam onaj program za xl ves i snizena temperatura 

clock-img

03.02.2012, 12:19

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

hvala ribizla! nemam taj program,ali cu ukljuciti na neki,bitno je da ssusite!
imam samo odvojeno beli i sareni,pa jacinu susenja i mogu da smanjim temperaturu!user posted image

clock-img

03.02.2012, 12:22

clock-img

Anoniman

Htela sam da vas pitam na koliko minuta susite bebine stvari? Ja nasu odecu susuim na 120, a bebine do sada nikada nisam susila u masini..

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.2.2012 12:23:55 >

clock-img

03.02.2012, 12:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Htela sam da vas pitam na koliko minuta susite bebine stvari? Ja nasu odecu susuim na 120, a bebine do sada nikada nisam susila u masini..

Tanje stvari na 50-60min, a ove deblje 70.
Ja uvek odvajam tanje od debljih stavri, tako radim i sa našom odećom.

clock-img

03.02.2012, 12:30

clock-img

Anoniman

Ivanka hvala na odgovoru.user posted image user posted image I ja odvajam tanje od debljih, nase tanje na 80-90, a deblje na 120.

clock-img

16.10.2012, 14:37

clock-img

Anoniman

Ajde pliiiiiiizi pliz da mi neko pojasni kako da mi veš i dalje miriše nakon sušenja u sušilici? Narkam omekšivača za sve pare kad se pere veš, i kad završi pranje miriše sve. Ali, čim prođe proces sušenja u sušilici - ništa od onog intenzivnog mirisa. Miriše, ok, ali ništa posebno. I tako je na svim opcijama sušenja.
Šta da radim, hoću mirišljavi veš! One maramice za miris iz DM-a i još nekem šlb imam ali mi je već miris dosadio, a i one same po sebi.
user posted image

clock-img

16.10.2012, 17:35

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglajuuser posted image

clock-img

16.10.2012, 17:40

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Trt Milojka isti problem imam...Mirisi on,ali ne onako na omeksivac...A imam gorenje susilicu...Dok mojoj mami (ima neku kupljenu polovnu iz nemacke pre 100 godina) cela kuca mirisi na omeksivac kad se susi ves...user posted image

clock-img

16.10.2012, 17:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mihi

Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglajuuser posted image

Pa da baš ne mora da se pegla teško da ćeš naći. Može to da se nosi, mislim, pamučne majce i tako to za svaki dan još i đene - đene igleda, ali košulje sam uvek morala da peglam. Fora je i da čim završi sušenje odmah izvadiš veš, da ne stoji, onda veš bude ok. Pošto ja uveče uključim mašinu, do ujutru sve bude žvaknuto, pa svakako peglucnem po malo.

Znači, i vama niš' ne miriše? user posted image

clock-img

16.10.2012, 18:09

clock-img

mihi

pencil-img

4968

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Pa da baš ne mora da se pegla teško da ćeš naći. Može to da se nosi, mislim, pamučne majce i tako to za svaki dan još i đene - đene igleda, ali košulje sam uvek morala da peglam. Fora je i da čim završi sušenje odmah izvadiš veš, da ne stoji, onda veš bude ok. Pošto ja uveče uključim mašinu, do ujutru sve bude žvaknuto, pa svakako peglucnem po malo.

Znači, i vama niš' ne miriše? user posted image

Kaže ima neka Simensova vrh samo okačiš da se osuše i to je to.

clock-img

16.10.2012, 18:15

clock-img

Anoniman

Nem' pojma, nisam čula, ako je ima onda super. Taman da skupljam novce za nju. Moja je Candy. Dobra je, sirota, radi ko dragstor.

clock-img

16.10.2012, 18:40

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Mihi kad TO nađeš javi namuser posted image
Ni moj veš ne miriše BAŠ kao kad se prirodno osuši, sad će sezona radijatora pa će fino da miriše cijela kuća a usput i ovlažim zrakuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.10.2012, 09:21

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

17.10.2012, 09:25

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla.

Baciću se na pretragu hahahha.

clock-img

17.10.2012, 09:32

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Baciću se na pretragu hahahha.

Kad nađeš, objavi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

17.10.2012, 09:45

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ja imam whirlpool-ovu...6 culo...
Prezadovoljna sam...ima bas dosta programa za pamuk, sintetiku, mesano, osetljivo..(spremno za peglanje, spremno za ormar, spremno za ormar+...tad je bas suv suv ves), tako da moze da se prilagodi razlicitim tipova vesa..npr ako stavljam farmerke i neke tanje stvari...kad zavrsi, tanje stvari su skroz suve i onda ukljucim jos koliko min hocu, da se te deblje dosuse... nista ne peglam...sve mirise i dok se susi, a i posle...
I ima opciju ako ukljucujes nocu ili ako neces biti tu kad masina zavrsi...da narednih 12 sati, nakon sto zavrsi, s vremena na vreme okrece bubanj da se ves ne bi smorio i zguzvao..kao i neku opciju refresh..pola sata traje, da osvezi ves...

Enyoj the silence!

clock-img

17.10.2012, 12:23

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Auu Pajo kakvo čudo od mašine user posted image Nego,jel oće i da prostre veš sama user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

18.10.2012, 14:15

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: Jole84
Auu Pajo kakvo čudo od mašine user posted image Nego,jel oće i da prostre veš sama user posted image

Hehe...e to nece user posted image
Al mm 'oce user posted image
Tako da sam ja na istom user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

08.11.2012, 16:52

clock-img

mamaneca

pencil-img

189

Drage mame da li je neko uzimao polovnu susilicu,naime kod nas neki covek vec godinama trguje sa polovnom robom iz Nemacke,ekstra je ocuvana,uradjen servis ovde konkretno bubnjevi su za razliku od ovih nasih prohromski sto i svaki najstor kaze da je bolje.I cena jeznatno povoljnija oko 100-120e su.Mene nesto strah uzecu ali sta ako mi se pokvari nema garancije neke duze kao nove.Dosta nasih prijatelja je uzelo i svi su za sada zadovoljni.

clock-img

09.11.2012, 09:11

clock-img

krixtina

pencil-img

80

ja uzela pre 1god,baucnecht za 80e,radi,svaki dan 1masinu susim

clock-img

09.11.2012, 11:06

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

mamaneca moja mama vec 10 gonina ima masinu polovnu kupljenu iz nemacke i koliko znam jednom je neki kais otisao,a drugi put isto nesto tako...i nasla je rezervne delove,majstor zamenio i sljaka kao besna... user posted image cini mi se da je bolja od ove moje gorenje,a njena ne znam ni koja je marka.