IZVORNA PORUKA: Nena81
A da li bi mogli iz veceg grada u manje mesto, gde nema kablovska tv, internet i sl pogodnosti?
pa ja definitivno idem u mnoooogo manje "mesto", ima kablovske i internet - na svu srecu!
iskreno jos nisam upoznata sa prednostima i manama, jer sam u prethodne 3 godine uglavnom isla vikendom... i vreme provodila ili u kuci kod mm ili isla sa njim kod njegovih rodjaka i prijatelja i ponekad na kafe i ruckove u neke restorane. tek sam sad za bozic malo prepesacila po grau videla gde sta ima... i kada smo se vratili kuci ja sam preplakala...
eto i ja sam sa novog beograda i uvek sam pricala da nemam nameru da se mrdnem na drugi kraj grada a kamo li u drugi grad! tu mi je sve, svaki mm ovih blokova znam, tu su moji, tu su mi prijatelji, tu mi je sve... ipak je to navika 33 godine isto okruzenje, manje vise isti tempo zivota...
imam osecaj da kad budem otisla tamo, da ce to biti kao... do sada sam se vozila brzim vozom, pa sam presela na kocije... mozda zvuci grubo... ali i bez obzira sto cu biti tamo sa njim i nasim detetom, znam da ce mi biti tesko i da ce mi faliti ovaj ritam koji ovde imam, ljudi... vec sam pisala negde on nema prijatelje, druzi se sa par rodjaka i kumovima, vidja se sa njima svake prestupne godine... a ja, ne mogu ni da se izdogovaram ovde sa kim cu pre da se vidim... i mislim da ce me to najvise ubiti tamo... ne zelim da postanem ocajna domacica!