IZVORNA PORUKA: Iwana87
E sad mogu da se javim posto smo se rodili zdravi i pravi,super krvna slika kod oboje.Ja nista osim folne kiseline nisam pila.Ok ako neko ima neki problem mada ni to nebih resila vitaminima vec odgovarajucom ishranom.Dr mi je isto rekla.hrani se zdravo,i nista ti ne treba,i u pravu je.Ubedjivale su me ostale novopecene mame da pijem mama vit,ovde je to popularno.ali nisam.Zato sam jela sve ono sto je trebalo i na silu(kuvan spanac
)jer mislim da je mnogo pametnije.
u potpunosti se slažem sa ivanom...
ok...vidim da većina vas uzima vitamine, i ja sam uzimala folnu kiselinu u prva tri mjeseca. naravno, kako ko odluči i misli, ali svaki dr će prepisati vitamine bez obzira na to kakva je krvna slika, iako je loša iako je dobra.
u suštini smatram da nijedan sintetički vitamin ne može pomoći koliko ishrana. organizam drugačije apsorbuje sintetičke a drugačije prirodne vitamine i minerale. ukoliko se zdravije hranim znam da će i mojoj bebi biti dobro, a ukoliko unosim hemiju biće joj i dalje dobro ali prva varijanta je bolja i za mene i za nju.
imala sam upalu sinusa sa prehladom i nisam mogla 7 dana izići iz kreveta. dr mi je rekao da koristim amoksicilin i vitamin c. ja nisam nijedno nego med+limun+supice...
ks mi je ok. porodični dr mi je rekao da sam malo anemična, ginekolog mi je rekao da poručim i objasnim svm doktoru da je krv kod trudnice razrijeđena i zato dolazi do promjene u vrijednostima...on je još objašnjavao ali eto nisam zapamtila više
i takođe mislim da će bebac uzeti sve što njemu treba i koliko mu treba, a da se nedostatak ovoga ili onoga odražava na mamu.
uglavnom eto....moje mišljenje....
< Poruku je uredio strelitzia -- 11.6.2010 8:39:40 >