Cecana,
ja sam se prepala kad sam izasla od nje. Rekla mi je da mi je progesteron nizak, sto mi je i ginekolog utvrdio ranije, ali mi se poboljsao s vremenom, zatim da imam problem s ovulacijom, sto je takodje istina, rezerve jajnih celija tanke, slaba cirkulacija, levi jajnik neupotrebljiv, na desnom po jedan-dva folikula, neredovne menstruacije, glavobolje, ciste na jajnicima (nisam imala pojma da ih imam!), da zbog progesterona ne bih iznela trudnocu dok ne sredim hormone mumijom itd. itd. Zbog odlaska kod nje i sasipanja istine u lice, sada sam prilicno uznemirena, a doktoru ne zelim da kazem da sam bila kod nje, jer je on malo staromodan, pa me ne bi razumeo. Zbog toga sam u nedoumici da li da je pijem. Ako ce poboljsati moj hormonski status i ako ce doprineti mom odrzavanju trudnoce, pila bih, ali ako steti, radije bih je zaobisla. :)))
Majra prica prilicno nerazgovetno i brzo, na iskrivljenom srpskom jeziku, tako da je nisam bas najbolje razumela, a prilicno je neprijatna, pa nisam puno zapitkivala. Mislim da je dobar dijagnosticar jer je meni mnogo toga rekla, naravno, ima i stvari koje nije bas pogodila. :)))
Inace, ja pila nekoliko ciklusa klomifen i primala pregnil, konkretno, poslednji put dva klomifena dnevno i jednu dozu pregnila. Bez stimulacije je islo tesko. Pozdrav!